Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

shankss

Üye
Bende de face chrome gibi uygulamalardan ana menuye donunce ana menu yeniden baslatiliyor.. bir de cpu ayarlarim 1400 max ve 600 min şarj cok hizli gidiyor. En iyi pil omru icin cpu ayarlarini ne yapaym
Sizden butun laptopun parasini yollamanizi istemiyor.Romu kullanan herkes 1 dolar atsa adam zengin olur.
Arkadaşların dedigi gibi kronik sorunlar devam ediyor.İlk v4 versiyonunu yüklemiştim, suan v4.5' teyim ama hala telefon ara ara kendiliginden kapanıyor ve bootloop çekiyor.Chrome, Face gibi uygulamalardan menüye dönerken anasayfa yeniden baslatılıyor (redraw denen olay).İmei bakma kodu çalışmıyor.Müzik çalar kendiliginden durduk yere kapanıyor.Eger laptop bagıslarını toplarsa ve yeni versiyonda yine abuk subuk temalar, görünüm düzenlemesi yaparsa gerçekten kötü olur.Ki yine öyle yapacak biliyorum.
Sendeki tum problemler bende de oluyor yalnizca tel kendiliginden kapanmiyor diger sorunlar mevcut ama

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
beyler benim telefon klon imei olmustu sonra baska imei attırdım şimdi ota updaterden guncellesem imei gider mi tel hafızası silinir mi acil ?

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Beyler selamin aleyküm oncelikle lys sınavından dolayi cihazla pek ilgilenemedim fakat gecenlerde arkadaşın forumda paylastifi temalardan birisini cok sevdim tema hem güzel hemde kilit ekraninda kendini siyah beyaz moduna sokuyor arka planida siyah yaptiniz mi cihazin sarji cok iyi gidiyor arkadas paylasmisti tekrar paylasmama gerek var mi bilmiyorum ama adi

X-Note Sport Blue diye geciyor
O temlari indiren arkadaşlar kesinlikle kullansın diye tavsiye ediyorum ben 4.5 gecmedim su anda cihaz normal romlara gore daha stabil kendi ayarlarimi kullaniyorum hala

• Beğen
Tepkiler: meyrock
meyrock

meyrock

Üye
Beyler selamin aleyküm oncelikle lys sınavından dolayi cihazla pek ilgilenemedim fakat gecenlerde arkadaşın forumda paylastifi temalardan birisini cok sevdim tema hem güzel hemde kilit ekraninda kendini siyah beyaz moduna sokuyor arka planida siyah yaptiniz mi cihazin sarji cok iyi gidiyor arkadas paylasmisti tekrar paylasmama gerek var mi bilmiyorum ama adi

X-Note Sport Blue diye geciyor
O temlari indiren arkadaşlar kesinlikle kullansın diye tavsiye ediyorum ben 4.5 gecmedim su anda cihaz normal romlara gore daha stabil kendi ayarlarimi kullaniyorum hala
Evet iyi oluyor o tema ile.

tema konusu linkini isteyen olurr belki.
Bir daha bildirmekte yarar olur buyrun :
TouchWiz için 27 Adet Tema [ QS - Blekota ] - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: helppo

hatipkaya01

Üye
beyler benim telefon klon imei olmustu sonra baska imei attırdım şimdi ota updaterden guncellesem imei gider mi tel hafızası silinir mi acil ?
Silinir dostum efs ayarlarının yedeğini al işini garantiye al imei gitsede geri getirirsin

kartal2378

kartal2378

Üye
efs dosyasini tumden kopyala,sys nin icinde galiba,hafiza karti yada bilgisayara kaydedip arsivle,ihtiyac olursa tekrar alip sys nin icine yapistir,o kadar

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
kartal2378

kartal2378

Üye
5.1.1 lolipoo rom kullanirken bi baktim imei yok,hafiza kartimdaki efs klasotunu sys icine yapistirdim,actim kapadim imei geldi,hem kendisi depolamis hafiza kartina,recovery olarak philz kullaniyom,otomatik o yapiyor zaten heralde,sende de olmali,bi bak dostum

ortak42

ortak42

Üye
Blekota bey daha pc bulamamış...

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
5.1.1 lolipoo rom kullanirken bi baktim imei yok,hafiza kartimdaki efs klasotunu sys icine yapistirdim,actim kapadim imei geldi,hem kendisi depolamis hafiza kartina,recovery olarak philz kullaniyom,otomatik o yapiyor zaten heralde,sende de olmali,bi bak dostum
Anladim kardes tam olarak neresinde

meyrock

meyrock

Üye
Aradığımda flaş ışığı yanıp sönüyordu telefon çalarken. Şimdi bulamıyorum [emoji16]
V4.5 de yok mu bana mı öyle geldi ben mi bulamıyorum

plexus_09

plexus_09

Üye
Aradığımda flaş ışığı yanıp sönüyordu telefon çalarken. Şimdi bulamıyorum [emoji16]
V4.5 de yok mu bana mı öyle geldi ben mi bulamıyorum

sizin sorunuzun cevabı: ayarlar ---> kişiselleştirme ---> erişilebilirlik ---> duyma ---> flash bildirimi

benim romla ilgili bir kaç sorum olacak, yardımcı arkadaşlar olursa sevinirim.
  • öncelikle radyo çalıştırabilen var mı apk ile de olsa? tune in radio işe yarar gerçi ama yine de fm radyo olması daha iyi.
  • diğer sorum hesap makinesinde tuşlara basıldığında korece sesler duyuluyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı?
  • son olarak ben romu yüklerken yükleme adımlarını izledim ve sorunsuz şekilde yükledim ancak telefonu bilgisayara bağladığımda hala eski dosyalarımın bazılarının telefonda olduğunu gördüm. whatsapp klasörü gibi mesela. tamamen temizlenmesini istiyordum fakat sanırım bunun için mega wipe yapmak gerek. bu durum için önerileriniz var mı?

romu paylaşan, burada romla ilgili bilgi paylaşımında bulunan teknoloji meraklısı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. aklında soru işareti olan arkadaşlar da rom stabil ve kullanması zevkli. aslında insanın aklına milyonlarca satan ve samsung tarafından unutulan s3 gibi bir telefon romlarla bu şekilde android'in kitkat ve lollipop sürümlerine yükseltilebiliyorsa samsung sadece pazarlama stratejisi ile mi güncelleme desteğini kısa sürede kesti?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
sizin sorunuzun cevabı: ayarlar ---> kişiselleştirme ---> erişilebilirlik ---> duyma ---> flash bildirimi

• öncelikle radyo çalıştırabilen var mı apk ile de olsa? tune in radio işe yarar gerçi ama yine de fm radyo olması daha iyi.
  • diğer sorum hesap makinesinde tuşlara basıldığında korece sesler duyuluyor. bunu kapatmanın bir yolu var mı?
  • son olarak ben romu yüklerken yükleme adımlarını izledim ve sorunsuz şekilde yükledim ancak telefonu bilgisayara bağladığımda hala eski dosyalarımın bazılarının telefonda olduğunu gördüm. whatsapp klasörü gibi mesela. tamamen temizlenmesini istiyordum fakat sanırım bunun için mega wipe yapmak gerek. bu durum için önerileriniz var mı?

romu paylaşan, burada romla ilgili bilgi paylaşımında bulunan teknoloji meraklısı tüm arkadaşlara teşekkür ederim. aklında soru işareti olan arkadaşlar da rom stabil ve kullanması zevkli. aslında insanın aklına milyonlarca satan ve samsung tarafından unutulan s3 gibi bir telefon romlarla bu şekilde android'in kitkat ve lollipop sürümlerine yükseltilebiliyorsa samsung sadece pazarlama stratejisi ile mi güncelleme desteğini kısa sürede kesti?
Eski dosyaların tamamen silinmesini istiyorsan her şeyi yedekledikten sonra megawipe yapmalısın

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
bu grup kurulduğundan beri konu yavaşladı.
dediği oldu sanırım, paylaşımlar gruba kaydı...

meyrock

meyrock

Üye

Okadar baktim goremedim. Is yerinde bakinca anca o kadar goruyoruz herhalde :) diken ustunde.

Ayrica grup konusunda da artk bi yorum getirmeden edemeyecegim.
Forumun amaci nedir. Uye olanlarla bilgi alis verisi yapmak.
Bu grup olayi tamamen foruma aykiri bir duruştur.
Birsey paylasmanin lokalize edilmesi hic hoş degil.
Bana da davet mesaji gelmisti. ama ben bilgi alisverisinin lokalize edilmesini dogru bulmadigim icin burdan fayda saglamaya ve faydalanmaya devam ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: helppo, ceyhande, baronsavas ve 2 diğerleri
meyrock

meyrock

Üye

Mesajına cevap vereyim şimdi de. Radyo yu sorunsuz kullanıyorum ben. Cevap verdiğinde sana stabil çalışan radyomu gönderirim

uncanny_young

Üye
Harbiden grup tamamen local bir oluşum olmuş. Buranın amacı Nerede kaldı ?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

Üst Alt