meyrock
Üye
zip dosyasının içindekiler ile siz birşey yapmayacaksınız.İçnde birden çok dosya var hangisini nasıl kullanıyoruz
Yapacağınız şey zip dosyasını indirip recoveryden flaşlayacaksınız. Hepsi bu...
zip dosyasının içindekiler ile siz birşey yapmayacaksınız.İçnde birden çok dosya var hangisini nasıl kullanıyoruz
Tamam çözdüm sağolzip dosyasının içindekiler ile siz birşey yapmayacaksınız.
Yapacağınız şey zip dosyasını indirip recoveryden flaşlayacaksınız. Hepsi bu...
Boeffla config den led bildirimi testini tıkla ekranı kilitle bak bakalım çalışıyor mu?Rom'u kurdum. Bildirim ledleri açık olmasına rağmen çalışmıyor neden olabilir acaba ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kernel olarak bunu kur.
Boeffla config den led bildirimi testini tıkla ekranı kilitle bak bakalım çalışıyor mu?
Teşekkür ederim....son sürüm olanı![]()

hangisi stabil onu diyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2015-04-09 14:25 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2015-02-08 15:04 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2015-01-29 18:24 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2015-01-12 10:47 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız2014-12-21 16:50 -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hangisini kuralım...???
Benim Boeffla lmk ayarlarını kullanabilirsin, tabii ki boeffla kernel flaşlamışsan...ramı nasıl düşürürüz
senin ayarlar yapılı kardeşim tüm cevaplarını takip ediyorum çok iyi şeyler paylaşıyorsun özellikle 1 önceki sayfadaki system ui çok iyiBenim Boeffla lmk ayarlarını kullanabilirsin, tabii ki boeffla kernel flaşlamışsan...
Galaxy S3 i9300 - GALAXY S3 I9300 BLEKOTA Note 4 Super Lite V4.5 ANDROİD 4.4.4 (26.05.2014) Lollipop apps °•○●YENİ●○•° | Sayfa 123 - MaxiCep
Ramin şişmesinden yakınan ve stabilitede sıkıntı yaşayanlar için benim LMK ayarlarımı denemelerini tavsiye ederim. Ekran görüntüsünden de anlaşılacağı gibi ...
Iki gündür telefonu hiç resetlemedim...
Zram 800 olacak
Buda lmk ayarları
Buda ram görüntüsü