Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar bu sabah bişey fark ettim.
boeffla'da rom bilgisinde önceden "blekota note4 rom" tarzında yazıyordu ama bu sabah fark ettim ki farklı bi kişinin ismi yazıyor.

bedrama

Üye
Flash player gerektiren filmler izlenmiyor. Flash player kurdum yine izlenmiyor.

morki05

morki05

Üye
Selam iki gündür tapatalk ile foruma bağlanamıyorum sizdede aynı sorun varmı acaba

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
evet
bende de ararda oluyor.
şimdi bağlandım ama çoğu zaman git geller başladı tapatalkta.

• Beğen
Tepkiler: morki05
KAAN METE

KAAN METE

Üye
Resim çekerken telefon kapanıyor. . Acaba sebebi nedir? Ve bir çözümü varmidir

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
romu yükledikten sonra bikaç foto çekin.
sonra boeffla kerneli yükleyince de bikaç foto çekin.
düzelecektir.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
resim cekerken telefonun kapanması durumu biraz ilginç. hiç karşılaşmadım ama kernelle olduğunu sanıyorum arkadaşın dediğini yaparsaniz sorun büyük ihtimalle çözülecektir

akin1905

Üye
artık yeni sürümler gelmeyecekmi şimdi ?

Musti190738

Musti190738

Üye
  • Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
bildiğim kadarıyla blekota yeni laptop için bağış yapmamızı istiyor bağış yapılmazsa bence gelmez yeni sürümleri
bağış yapacak kadar aramız olsa yeni telefon alırdık blekotada yolunu bulmuş yeni laptop alana kadar güncelleme yokmuş öyle demişti

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ya tipik ayak oyunları.
blekota bunu hep yapıyo.

• Beğen
morki05

morki05

Üye
Son bilgi xda anladığım kadarıyla laptop işini halletmiş devam

kartal2378

kartal2378

Üye
yeni surum gelse ne yazarki,bu rom u en eski versiyonlarda da kullandim,kronik hatalar duzelmiyor,surekli modlama yapiyor ve isitip isitip yeni versiyon diye veriyor,bi versiyonda degistirdigi rengi diger versiyonda baska renk yapiyor,yada dugmelerle islevlerle oynayip kaldiriyor,cok fazla bisey beklememek lazim arkadaslar bence yani

Musti190738

Musti190738

Üye
bağış yapacak kadar aramız olsa yeni telefon alırdık blekotada yolunu bulmuş yeni laptop alana kadar güncelleme yokmuş öyle demişti
aynen öyle kardeş o kadar para olsa dediğin gibi yeni telefon alırdık

• Beğen
Tyrann

Tyrann

Üye
aynen öyle kardeş o kadar para olsa dediğin gibi yeni telefon alırdık
Sizden butun laptopun parasini yollamanizi istemiyor.Romu kullanan herkes 1 dolar atsa adam zengin olur.
Arkadaşların dedigi gibi kronik sorunlar devam ediyor.İlk v4 versiyonunu yüklemiştim, suan v4.5' teyim ama hala telefon ara ara kendiliginden kapanıyor ve bootloop çekiyor.Chrome, Face gibi uygulamalardan menüye dönerken anasayfa yeniden baslatılıyor (redraw denen olay).İmei bakma kodu çalışmıyor.Müzik çalar kendiliginden durduk yere kapanıyor.Eger laptop bagıslarını toplarsa ve yeni versiyonda yine abuk subuk temalar, görünüm düzenlemesi yaparsa gerçekten kötü olur.Ki yine öyle yapacak biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: shankss, nediyelimyani ve burak1553
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
telefon kapanma sorunu yok.bootlop hiç yapmadı. uygulamalardan menüye dönerken yeniden başlamasının sebebi ram yetersizliği. gunde 1 kez reset atarak bu sorun aşılır zaten.bende facebooktan donerken falan yapmiyor oyundan donerken yapiyor.asphalt 8 oynayıp home tuşuna basınca öyle pat diye gelmesini beklememek gerek 1 gb ramli cihaz sonuçta.muzik calar durma veya kapanma hatası yok.ama arada takılıyor bu sorunda ekrani açınca çözülüyor.

• Beğen
Tepkiler: morki05
ask_okatan

ask_okatan

Üye
valla burak android 5.1 lollipop romları bile denedim suanda en iyi en stabil rom bu bence sürekli rom denerim ama en iyisi bu buna rakip sadece s5 lite rom olabilir oda belki herşeyden önce sürekli güncel kendini yenileyen bi rom ellerine saglık başkan iyi formlar

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve morki05
morki05

morki05

Üye
valla burak android 5.1 lollipop romları bile denedim suanda en iyi en stabil rom bu bence sürekli rom denerim ama en iyisi bu buna rakip sadece s5 lite rom olabilir oda belki herşeyden önce sürekli güncel kendini yenileyen bi rom ellerine saglık başkan iyi formlar
+1

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
İyi forumlar

Üst Alt