Arter97 kerneliyle geliyor.Ikinci mesajini anlamadim.Bu rom hangi kernelle geliyor
Birde bazi sitelerden film izleiyor.bunu nasil duzelticez
bildiğim kadarıyla blekota yeni laptop için bağış yapmamızı istiyor bağış yapılmazsa bence gelmez yeni sürümleriartık yeni sürümler gelmeyecekmi şimdi ?
bağış yapacak kadar aramız olsa yeni telefon alırdık blekotada yolunu bulmuş yeni laptop alana kadar güncelleme yokmuş öyle demiştibildiğim kadarıyla blekota yeni laptop için bağış yapmamızı istiyor bağış yapılmazsa bence gelmez yeni sürümleri
aynen öyle kardeş o kadar para olsa dediğin gibi yeni telefon alırdıkbağış yapacak kadar aramız olsa yeni telefon alırdık blekotada yolunu bulmuş yeni laptop alana kadar güncelleme yokmuş öyle demişti
Sizden butun laptopun parasini yollamanizi istemiyor.Romu kullanan herkes 1 dolar atsa adam zengin olur.aynen öyle kardeş o kadar para olsa dediğin gibi yeni telefon alırdık
+1valla burak android 5.1 lollipop romları bile denedim suanda en iyi en stabil rom bu bence sürekli rom denerim ama en iyisi bu buna rakip sadece s5 lite rom olabilir oda belki herşeyden önce sürekli güncel kendini yenileyen bi rom ellerine saglık başkan iyi formlar
valla burak android 5.1 lollipop romları bile denedim suanda en iyi en stabil rom bu bence sürekli rom denerim ama en iyisi bu buna rakip sadece s5 lite rom olabilir oda belki herşeyden önce sürekli güncel kendini yenileyen bi rom ellerine saglık başkan iyi formlar