Kamera ayarlarından çözünürlüğü 6 mp yaparsan o saydam olmayan yer saydam olur.herşey güzelde şu kamerayı düzeltseler birazcık s4e benzesin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
peki 8mp olup saydam yapamazmıyız 8mp zaten düşük 6 hiç iyi çekmiyorKamera ayarlarından çözünürlüğü 6 mp yaparsan o saydam olmayan yer saydam olur.
peki kamera apk larının png lerini değiştirerek saydam yapamazmıyız benim photoshop bilgim varayni kalitede cekiyor sadece resmin olculeri farkli. 8'de kareye yakin oluyor. 6'da 8'in alttan ustten kirpilmisi gibi enine genis bir resim.
6 mp kötü çekiyor diyorsan kamera ayarlarından otomatik kontrastı açıp sarsıntı önlemeyi açmanı öneririm.Fotolar çok daha iyi oluyor.peki kamera apk larının png lerini değiştirerek saydam yapamazmıyız benim photoshop bilgim var
.Yani suanlık romun gelişiminin durdugunu söyleyebilirim.Blekotanın herzamanki yolları bağış toplamak için hep yapıyor6 mp kötü çekiyor diyorsan kamera ayarlarından otomatik kontrastı açıp sarsıntı önlemeyi açmanı öneririm.Fotolar çok daha iyi oluyor.
Blekota romu geliştirmeye devam etmek için yeni bir laptop gerekiyormuş.Bunun için 600 dolar bağış istiyor.Yani suanlık romun gelişiminin durdugunu söyleyebilirim.
Blekotanin SystemUI sinden daha güzel ve saate tıklayınca kilitleniyor
S5 ile aynı SystemUI. ..
Yok silinmiyor.Tesekkurler @meyrock .Peki bunu flashladigimizda bildirim panelindeki memory tusu siliniyor mu? Ben onceden baska systemui attigimda gitmisti cunku.
İçnde birden çok dosya var hangisini nasıl kullanıyoruzÜst bara :
- sağa saati tıklamaya power tuş işlevi
- Ortaya ana menuye dönme işlevi
- Sol tarafa son uygulamalar işlevi ekleyebilir
- Sol tarafta şebeke sağlayıcı ismi ekleyebilir
- Saati gizleyebilir yada rengini değiştirebilir
- Internet hızını ekleyebilirsiniz.
Bunları ayarlar bölümünde custom setting sekmesinde aktif - pasif edebilirsiniz.
Iptali için yeniden birşey flasmaya veya romu baştan kurmaya gerek yok.
Tüm istenileni ayarlar custom setting den yapabilirsiniz...
Bar görünümü de blekotanınkinden daha hoş ve daha gerçekçi
.
indireceğiniz dosyayı recoveryden flaşlamanız yeterlidir...
İndirme linki :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız