Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168

erkane007

Üye
hocam şarj durumu nasıl ekran süresi olarak 4.4.2 e göre qs 4.4.2 kullanıyorum
Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam king :D
Ama eger android 4.4.4e geciceksen kesin bu romun dene derim

funny_halil

Üye
Daha bugun kurdum kardesim ama sarji suanlik iyi gidiyor ama qs ile kiyaslama yapamam adam king :D
Ama eger android 4.4.4e geciceksen kesin bu romun dene derim
hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?
şimdiden sağol hocam

erkane007

Üye
hocam ben ekran süresi olarak 4 saat gibi süre alıyorum.ben şarj için geçeceğim stabilite ve şarj konusunda qs 4.4.2 artıları ne olabilir ?
şimdiden sağol hocam
Bu kullandigim rom note4 tabanli oldugundan Stabilite olarak qs daha stabildir.Sarji süresi iyi bence yuzde70deyken flasladm romu 2saat Mobil veri ve muzik acik internette dolastim sarji suan 53

• Beğen
Tepkiler: funny_halil

funny_halil

Üye
Bu kullandigim rom note4 tabanli oldugundan Stabilite olarak qs daha stabildir.Sarji süresi iyi bence yuzde70deyken flasladm romu 2saat Mobil veri ve muzik acik internette dolastim sarji suan 53
tamam hocam teşekkür ederim

ekremesiroglu

Üye
V4'te iki sorun vardı benim hoşuma gitmeyen. Birincisi görüntülü konuşma sorunu yani video arama yapılamıyordu. İkincisi ise, konuşma esnasında kayıt yaparken görüşme bittikten sonra hâlâ kayıt devam ediyordu. Eğer görüşme bitmeden kaydı durdurursak ne âlâ. Aksi halde kaydı sonlandırmak için ikinci bir arama yamak gerekiyor ki kaydı durdur tuşu görünebilsin.
Peki V4.1'de durum nedir arkadaşlar. Cevap yazarsanız memnun oluruz. Teşekkürler.

arama kayıt olayını blekota S5 romun v11 güncellemesinde çözdü. bu daha v4 de. bende o kayıt muhabbettinden şikayetçiyim ama ilerki güncellemelerde mutlaka düzeltilecek

hhararli

hhararli

Üye
Benim anladığım kadarıyla önce s6 temalı rom gelecek sonra note 2 ye lollipop gelirse ondan portlanıp yapılacak Note 2 yede android 5 ten sonrası gelmez bence
Yavaş yavaş para biriktirin derim :)
İstanbulda yaşayanlar için ucuz telefon satan bir yer var linkte verebilirim
piyasadaki telefonlar para biriktirerek alınacak cihaz değiller tam karear veriyosun alacam diyosun üst modeli çıkıyor s3 for ever :D patlayana kadar devam hakkını verelim ömrü bitsin güncelleme yok diye telefon değiştirilmez :D

• Beğen
Tepkiler: KubilayBzk ve nediyelimyani

ciwano0114

Üye
Bu romun EKSİKSİZ bir rom olmasını aylarca beklemek yerine QS yüklemenizi bu final olduğunda sıkıntısız olduğunda anca bunu yüklemenizi tavsiye ederim ;)

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
eksiksiz zaten neyi var eksik olan ? :)

KubilayBzk

KubilayBzk

Üye
Bence 10 numara room ne eksik me fazla ta. Tadında ayrıca boffle config cidden ise yariyor kurmay varsa room um kendi room unu kullanmayan varsa tavsiyem

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
piyasadaki telefonlar para biriktirerek alınacak cihaz değiller tam karear veriyosun alacam diyosun üst modeli çıkıyor s3 for ever :D patlayana kadar devam hakkını verelim ömrü bitsin güncelleme yok diye telefon değiştirilmez :D
Sen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyor
Mesela asus zenfone 2 henüz çıkmadı ama güzel telefon olacak gibi

• Beğen
Tepkiler: hhararli
hhararli

hhararli

Üye
Sen de haklısın ama kimine s3 yeter kimine yetmez uygulamadan masaüstüne dönerken kasıyor ve çok ısınıyor
Mesela asus zenfone 2 henüz çıkmadı ama güzel telefon olacak gibi
ısınma değilde dediğin gibi uygulamadan menüye geçerken kasma değil de geç geliyo ekran 4 5 saniye bana yetiyo valla

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve burak1553
Musti190738

Musti190738

Üye
wi-fi ye bağlanmıyor

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu beğendikten sonra sorarsanız daha çabuk cevaplayasım geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
Tyrann

Tyrann

Üye
Bu Boefla kernel ne işe yarıyor ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
tdd46

tdd46

Üye
Beyler ben ekran süresi olarak 2.30 zu zor görüyorum. Batarya ömrünü doldurdu herhalde. Deji batarya mi alsam orjinal mi ?

Tyrann

Tyrann

Üye
Klon imeise hattı getiriyor doğru ayarları bilirsen uygulamasını kullanarak başka şeylerde yapabilirsin
Imei sorunum yok ama şarj yada kasmalarla ilgili iyileştirme yapabilirse yükleyeceğim.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Imei sorunum yok ama şarj yada kasmalarla ilgili iyileştirme yapabilirse yükleyeceğim.
Bir dene şarj konusunda etkisi olabilir
Whatsappta arama özelliği gelen var mı ?
Beni arkadaşımın aramasına rağmen gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Tyrann
hhararli

hhararli

Üye
benim tek sıkıntım romla ilgili mesele uygulamadasın işin bitti çıkacaksın home tuşuna basıyosun çıktığın zaman uygulamalar menüsü 3 5 saniye geç geliyo ve bu sinir bozuyor açıkcası sırf bu yüzden bile rom değişebilirim

Üst Alt