Bana geldi, direkt arayabiliyorum.Ama bende Whatsapp Reborn yüklü.Bir dene şarj konusunda etkisi olabilir
Whatsappta arama özelliği gelen var mı ?
Beni arkadaşımın aramasına rağmen gelmedi
Bende bu yuzden nik60in kurduğu roma gecdim bunda daha hizli geliyor o menü rom degistirceksen bugun s5 sensation romunu yapan adam anroid4.4.4e geçmiş 1dene derim olmadi nik60nkini kurbenim tek sıkıntım romla ilgili mesele uygulamadasın işin bitti çıkacaksın home tuşuna basıyosun çıktığın zaman uygulamalar menüsü 3 5 saniye geç geliyo ve bu sinir bozuyor açıkcası sırf bu yüzden bile rom değişebilirim
yukardan kısayolları aç.
dişli ikonuna tıkla
ses (hoparlör resmi yani) sekmesini tıkla
orda bildirimlerin olduğu yere tıkla.
seç istediğini![]()
ama demek istedigim o degildi mp3 olarak telde olan bi sesi bildirim sesi olarak eklemek gerek bildirimlerde ses secerken ekle yok onu yapcaz onu sordum yoksa romun kendi sesleri zaten varTelefon rootsuz muBen telefona yüklüyorum Philz touch yüklerken hata alıyorum ''failed'' diye sebebi nedir ??*
Kardes cok saolama demek istedigim o degildi mp3 olarak telde olan bi sesi bildirim sesi olarak eklemek gerek bildirimlerde ses secerken ekle yok onu yapcaz onu sordum yoksa romun kendi sesleri zaten var
evet rootsuzTelefon rootsuz mu
telefonu rootlayınca sorun çözüldü teşekkürler rom içinTelefon rootsuz mu

Eski rom dosyalarını temizlediniz mi temizlemediyseniz bazı programlardan hata alırsınızevet rootsuz
telefonu rootlayınca sorun çözüldü teşekkürler rom için
Google play store sorun var herhangi birşey indirirken hata veriyor indirme yapılamıyor
evet yedek alıp temizledimEski rom dosyalarını temizlediniz mi temizlemediyseniz bazı programlardan hata alırsınız