Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
Tyrann

Tyrann

Üye
@burak1553 bu romun original 5x5 touchwiz launcheri lazım.Link atabilir misin ?Simdiden tesekkürler.

MuhammedAli046

MuhammedAli046

Üye

4×5:

Sorunun nedenini bilmiyorum uygulama yöneticisinden google playe tıklayıp veriyi silin belki düzelir
teşekkürler sorun düzeldi

Tyrann

Tyrann

Üye
Kerneli kurdum, üstüne boeffla config'i kurdum.Ayarlar menüsü hızlandı,facebooktaki kasmalar gitti,ram 400-450 mb seyrediyor.Kısacası telefon uçuyor.Teşekkürler @burak1553.Bu arada ram şişiyorsa bu uygulamayı deneyin, romun kendi temizleyicisinden daha iyi ram boşaltıyor.

Son düzenleme:
hhararli

hhararli

Üye
ne işe yarar bu program

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kerneli kurdum, üstüne boeffla config'i kurdum.Ayarlar menüsü hızlandı,facebooktaki kasmalar gitti,ram 400-450 mb seyrediyor.Kısacası telefon uçuyor.Teşekkürler @burak1553.Bu arada ram şişiyorsa bu uygulamayı deneyin, romun kendi temizleyicisinden daha iyi ram boşaltıyor.
:rica:

Tyrann

Tyrann

Üye
@hhararli bir çeşit ram temizleyici, farklı fonksiyonları da var.

• Beğen
Tepkiler: hhararli

erkane007

Üye
@hhararli bir çeşit ram temizleyici, farklı fonksiyonları da var.
KUllandim kardeşim bayağı hoşuma gitti gercekden ise yarar sağolasın :)

• Beğen
Tepkiler: Tyrann

korays3

Üye
arkadaşlar bu romu kurdum, üstüne wipe da yaptım; mobil veriyi açarken her defasında uyarı veriyor. Sizde de var mı bu sıkıntı?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
o devamlı var olan bi durum :)

korays3

Üye
ya her romda anladığım kadarıyla ufak tefek sıkıntılar var da. Benim isteğim özelleştirme, fonksiyonel ve şık tasarım. Şarjda falan gözüm yok. Az çok da güncel olsun, eskimemiş. Ne önerirsiniz? Cyanogenmod iyi midir? Blekota devam mı ? Başka bir rom mu?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
ya her romda anladığım kadarıyla ufak tefek sıkıntılar var da. Benim isteğim özelleştirme, fonksiyonel ve şık tasarım. Şarjda falan gözüm yok. Az çok da güncel olsun, eskimemiş. Ne önerirsiniz? Cyanogenmod iyi midir? Blekota devam mı ? Başka bir rom mu?
Bu rom ya da cyanogenmod 12 olabilir görüntülü arama istiyorsan qs yada blekota s5

korays3

Üye
peki hocam son olarak qs mi cyanogenmod mu bir kıyaslama istesem. qs'in sıkıntıları var mı? Cyanogenmodda bildirim çubuğunu değiştiremedim fazla, ayarları az gibi geldi. Aynı şekilde rehber görünümü falan da hoşuma gitmedi. Bunları değiştirme ayarları var da ben mi bulamadım bilemiyorum.

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
peki hocam son olarak qs mi cyanogenmod mu bir kıyaslama istesem. qs'in sıkıntıları var mı? Cyanogenmodda bildirim çubuğunu değiştiremedim fazla, ayarları az gibi geldi. Aynı şekilde rehber görünümü falan da hoşuma gitmedi. Bunları değiştirme ayarları var da ben mi bulamadım bilemiyorum.
Cyanogenden pek anlamam qs rom güzel hafif s5 strock rom karışımı daha çok stabllik ve şarj için

razor3461

Üye
Hocam tuş takımı değişmiş ortaya basılı tutunca son uygulamalar açılıyor değiştirmenin bi yöntemi yok mu 3 gündür arıyorum bi yardım edin lütfen
Tamam buldum Allah razı olsun yinede arkadaşlar :)

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar arama yaparken tam ekran olması için uygulamayı MEGA dan paylaşı mısınız?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar arama yaparken tam ekran olması için uygulamayı MEGA dan paylaşı mısınız?

Bir linke ihtiyacınız olunca konunun altında alıntıdır yazısına tıklayın xda da sitesinde bütün linkler mevcut

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
@burak1553 çok teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: burak1553

ciwano0114

Üye
Yeni bir güncelleme yolda ;)
4.1.1

Mobil veri uyarısını almak istemeyenler için gördüğünüz widget uygulamasını tavsiye ederim. İstediğiniz kısayol için widgetler mevcut. Mobil veri, Wifi, son uygulamalar vesaire. .
Uygulama ismi Power togles

Ayrıca sürekli güç düğmesi kullanmak yerine ortada gördüğünüz lockscreen uygulaması işinizi rahatlatacaktır ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve morki05

tetrapetrol

Üye
hiç bir sorunu olmayan rom bugüne kadar kullandılarımın en iyisi ayrıca ben 4 le başladım ota updaterle 4.1 yükselttim s6 teması şahane rom u düzgün yüklerseniz hiç bir sıkıntı olmayacaktır

• Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt