Galaxy S3 i9300 《YENİ》{08.03.2016}BLEKOTA Note 4 v5.2.2 Final ANDROİD 4.4.4

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangi rom daha başarılı?

• Blekota S5 lite v10.0

Kullanılan: 27 16.1%
  • Blekota Note 4 V3.0

Kullanılan: 105 62.5%
  • Qs Final Rom

Kullanılan: 36 21.4%

• Kullanılan toplam oy
    168
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
yüklemeye değermi 4.1 i ?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
kişiye göre değişir bence.
görsel olarak biraz değişiklik var, birde ileriye dönük altyapı değişikliği var.
bikaç da tema eklenmiş.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
arkadaşlar benim naçizane düşüncem v6 yada v7 den itibaren lollipopa geçiş olacağı yönünde. çünkü nisan mayıs gibi sanırım note serisine lollipop gelince bize de portlayacak blekota reyizzz :D :D
şimdilik tema ve altyapıya 1 2 özellik eklemesi bir nevi test çalışması niteliğinde ;)
sanmam.note 2 lollipop alamazsa çok zor.baska alternatif cihaz yok.

en son TW 4.4.4 olacak gibi.

edit:alamicak zaten heralde

Son düzenleme:

sahatay63

Üye
merhabalar acaba V4.1 de görüntülü arama sorunu çözüldü mü çözüldü ise yüklemeyi düşünüyorum; şu anda S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v11.0 i kullanıyorum acaba hangisi daha iyi?

ezezel

ezezel

Üye
arkadaşlar xda daki blekotanın konusunda verdiği studio programını flaşladım ama studio programı yok rom toolbox programından baktığımda appların içinde studio programı görünüyor ama uygulamalarda ikonu yok yardım edebilecek kimse var mı?

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye

burda nisan mayıs gibi lollipop desteğinin geleceğinin onaylandığı söyleniyor. benim de düşüncem o yönde.
v6 yada v7 gibi lollipop gelecektir ;)

• Beğen
Tepkiler: hhararli

ekremesiroglu

Üye
Bu rom gittikçe bişeye benzemeye başladı. v10 da veya finalde vazgeçilmez olacak eminim

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
galaxy note 4.1.2 de kalmışsa benim şahsi fikrim note 2 ye 5.0 verilmez. olacağı 4.4.2 oda oldu zaten ama samsungdan bir mucize beklenebilir çok az bir ihtimal olsada

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Genler bu odinden rom yüklemek garanti dışı bırakıyormu telefonu hiç başınıza odinden rom yüklemekten dolayı bi şey geldi mi?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sayaç yükseltmez diye biliyorum stock rom attığında

• Beğen
Tepkiler: burak1553
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

ram usage

bu arada sensation güncelleme almış v8.1.yukledim gene aynı.bu rom akıllanmaz.donmalar,kasmalar falan.xda konusuna belirttim senin romun hatalı diye ;)

hhararli

hhararli

Üye
harunharunbursa

harunharunbursa

Üye
Rom bu sefer baya iyi yanliz ilginctir ilk gun kendi kerneli ile kullandim face de falan hata veriyordu kasmalar falan oldu sonra boeffle yukledim hic bir sikinti kalmadi gayet akici kullanicam bunu bi sure

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

ekremesiroglu

Üye

ram usage

bu arada sensation güncelleme almış v8.1.yukledim gene aynı.bu rom akıllanmaz.donmalar,kasmalar falan.xda konusuna belirttim senin romun hatalı diye ;)

sensation konusunda yaz o zaman burda ne alaka

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve hhararli
blues61

blues61

Üye
Hocam, feci şekilde şarj sıkıntısı var.Acaba bende mi sorun,ayrıca şarjı kalibre etsem olur mu?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
haklı olunca hep mesajlar siliniyor zaten. şikayet butonuna kaç defa bastın acaba.

bendede sarj sıkıntısı var. 1-2 güne oturacaktir umarım.

sahatay63

Üye
Arkadaşlar daha oncede sordum arada kaynadi galiba bu versiyonda 3g ile görüntü lü görüşme sorunu cozuldumu ona gore yuklemeyi dusunuyorum

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
xda konusunda back to noot romunun changelog una bak.

o rom baz alındı

Tyrann

Tyrann

Üye
Ram'da sıkıntı var, çok cabuk doluyor ve samsung link,allshare gibi programları sildiğim halde ram 600-650 mb arası oluyor.Bu nedenle şarj çabuk gidiyor.Umarım öteki güncellemede optimizasyon yapılır.

Edit: Ultra güç tasarruf modu çok güzel şarja takmadan once açıyorum şıp diye dolduruyor :)

Son düzenleme:

Üst Alt