KubilayBzk
Üye
neyinden korkuyosun mega wipeyle imei nin alakası yok ben kaç kere yaptım bişe olmadı yapacağın iş yeniden kurmak başka çaresi yok bence
Rom kurarken imei gitme riski var sikinti o

neyinden korkuyosun mega wipeyle imei nin alakası yok ben kaç kere yaptım bişe olmadı yapacağın iş yeniden kurmak başka çaresi yok bence

Hangi romu kullaniyorsunBende imei gitti sorgulama yapiyorum null yaziyor . Efc klasorunu yedeklemistim ama gene ise yaramadi .ne yapmaliyim
teşekkürler kardeşkardeş zaten sormussun cevap verdim bir daha sormanin manasi yok hicbirsekilde imei ucmasi olmaz![]()
telefona yeni geçtim ace2 vardı onda yapmadığım iş yoktu ama bunda acemiyim daha 
Benim telde bu syfadaki rom yüklü ilk yüklediğim sarız hızlı bitiyor ve çakma sarjz cihazıyla nerdeyse hiç dolmuyordu rom ü kadirmayi düşündüm sonradan beofle karnel yükledim ve ayarlardan sesi yükseltip sonradan
işlemciyi 200 ve 1700 küşür arası yaptım batarya 1200 mh ayarladım Greenify yükledim kulanmadigim app leri uyutmak için bunları yapınca aynı çakma sarjz cihazıyla dakika 1 yüzde atıyor ve beklemede 2 saate bir çizgi şarj tüketiyor ortalama karnel yüklemeden önce cihaz beklemedeyken bile aktif mis gibi şarj tüketiyorum yani şuan memnunum bu roman çok güzel görsel ve stabil çalışıyor tavsiye ederim
kardeşim 4.4.2 içinde onerecegin ayar varmi batarya icin ?
4.4.2 yi hic denemedim fakat bicok rom u kurup denedim sunu farkketim hangi rom u kurduysam o kurdugum rom a uygun karnel yukleyince sarjz ve performansta artis oluyor mesela 4.2.1 stock romda sikinti vardi ona uygun siyah karnel yukledim st weaks app yi de kurup ayarlardan batarya 100 mh deger yukseltince siyah karnel zaten kendisinde var olan ayarlarla cihazi gayet stabil hale getiriyor sendeki room a uygun bi ozel karnel yuklersen beofle destekliyormu su an bilmiyorum sayet destekliyorsa tavsiye ederim
Hayır normal s3 kamerasıkameera note 4 mü
lollipopmu baariHayır normal s3 kamerası
konu basliginda 4.4.4 yaziyor kardesim lolipop 5.0lollipopmu baari
tamam senin kullandığın rom neykonu basliginda 4.4.4 yaziyor kardesim lolipop 5.0