burak1553
Üye
Büyük ihtimal bişey olmazçok mu iyi 4.1.2
ben bu romu yüklemiyecem telefonda şuan 4.1.2 stock polonya romu var ve ben bu telefona stock türkiye 4.3 yükleyecem odinden.. o zaman uçar mı?
Büyük ihtimal bişey olmazçok mu iyi 4.1.2
ben bu romu yüklemiyecem telefonda şuan 4.1.2 stock polonya romu var ve ben bu telefona stock türkiye 4.3 yükleyecem odinden.. o zaman uçar mı?
telefon emanet misafir şimdi 2 saate gidecek bişey olmaması lazımBüyük ihtimal bişey olmaz

stock rom yuklerken bile garantisi yok kardesim bu işlerin. ben stock rom yuklerken bile imeiden dolayi sebeke sorunu oluyor patchli kernel ve modemle normal kullanabiliyorumtelefon emanet misafir şimdi 2 saate gidecek bişey olmaması lazım![]()
s3'te niye böyle bende ace 2 varken hiç böyle bir sorun yoktu?stock rom yuklerken bile garantisi yok kardesim bu işlerin. ben stock rom yuklerken bile imeiden dolayi sebeke sorunu oluyor patchli kernel ve modemle normal kullanabiliyorum
4.1.2 den 4.3 e gecerken efs yapisida değişti o yüzden bences3'te niye böyle bende ace 2 varken hiç böyle bir sorun yoktu?
az once burak1553 arkadasimiz soyledi nasil alindigini ve yanilmiyorsam ilk sayfada mevcutImei yedegi nasil alicaz
nerde geliyor lolipop? 4.1.2 kadar stabil sorunsuz bir rom göster bana4.1.2 mi kaldı yalollipop geliyor siz daha nerdesiniz
![]()
note 2 ye gelmesi yakındır . blekota dn4 gibi geliştiriciler s3 e portlarlar .nerde geliyor lolipop? 4.1.2 kadar stabil sorunsuz bir rom göster bana
hangi boeffla kernel sürümünü kullanmalıyım
4.4.4 romlar icin 7.3 4.4.2 romlar icin 6.3 kullanin...yardımcı olur musunuz
sarj icin daha mi iyi4.4.4 romlar icin 7.3 4.4.2 romlar icin 6.3 kullanin...
Ben her iki romuda yani note 4 ve s5 romlarinida kullandim bence her konuda bu kerneller daha iyi ve kernelleri orjinal ayarlarinda kullaninsarj icin daha mi iyi

Sayfanın başındaki anketten de anlaşılacağı gibi blekota note 4 ama görüntülü arama çalışmıyorS3 yeni rootladım sizden rom önerisi istiyorum. Herkes farklı bir şey öneriyor. Gerçekten memnun kalacağım yükledikten sonra pişman olmayacağım daha doğrusu fazla uğraşmak zorunda kalmayacağım denenmiş memnun kalınmış rom en iyisi hangisi?