Yazın Özenle Uzattığınız Saçlarınızın Okul Nedeniyle Kesildikten Sonra Ne Hissediyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
Yazın Özenle Uzattığınız Saçlarınızın Okul Nedeniyle Kesildikten Sonra Ne Hissediyorsunuz?
Evet hemen hemen her öğrencinin bir şikayetidir bu.Yazın saçlarmızı uzatıyoruz ve okul baslayınca mecburen(bazı psikopat hocalar nedeniyle)kesiyoruz.Bilmiyorum ne alıp veremedikleri var saclarımızla.Ben kendimi tamamen boş hissediyorum aynalara küsüyorum:D
sizin yorumlarınızı bekliyorum...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artık öyle bir sorunum yok :ehe
Ama asker gibi sanardım kendimi :ehe
Birde kapıda bütün hocalar dizilir içtima gibi tek tek bakardılar :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
3 aylık saçım gitmişti, hocaya da baya sövmüştüm dolayısı ile :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
anlamıyorum neden saclarımıza bu kadar karısılıyor.Bana sacını kestir diyen hocaların sacları tuncay şanlı gibi:D ama bisi diyemiyoruz.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bit pire falan oluyor diye yasak devlet okullarında diye biliyorum ben ...

Hangi devirde yaşıyorsak artık :D

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben bu sene o sorundan kurtuldum bundan sonrada olmaz liseyi bitirdim ve rahatım 7 aylık uzatma sonucunda at kuyruğu bile yapabilecek düzeydeyim artık. ayrıca sakal derdim de yok top sakalla geziorum kimse karışmıyor süper duygu darısı diğer arkadaşlarımızın başına :D

Burak

Üye
anadolu teknik oldugumuz için karışmıyorlar fazla bize :hmmm

Utku

Utku

Üye
uzatınca ne oluyor saçınızı:hmmm

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Eğer başında Anadolu istiyorsanız bende Anadolu Lisesi mezunuyum ama azıcık uzamış saç için dünya laf yerdik :) Burda kaynak hocalar...
Mesela bizim müdür yardımcısının değiştiği sene çok rahattı herkes. Çünkü fazla sıkmıyordu. Demokrasiyi savunuyorum ve herkes abartmamak şartıyla serbesttir diyordu.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Biz de Anadolu Tekniğiz Ceketsız giremiyoruz :s
Istanbul un en iyi Anadolu teknik lisesi, Borusan Atl bilir herkes :hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bizde kravat az asagıda olsa git gelme diyolar.Bu kadar sacma bi okul:D

ism@il 54

ism@il 54

Üye
Ben de bu sene liseye başladım.Bizim bir hoca var törenden sonra kapılara dikilip bizi gözetliyor.Kimin saçı uzun ise,ilk önce saçını çekiyor daha sonra ise tekme tokat dalıyor. Malum benimde uzun pek kestiresim yok. Hergün korkuyla içeri giriyorum ama şu ana kadar pek sorun yaşamadım. :)

Burak

Üye
Biz de Anadolu Tekniğiz Ceketsız giremiyoruz :s
Istanbul un en iyi Anadolu teknik lisesi, Borusan Atl bilir herkes :hmmm

ceket kravat olmadan bizide almıyorlar.beyaz önlüklerimiz var onlarda yanımızdamı diye kontrol ediyorlar :ehe
evet biliyorum okulunu :) gayet güzel.

--------------- Ekleme ---------------

Ben de bu sene liseye başladım.Bizim bir hoca var törenden sonra kapılara dikilip bizi gözetliyor.Kimin saçı uzun ise,ilk önce saçını çekiyor daha sonra ise tekme tokat dalıyor. Malum benimde uzun pek kestiresim yok. Hergün korkuyla içeri giriyorum ama şu ana kadar pek sorun yaşamadım. :)

tekmemi ? tokatmı ? :angry:

ism@il 54

ism@il 54

Üye

ceket kravat olmadan bizide almıyorlar.beyaz önlüklerimiz var onlarda yanımızdamı diye kontrol ediyorlar :ehe
evet biliyorum okulunu :) gayet güzel.

tekmemi ? tokatmı ? :angry:
Çok sinir bir hoca,onun yüzünden liseden nefret ettim.Her şeye bağrıyor.Okulumuza ara sıra kaymakam geliyor.Ah bi onu birisine şiddet uygularken yakalasa... :)

passiv€ aggressiv€

Üye
Yahu herkez de şikayetciymiş bu durumdan :hmmm herkez gibi bende şikayetciyim tabii.Uzun saçın zararları neler? Zararı yok ki kıllık olsun diye yapıyorlar. Bizim okulda kapıya dikiliyor hocalar tek tek öğrencilere bakıyorlar saç sakal kılık kıyafet...Mutlaka bi kusur bulcaklar. En sağlıklı çözümü ilk derse girmeyip 2.derse girceksin.:ehe

Burak

Üye
passiv€ aggressiv€;2838925' Alıntı:
Yahu herkez de şikayetciymiş bu durumdan :hmmm herkez gibi bende şikayetciyim tabii.Uzun saçın zararları neler? Zararı yok ki kıllık olsun diye yapıyorlar. Bizim okulda kapıya dikiliyor hocalar tek tek öğrencilere bakıyorlar saç sakal kılık kıyafet...Mutlaka bi kusur bulcaklar. En sağlıklı çözümü ilk derse girmeyip 2.derse girceksin.:ehe

devamsızlıktan kalırsın.yarım gün yarım gün gider.

Çok sinir bir hoca,onun yüzünden liseden nefret ettim.Her şeye bağrıyor.Okulumuza ara sıra kaymakam geliyor.Ah bi onu birisine şiddet uygularken yakalasa... :)

en mantıklı çözüm birisini döverken videoya alıp ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayette bulunmak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt