Yardımmm, Samsung ve ya Nokia E6

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Öshqe

Üye
    Konu Sahibi
Yardımmm, Samsung ve ya Nokia E6
Arkadaşlar bn telefondan anlamıyorum, işletim sisteminden falan . Ama Android iyi diyolar.
Androidli telfonlarda sanırım samsunglar göze çarpıyo.
Şöyle güzeli, şık, dokunmatik ekran, hafızası yüksek, flaslı , güzel fotoğraf çeken , müzik dinlerken falan sesi yüksek, androidli bir tel. istiyorum.Samsung tercihimdir ama başka marka da olursa farketmez. ama bu telefon işlerinden anlamıyorum baştada söyledim.Yardımlarınızı bekliyorum. 800 TL civarında olabilr.

Birde NOKİA E6 nasıl arkadaşlar, onu da düşünüyorum, yardımlarınz bekliyorum.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
e6 güzel telefon bunun dışında c7 ve n8 modellerine bakabilirsin. sony aricsson neo ve lg optimus black modellerinede bakabilirsin.

maNthis

Üye
200 lıra kadar cıkarsan samsung galaxy s alırsın bı dahada telefon alma geregı duymazsın optımus blackd e bı alternatıf

61semih

61semih

Üye
e6 bence para etmez nokıa ıstıyorsan c601 guzel tercıh olur.bunun dısında android istiyorsan (ki tavsıye ederım) motorola nın su gecırmez dayanıklı telefonu defy e bakabılırsın youtube den felan.
bunun dısında samsung un 200 tl daha koyabılırsen galaxy olabılır
ve lg nın optımus black ıyı tercıh olur
yok 800 tl yı aşamam dıyorsan samsung un ace modelı ve htc wildfire s modellerıne goz atabılırsın

pRime.

pRime.

Üye
Nokia C6-01 öneririm.

y n s c n

y n s c n

Üye
Optimus black tavsiye ederim, bende galaxy s ve o.black arasında kalmıştım. Galaxy S'te bazı sorunlar var stabil sorunlar onlardan dolayı almadım,
tercihim o.black oldu ve su andada gayet memnunum.. Ekran parlaklığı ve tasarımı bitiriyor zaten.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
güzel fotograf çeken istiyosan n8 alacaksın 12 mp carl zeis lensli xenon flaşlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt