Yardim lütfen!!! :( [c7 altı kez servise...]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
Yardim lütfen!!! :( [c7 altı kez servise...]
arkadaşlar benim c7 telefonum haziran ayından beri sürekli serviste,toplamda 6 kez servise girip çıktı.iki kez anakart değişti.dün servisten aldım telefonu,telefon bozuk.karşı tarafa ses gitmiyor.cızırtı filan değil,hiç gitmiyor.bu mekanik bir hata mıdır?nokia anakart değiştikten sonraki 30 gün içinde mekanik hata olursa yeni cihaz talep edilebilir filan diyor. ayrıca telefon 4. kez servise gittiğinde hakem heyetine dilekçe vermiştim paramı geri istiyorum diye.ordan bilirkişi incelemesi istemişler. arayıp sordum,bilirkişi incelemesi telefonu garantiden çıkarabilirmiş.daha doğrusu büyük ihtimalle garantiden çıkarıcak.ya hakem heyetinden olumsuz sonuç çıkarsa?elimde garantisiz ve karşıya ses vermeyen bi telefonla mı kalıcam? kafam çok karıştı ne yapmalıyım bilmiyorum:(

backwater

backwater

Üye
ses gitmiyorsa mikrofon bozuktur bununda mekanik bi arıza oldugunu zannetmiyorum

hizan

hizan

Üye
arkadaşım tüketici hakları (tukoder) snin haklarını korur.

diyeceksinki ben para iadesi istiyorum onlar gerekeni yaparlar ben o şekilde fatura üzerinden para iadesi almıştım.

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Dostum nasıl 6 kez gitti servise 3 kez aynı sorun ile servise verirsen telefonun yenisini veya Hüseyin arkadaşımızın dediği gibi para iadesi yapıyorlar.Hatalıysam söyleyin hocam

hizan

hizan

Üye
öyle ama arkadaş servise direk kendisi vermemiş yada sesini çıkartmamış anlaşılan.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
öyle ama arkadaş servise direk kendisi vermemiş yada sesini çıkartmamış anlaşılan.

Arkadaşımdan biliyorum ya Ekranın orta kısmı çalışmıyordu 3 cm çaplı bir yer arkadaş servise verdi 2 kez 3.seferde telefonun yenisi mi yoksa para iadesi diye mi sormuşlar

uqur3452

Üye
hocam müşteri haklarına başvurun ücretinizi geri alın

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
servise kendim verdim ve defalarca uğraştım hak talep ettim ancak bir ay arayla iki kez anakart değiştirdiler ve bunu cihaz değişimi olduğunu ve imei değiştiği için her anakartla servise girme sayısının sıfırlandığını iddia ettiler.bugün götürdüm telefonu bilirkişiye teslim ettim.hakem heyetinin kararına bıraktım durumu.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
servise kendim verdim ve defalarca uğraştım hak talep ettim ancak bir ay arayla iki kez anakart değiştirdiler ve bunu cihaz değişimi olduğunu ve imei değiştiği için her anakartla servise girme sayısının sıfırlandığını iddia ettiler.bugün götürdüm telefonu bilirkişiye teslim ettim.hakem heyetinin kararına bıraktım durumu.

Hocam bu konuda tamamen sen haklısın senin elinde servise verdiğine dair aynı yerin faturası falan varmı yani aynı yere 3 kereden fazla verdiğinin bi belgesi ispatı ?

lafebesi3434

lafebesi3434

Üye
    Konu Sahibi
tabiki.bütün belgelerin fotokopisini götürdüm bilirkişiye,bakalım ne olucak.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
tabiki.bütün belgelerin fotokopisini götürdüm bilirkişiye,bakalım ne olucak.

Kesinlikle para iadesi veya aynı telefonun yenisinin gönderilmesi gerekiyor.Eğer yine olmazsa tüketici haklarına başvur.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
git sat Yeni tel al

AynstaynModeOn

Üye
servise gittiğine dair belgen varsa elinde sıkıntı alırsın hakkını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt