Xperience™ Final! v2.0 RM-356|5800 Stabil Sürüm

Sponsorlu Bağlantılar

xperienc

Üye
valla sen uğraşırsan kolay gelsin kardeş :oke: haftaya okullar başlıyor bi daha flash atmıycam ben :ehe: teli değiştirene kadar xperience kullanırım :oke:

bLnmz

bLnmz

Üye
Yazılımın herşeyi mükemmel olmuş Furkan.Ancak bu Galerideki resimleri göremiyorum ben.Dizinini neresi olarak ayarladın.Bendeki resim E:/Görüntüler'in içinde bulunuyor ve çıkmıyor Galeride.Bir ilgilenirsen çok sevinirim.

xperienc

Üye
dizin e:\pictures'a atarsan galeri'de görür.eğer sorun devam ederse hard format çekebilirsin hocam.

Quakespq2

Üye
Hosuma gitti CFW indiriyorum.

xperienc

Üye
arkadaşlar xperience final sürümü çıktı! yazılım nerde derseniz telefonda *#0000# tuşlayınca hangi site olduğunu görürsünüz :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Genel olarak iyi yani hız olsun ram olsun fakat bulduğum 2 hata var birincisi olarak qwerty klavyede tik işareti görünmüyor. İkincisi müzik çalarda sadece 10 tane şarkı gözüküyor müzikleri hangi klasöre atarsam atayım bu değişmedi ve bu hatalar da önemli hatalar düzeltirsen sevinirim.

xperienc

Üye
müzikler e:\xperience\müziklerim klasöründen okunur :) daha fazla bilgi almak için forumdaki xperience legend edition konusuna bakabilirsiniz :)

kosowali20

kosowali20

Üye
v52 0.7 ye kurdum ben bunu şimdi tel versiyonu değiştimi anlamadım....navifirm le 0573741 dosyaları indirdim flasladım ama tel açılmıyo......tekrar bunu yükledim açılıyor........ nasıl orjinale döndrcem teli..

xperienc

Üye
bunun versiyonu v52.0.101 olduğu için v52.7 dosyalarıyla flashlayamazsın.neden dersen sen xperience ile versiyon yükseltmiş oldun.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bunu bilmiyordum. Ama diğer bir sorun daha var işte qwerty klavyede tik işareti yok.

kosowali20

kosowali20

Üye
telefon getjar da n97 görünüyo

PuGatorY

PuGatorY

Üye
dostum yeni versiyon ne zaman geliyo?

kosowali20

kosowali20

Üye
telefonu orjianline nasıl döndüreceğiz ben yapamadım....sonra lazım olacak orjinali....tabi navifirm le .......

mehmet_xx8

mehmet_xx8

Üye
ling kırık

Üst Alt