Silinen Üye 511859
Kapalı Hesap
kim yalancı çıkarmaya çalışıyor? sorunu varsa servise yollasın dedik. önerilerde bulunduk. cihazdan memnun kalamamış diye her cihazı kötü gibi görmüş. öyle düşünme dedik. bilmedikleri varsa anlatmaya çalıştık. yalancı mı çıkardık şimdi?Adamı yalancı çıkarmaya çalışmayın. Gerçekleri saklamak olmaz! Ayrıca bu konu iyice s3 vs Z2 ye dönmüş.Konu amacından çok farklı yerlere gidiyor.
1 saattir yok şöyle iyi cihaz böyle iyi cihaz sendeki sorunlu falan memnun kalmayan adam hiç mi yorum yapamaz? Garantiye versin diye bende belirttim.kim yalancı çıkarmaya çalışıyor? sorunu varsa servise yollasın dedik. önerilerde bulunduk. cihazdan memnun kalamamış diye her cihazı kötü gibi görmüş. öyle düşünme dedik. bilmedikleri varsa anlatmaya çalıştık. yalancı mı çıkardık şimdi?
1 saattir yok şöyle iyi cihaz böyle iyi cihaz sendeki sorunlu falan memnun kalmayan adam hiç mi yorum yapamaz? Garantiye versin diye bende belirttim.
AldığıM en kötü demiş bütün hepsini kast etmemiş. Sonuçta alacaklara olumsuz yönlerinide belirtmek lazım. Bendede Z2 var ama bu kadarda abartmayı gerek görmüyorum sonuçta sorunlara göz yummamak lazım. Alacaklar bilmeli!arkadaş biz yorum yapamaz dedik mi? cihazın sorunluysa gider servise verirsin. burda gelip tüm cihazlar kötü dersen o zamanda başkaları yorum yapar.
öyle bir yazmışki insan sanki hepsi kötü zannediyor. abartma yok zaten. cihaz görünüşüyle ve kalitesiyle on numara. sorun her cihazda var. birazda baş etmesini bilmeli!AldığıM en kötü demiş bütün hepsini kast etmemiş. Sonuçta alacaklara olumsuz yönlerinide belirtmek lazım. Bendede Z2 var ama bu kadarda abartmayı gerek görmüyorum sonuçta sorunlara göz yummamak lazım. Alacaklar bilmeli!
Aynen aynen. 6 saat suda kaldı kaç kere yere düştü şu an is yerinden Wifi.den yazıyorum valla sıkıntılar garip. Ama hiç olmadı bende :-)Ulan bi benim telefon sağlam herhalde çevremdeki bütün z2ler çürük yada millet kullanmayı bilmiyo :-)
senn telefonunda mı sorun var bilmiyorum ama s3ten daha iyi olan eski telefonum note2 ile karşılaştırdım hepsinde z2 daha iyi.4 aydır kullanıyorum şebeke sorunu yaşadım. 3 g deyken bir yerden bir yere gidince şebeke fu ll gösterdiği halde beni arayanlar ulaşamıyor fakat ben arama yapabiliyorum. Sorunu sony bildirdim adamlarım umurunda değil. Önceki telefonum samsung s3 tü eşime verdim onu. Güya z2, S3 ten çok sonra çıktı ve teknolojisi ram i işlemcisi daha hızlı. Evde modemin dibinde hız denemesi yapıyorum youtube den s3 videoları şak diye açarken Z2 çok zor açıyor hem bekletiyor hemde sürekli takılmalar oluyor. S3 te ne takılma var ne bekletme. Bu ve benzeri birsürü programda denedim s3 hepsinde daha iyi performans verdi.
Kısacası birsürü para verdim ama hiç memnun değilim aldığıma pişman oldum. Yeni telefon alacaklar bence sony almadan önce bir kere daha düşünsünler.
iyide kardeşim bende düşünüyordum z2 almadan önce ama hala adamlar 8mp de kaldı kamerada.Tamam belki diğer 8 mp lerden iiyi çekebilir sony lensi var sonuçta ama bi z2 kadar iyi değil benm 6plus almamamdaki en büyük etkendi.İphone 6 plus al kurtul android den .....Android pişmanlıktır
Alın iphone 6 plus kurtulun derttenkardeşş sony z2 alcağına keşke lg g3 alsaydın
Her kişinin kullanacağı akıllı cihazda aradığı fonksiyonlar farklı olabilir. Şahsi olarak böyle bir söylemde bulunmak yerine kişinin isteklerini karşılayacak bir cihaz önermek daha doğru bir davranış olabilir.Alın iphone 6 plus kurtulun dertten
Doğru note4 de alternatifHer kişinin kullanacağı akıllı cihazda aradığı fonksiyonlar farklı olabilir. Şahsi olarak böyle bir söylemde bulunmak yerine kişinin isteklerini karşılayacak bir cihaz önermek daha doğru bir davranış olabilir.
Peki.Doğru note4 de alternatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?