Xperia Z2, aldığım en kötü telefon.

xnes

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş çakma z2 aldı bence :-)
Valla varsa s3 telefon birde siz deneyin. Özellikle youtube de s3 açık ara önde z2 vioyu. açacam diyene kadar s3 bitiriyor nerdeyse. Neyse insallah sorun sadece benim tel. Dedir sizinkilerde sorun yoktur.
 

archh

Üye
Valla varsa s3 telefon birde siz deneyin. Özellikle youtube de s3 açık ara önde z2 vioyu. açacam diyene kadar s3 bitiriyor nerdeyse. Neyse insallah sorun sadece benim tel. Dedir sizinkilerde sorun yoktur.
Kesin bir sorun vardır dostum çünkü bizim ortağın oğlundaki s3le karşılaştırdım.
 

Sucrofe

Üye
Boşuna "sorunlu" demiyoruz. Biraz forumlarda gezip bakın bu Z2 neymiş niyetine.
 
Tepkiler: B.A.R.O.N
Siz telefonları nerden aldınız yani benim cihazıma sahip bazı insanlarda kasa açıklığı varmış ama ben bizzat kendi firmanın mağazasından aldım sorun yok. İthalatçılardan almayın.
 

Nextman

Emekli Yönetici
Gereksiz yorumlarda bulunmayın
 
Tepkiler: key43

av0n

Üye
boş bahane bunlar ben xperia z kullanıyorum iphone samsung hepsinden daha güzel z2 de kullandım çok daha kullanışlı ve güzel söylediklerin senın modemin ve hattınla alakalıdır yok telefonda bir şey boş bahaneler uydurma
 
Son düzenleme:
Tepkiler: TheDarkStar7, archh ve Akhtoher

Nextman

Emekli Yönetici
Olabilir memnun kalmayabilir insan ama bunu bu şekilde izah etmek biraz yanlış memnun kalmadınız en kısa sürede elden çıkartın başka model alın almadan önce forumda ciddi şekilde araştırma yapmaya özen gösterin
 

wwwhmz

Üye
Ya siz Z2 diye başka bir cihaz kullanıyorsunuz ya bendeki Z2 değil. Anlamıyorum arkadaş, herkes kâh kasa açıklığı, kâh lens kayması, kâh şebeke sornu, kâh ısınmadan şikayetçi, bu yorumlar yüzünden telefonu korkarak aldım ama iyikide almışım diyorum. Kullandığım en iyi telefon. S3'ün Z2'den hızlı olma ihtimalide yok, elinizdeki muhtemelen orijinal değildir. Orijinal olduğundan eminseniz tekrar stock rom atın, değilseniz format atın.
 
Tepkiler: zelnica, key43, TheDarkStar7 ve 1 kişi daha
Elinizdeki cihazı kullanmayı mı bilmiyorsunuz anlamadım s3 z2 den daha hızlı diyorsun böyle bi saçmalık olabilir mi? z2 senin dediğin gibiyse benim gio ondan iyi.
 
Al bir iPhone hiç uğraşma bunlarla iPhone 5s 64 gb al canavar gibi kullan.
 

Akhtoher

Üye
Nasıl olur bozuk olması lazımdı hepimizin ısınma lens kayması kasa açıklığı şebeke sorunudamı yok? Hiç mi yok? :-)
Hiçmi yok kısmına hastayım ama cevap vereyim, az yok bana yetecek kadar yok
 
Tepkiler: key43 ve archh

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

sim kartını temizlemeyi denedin mi? yuvaya düzgün oturmuş mu? başka bi cihazda sim kartı takıp, 1 gün denedin mi? bunları yaptıysan cihaz yetkili servise gönder ve şikayetini güzel bir üslupla belirt. başka cihaza taktığımda bu sorunu yaşamıyorum de. ben bir sorum için mail attığımda 3-4 saat içinde geri dönüş yapıldı. z1-z2-z3 kötü cihazlar değiller. sende sorun oldu diye tüm cihazlar sorunlu olamaz. ben z1 kullanıyorum ve %100 memnunum. ses kalitesi, kamerası, hızı, tasarımı, donanımı kısacası herşey bana göre mükemmel. z1 de tft ekran diye çamur atıyorlar ama atanların x-reality ve triluminos teknolojilerinden haberi yok herhalde. aynı symbian gibi Sony'ler de de hemen hemen herşey portlanıyor. örneğin şu an bende sende olan 4k çekim ve timeshift video var. z3 te olan task killer, x-reality vivid, ps4 kontrol, gelişmiş hızlı ayarlar, ekran videosu kaydetme gibi özellikler bile var. g3 önermişler, sanki onda hata çıkmıyor mu? hatasız cihaz bulamazsın. o çok övdüğün s3, 4.4.4 alamadı. samsung kaldırmıyor diye vermedi. halbuki gayet rahat kaldırıyor. cyagenmod üreticileri ona kitkat yapmışlar. Sony ise 4.4.4 ü ilk verenlerden. daha halen almayı bekleyen bir sürü cihaz var. üstelik sony nin yazılımları da şahane. google play de sony mobile uygulamalarına hiç baktın mı? kısacası birazda kullanıma bağlı bu olaylar. hemen cihazı kötü görme. önce dediklerimi yap, sonrada servise gönder. umarım sorunun çözülür.
 
Tepkiler: eren2934, wwwhmz, archh ve 1 kişi daha
Başka bişey demeye gerek yok arkadaş saolsun herşeyi açıklamış.
 
Adamı yalancı çıkarmaya çalışmayın. Gerçekleri saklamak olmaz! Ayrıca bu konu iyice s3 vs Z2 ye dönmüş.Konu amacından çok farklı yerlere gidiyor.
 
Tepkiler: silivriserdar