Telefon Tavsiyesi Xperia z2 aldığım en iyi telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
sony üretiğicogu telefonlar ozenle saglam bir sekilde uretimini yapiyorlar bundan oncede erikla ikende iyiydi simdide mukemel bir telefon yapiyorlar f/p cok iyi haketigi fiyati aliyor cokiyi birtelefon soylediginiz gibi

3onur5

3onur5

Üye
sony üretiğicogu telefonlar ozenle saglam bir sekilde uretimini yapiyorlar bundan oncede erikla ikende iyiydi simdide mukemel bir telefon yapiyorlar f/p cok iyi haketigi fiyati aliyor cokiyi birtelefon soylediginiz gibi

sonny erikla ?? :D :D

dostum google translate gibi konuşuyorsun

• Beğen
Tepkiler: theyunus ve key43
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş kaç liraya aldın peki z2 yi

PROEXSERT

PROEXSERT

Üye
  • Beğen
Tepkiler: theyunus
The Pancar

The Pancar

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Serhan

Serhan

Üye
Bakın konunun başlığı "Aldığım En İyi Telefon" "En İyi Telefon" değil. Birazcık okuyun hemen dalmayın konuya

• Beğen
Tepkiler: theyunus ve B.A.R.O.N
Serhan

Serhan

Üye
Ona demedim. Neden uzatıyorsunuz
Kod:
Furkan Emekli demiş ki: ↑
Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.
Ama bu mesajı alıntılayıp +1 demişsin ve bu mesajda @0MG90 için atılmış.
Ya açık açık söyleyin işte uzamasın :D

The Pancar

The Pancar

Üye
Kod:
Furkan Emekli demiş ki: ↑
Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.
Ama bu mesajı alıntılayıp +1 demişsin ve bu mesajda @0MG90 için atılmış.
Ya açık açık söyleyin işte uzamasın :D
@Furkan Emekli 'ye katılırıyorum anlamında. Ama kendisi istediği gibi davranabilir saygı çerçevesi içinde.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Serhan

Serhan

Üye
@Furkan Emekli 'ye katılırıyorum anlamında. Ama kendisi istediği gibi davranabilir saygı çerçevesi içinde.
ya of Furkan Emekli ye katıldığın şey @0MG90 için söylenmiş :D :D :D :D
Neyse tamam.

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Daha iyisi bixzim başımıza :)

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bırak ya tanımadıkları insana teşhis koysunlar. Hiç uğraşamam.

zencibitc

zencibitc

Üye
Bende yprumumu söylerdimde böyle sakince yorum yaptığım için iki kere banlandım forumda ne laf atanlar var polemiğemgirdim diye ban yedim burdan maxicep adminlerine selam :)

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Arkadaşlar savaşmayın sevişin

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
SpyChef

SpyChef

Üye
Note 3 kullanıcısıyım bende çok beğeniyorum yaaa :D Satıp alasım var Z3 'de olabilir Z2'de

• Beğen

Üst Alt