Telefon Tavsiyesi Xperia z2 aldığım en iyi telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
kardeş kaç liraya aldın peki z2 yi
Pasaport kayıtlı
iphone 4s 64gb beyaz
temiz bir telefonum vardı.
Üzerine 575 verdim 4 aylık
Nerdeyse hiç kullanılmamış. Sony Xperia z2 teknosadan almış önceki sahibi.

Suyla hiç temas ettirmedim. Denesem mi acaba?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Pasaport kayıtlı
iphone 4s 64gb beyaz
temiz bir telefonum vardı.
Üzerine 575 verdim 4 aylık
Nerdeyse hiç kullanılmamış. Sony Xperia z2 teknosadan almış önceki sahibi.

Suyla hiç temas ettirmedim. Denesem mi acaba?
Aman bu Z3 değil deneme :D ama ben yerinde olsam denerdim :D

• Beğen
Tepkiler: theyunus
zencibitc

zencibitc

Üye
seri numarasına bak ve yüksek ışıkta açıklık varmı bi bak ama bazı kullanıcılar kasada açıklık olduğu halde su geçirmediğini söyliyor.

• Beğen
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
seri numarasına bak ve yüksek ışıkta açıklık varmı bi bak ama bazı kullanıcılar kasada açıklık olduğu halde su geçirmediğini söyliyor.
Seri numarası sony Xperia D6503 yeni modellerden biri. Açıklık da görmedim ışık sızması da.
Sadece kulaklık giriş soketinin içersinde aydınlık var. Gece takarken görmemiz için galiba.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Manyetik şarjda aldım.
Kapakları açmamak için.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Bugün ailemle geziye çıktık.
Fotoğraflar çektim. Akar suda ellerimizi yıkarken fotoğraf çektim kardeşime de foto çekmesi için telefonu uzattım. Ellerim ıslak ben çekemem dedi. Ve bende önemli değil bu telefon su geçirmiyor, korkmana gerek yok dedim. Ve orda yine aldığıma tekrar sevindim.
Suya sokmadık ama ıslak sulu ortamlarda rahatlıklakla kullanabilmek çok güzel.

Lumia1520

Lumia1520

Üye
Güzel telefon z2 kullananlarda hiç sorun oldu mu? Su alma gibi renkli ekran (herhangi bir renk vs.)

• Beğen
Tepkiler: sat s3 al
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle sorun yok
Tüm cihazlarda olduğu gibi ilk modeller sorunlu oluyor. Sonraki serilerinde sorun olmuyor genellikle.
Bende ki 3. Seri galiba sorunsuz çok şükür.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Az önce z2 ile yağmur altında rahat rahat telefonla konuştum. Korkmadan bozulacağına düşünmeden.

0MG90

0MG90

Üye
Köy yolunda cebimden taşlı yola düştü dedim aha gitti ekran Desire C'de olduğu gibi, bi baktım bir şey olmamış :D hoparlör kısmı kenarla birleşik olduğundan oraya kum gibi bir şeyler girmiş onlarıda çıkardım.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Az önce z2 ile yağmur altında rahat rahat telefonla konuştum. Korkmadan bozulacağına düşünmeden.
Yağmur altında cep telefonları bozulan var mı ki? Note 3'te herhangi bir bozulma olmadı yağmur altında.

zencibitc

zencibitc

Üye
Komple bozulcağını sanmam ama kulaklık girişi samsungların orta tuşu gibi şeyler bozulabilir.

oltulumustafa

oltulumustafa

Üye
Su geçirmemezlik özelliği nednei ile z2 nin ahize sesinin zayıf olduğu söyleniyor. Kullananlar bu konuda ne diyor acaba? Gerçekten z2 nin ahize sesi az mı?

zencibitc

zencibitc

Üye
Kesinlikle hayır hatta rakiplerinden iyi ayrı bi kaliteli.

key43

key43

Üye
Su geçirmemezlik özelliği nednei ile z2 nin ahize sesinin zayıf olduğu söyleniyor. Kullananlar bu konuda ne diyor acaba? Gerçekten z2 nin ahize sesi az mı?
Her telefon gibi normal bir şekilde sesi. Hatta kaç arkadaşım sesin çok net geliyor dedi.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlarda sesi netleştirmek için ayarlar var bazılarını açıyorsun daha netleşiyor

Ayrıca karşı ki kişi çok hızlı konuşan biri ise gelen sesi yavaşlatmak içinde ayar var. SLOV mod. Açtığmda sanki yavaş çekimdeki videolar gibi ses geliyor. Biraz da komik oluyor.

Slov olarak videoda çekebiliyorsunuz.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s vardı bende z2 den önce.
Onun aramalarda ki hoparlör sesi daha yüksektir, bu z2 ona göre çok az bir farkla daha düşük

0MG90

0MG90

Üye
Konuşma sırasında yandan ses açmaya tıklayın ses artar

Üst Alt