Telefon Tavsiyesi Xperia z2 aldığım en iyi telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Az önce z2 ile yağmur altında rahat rahat telefonla konuştum. Korkmadan bozulacağına düşünmeden.
Hayırlı olsun hocam. Parça parça yazmışsın. Cedric'in günlüğüne benzemiş ;)

• Beğen
Tepkiler: theyunus ve key43

PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Peki sizce bir telefon aldı mi 5 yıl kullanabilmeyi hedefleyen bir insan Sony mi almalı yoksa başka markalara mi yonlenmeli?

Invoke

Invoke

Üye
Peki sizce bir telefon aldı mi 5 yıl kullanabilmeyi hedefleyen bir insan Sony mi almalı yoksa başka markalara mi yonlenmeli?

3310/Nexus5/XperiaZ2/GalaxyNote3 arasından seçmeli bence ve kesinlikle son modele 2-2.5 bin para vermek yerine bir öncekini tercih etmeli.

• Beğen
Tepkiler: key43 ve PrisonerMacTavish
0MG90

0MG90

Üye
Z2 beni 4-5 yıl götürür valla. Baya sağlam telefon. Önceki sayfaya yazdım taşlı yolda düşürmüştüm bir şey olmadı. Olsaydı kalpten giderdim zaten :D

• Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish ve theyunus
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum kasa kalitesi çok iyi kaya gibi duruyor. Ama yinede bir ince silikon kılıf kullanmakta fayda var.. :-)

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar xperia z2 mi
Android 5 e güncelledim
Uygulama taşıma özelliği gelmiş.
20 ye yakın uygulama taşıdım
İçersinde asphalt 8 - 1,5gb civarı
Gangstar 5 - 2,2gb
Diğerleri de 1 gb dan fazla

Telefon hafızasında 2gb boşluk vardı şimdi 1.8 gb boşluk var
Normalde 4gb dan fazla uygulamayı hafıza kartına taşıdım ama taşınmamış gibi görünüyor.
Niye böyle oldu.
Yoksa hafıza kararında da telefon hafızasında da aynısı yine duruyor mu.
Telefondaki verileri silmem mi gerekiyor.
Anlayamadım bir türlü.
Bilen arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

zencibitc

zencibitc

Üye
önbellek birikmiş olabilir ayarlar-depolama - önbelleğe tıkla evet de .ayda bir yapsan yeter

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar xperia z2 mi
Android 5 e güncelledim
Gangstar 5 - 2,2gb

Normalde 4gb dan fazla uygulamayı hafıza kartına taşıdım ama taşınmamış gibi görünüyor.
Niye böyle oldu.
Anlayamadım bir türlü.
Oyunların sadece apksini taşır obb dosyası kalır aynı yerde. Obb dosyası zaten büyük önemli olan o. Firmaların sd karta uygulama taşıma şeyleri zaten faso fiso hiçbiri tamamen taşımıyor. Playde taşıyan uygulamalar mevcut ama root gerekiyor. Özelikle foldermountla bütün oyunları sd karta tasimistim. Link 2sd falanda varda onlarim kullanımı biraz daha zor sd kartı bolumlendirmek gerek. Benim bildiğim böyle stock romdaki taşıma tam taşıma olmaması lazım

byAndroid

byAndroid

Üye
Arkadaşlar xperia z2 mi
Android 5 e güncelledim
Gangstar 5 - 2,2gb

Niye böyle oldu.
Anlayamadım bir türlü.
Oyunların sadece apksini taşır obb dosyası kalır aynı yerde. Obb dosyası zaten büyük önemli olan o. Firmaların sd karta uygulama taşıma şeyleri zaten faso fiso hiçbiri tamamen taşımıyor. Playde taşıyan uygulamalar mevcut ama root gerekiyor. Özelikle foldermountla bütün oyunları sd karta tasimistim. Link 2sd falanda varda onlarim kullanımı biraz daha zor sd kartı bolumlendirmek gerek. Benim bildiğim böyle stock romdaki taşıma tam taşıma olmaması lazım

• Beğen
Tepkiler: theyunus
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Aynen dediğiniz gibi sd kartta olduğu yazıyor uygulama ama ne yazıkki hafızayı dolduran obbler. Belki ilerde obb leride taşıma konur güncelleme ile.

zencibitc

zencibitc

Üye
root ile yapılıyor ilerde rootsuz kolayca yapılır

Üst Alt