Telefon Tavsiyesi Xperia z2 aldığım en iyi telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

erko merko

erko merko

Üye
Arkadaşımda var z2 bencede güzel bir telefon, ama en iyi diye birşey yoktur şunu bi idrak edin kardeşim bu kişiden kişiye değişen birşey, bana göre en iyisi s6 edge'dir sana göre z2'dir başkasına göre iphone 6'dır

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tasarım olarak Z2 daha iyi. :oke:

Bülent872

Bülent872

Üye
Sony'den vazgeçme.

• Beğen
Tepkiler: theyunus
Invoke

Invoke

Üye
#DirenSony

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony mobil pazardan çekilme haberlerini yalanladı!!!

Sony'nin bir türlü engelleyemediği kötü gidişat nedeniyle televizyon ve mobil bölümlerini satışa çıkarmayı düşündüğüne dair gündemde olan iddialara yine firmanın kendisinden sert bir cevap geldi.

Sony Electronics patronu Kazou Hirai lansman için MWC 2015 fuarındayken, Sony Mobile şefi Hiroki Totoki iddialar ile ilgili Le Figaro'ya açıklamalarda bulundu. Totoki mobil bölümü satmak gibi bir niyetlerinin olmadığını ve bir yeniden yapılanma içerisinde olduklarını belirtti.

Totoki kar marjının düşük olduğu bir bölümün düze çıkmasının zor olduğunu, eğer cihaz satışları düşükse yenilikçi yazılımlar geliştirerek mobil pazarda kalmaya devam etmeleri ve sadece donanıma bağlı kalmamaları gerektiğini dile getirdi.

Totoki, Z3 ailesinin milyonlarca ürün sattığını ve ancak mobil stratejilerin yeniden yapılanmaya ihtiyacı olduğunu, tüketicinin telefon değiştirme sıklığı azaldığı için ürün tanıtım periyotlarını da uzatmayı istediklerini ifade etti. Zaten Sony bu fuarda herhangi bir amiral gemi modeli tanıtmadı.

Sony hali hazırda akıllı telefon pazarında yüzde 3 paya sahip. Ayrıca satışlarda büyük bir artış beklenmiyor. Bu bakımdan firmanın yeniden yapılanma süreci de zorlaşmaya başlayacak. Önümüzdeki dönem Sony için oldukça zor geçecek diyebiliriz.

0MG90

0MG90

Üye
Yalan değil başkan kendisi söyledi. Xperia ailesini küçültmeyi planlıyorlar.
Ayrıca konu bu değil, ayrı konu açın

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Tüm şirketler gibi strateji değiştiriyor.
Geleceğe önceden hazır olmak için yeni planlar.
En önemlisi müşteri memnuniyeti.
Sony kullanan çoğu kişiler ürünlerden memnun.
Apple ve htc de aynı. Kullananların geneli memnun.
Bu zamanda hep büyümek isteyen şirketler. Müşteriyi uzun yıllar memnun edebiliyorsa o Markalar veya şitketler küçülmez daha çok büyürler.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sony kullananların endişelerine gidermek istedim. :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108 ve theyunus
3onur5

3onur5

Üye
sony nin tadı servise gidinceye kadar güzel :ehe

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Pancar ve key43
theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
sony nin tadı servise gidinceye kadar güzel :ehe
Hangi servis tam anlamıyla görevini yerine getiriyor ki.
Aldığımız ürünlere iyi bakıp ellerine düşmemek gerek ve elzemdir.

0MG90

0MG90

Üye
Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.
Nasıl davranıp davranmayacağımı tanımadığım biri bana söyleyemez. Haddinizi aşmayın.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar tamam hepimiz kardeşiz

hospiti

hospiti

Üye
sony adam adam :alkis:alkis:alkis:alkis:good:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Nasıl davranıp davranmayacağımı tanımadığım biri bana söyleyemez. Haddinizi aşmayın.
Burda herhangi birine karşı yapılan saygısızlık yapmak doğru değil. Yanlış bir şey demedim , neyse sen bu çizgide devam et.

0MG90

0MG90

Üye
Kimseye saygısızlık yaptığım yok benim. Nasıl davrandığımı da iyi biliyorum ve kimseyi ilgilendirmez.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Gurur ile insan maddî ve manevî kemalât ve güzelliklerden mahrum kalır.

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Yeter arkadaşlar

theyunus

theyunus

Üye
    Konu Sahibi
Tartışma yeri değil burası.

theyunus

theyunus