sony üretiğicogu telefonlar ozenle saglam bir sekilde uretimini yapiyorlar bundan oncede erikla ikende iyiydi simdide mukemel bir telefon yapiyorlar f/p cok iyi haketigi fiyati aliyor cokiyi birtelefon soylediginiz gibi

sonny erikla ??![]()
dostum google translate gibi konuşuyorsun
;D

+1Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.
Size demedimNe +1?
O laflar bana söyleniyorSize demedim
OlabilirO laflar bana söyleniyor
Madem "Olabilir"Olabilir
Ona demedim. Neden uzatıyorsunuzMadem "Olabilir"
Neden size demedim diyorsun ?
Ona demedim. Neden uzatıyorsunuz
Furkan Emekli demiş ki: ↑
Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.

@Furkan Emekli 'ye katılırıyorum anlamında. Ama kendisi istediği gibi davranabilir saygı çerçevesi içinde.Ama bu mesajı alıntılayıp +1 demişsin ve bu mesajda @0MG90 için atılmış.Kod:Furkan Emekli demiş ki: ↑ Nedenini bilmiyorum , belki yaşındandır veya ruh hâlindendir ama sürekli yanlış bir üslûp kullanıyorsun. Emir verirmiş gibi tavırlar falan hoş değil. Daha hassas davranmanı öneriyorum.
Ya açık açık söyleyin işte uzamasın![]()
ya of Furkan Emekli ye katıldığın şey @0MG90 için söylenmiş@Furkan Emekli 'ye katılırıyorum anlamında. Ama kendisi istediği gibi davranabilir saygı çerçevesi içinde.