Xperia Z Mi G2 Mi

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Simdi baktimda Pili ve kamerasi cok dusuk ayritten goruntusunu pek begenmedm ya :)

Ben de pek beğenmemiştim tipini :D
Kamerası idare edecektir, vasat değildir, Oıs var ayrıca. Megapixele takılmayın, kamera için çektiği fotoğrafları vs görmeden konuşmamak lazım ama nexus işte, kameradan ziyade performans+güncellik önde oluyor.
Pil evet rakiplerine göre düşük ama 1günü çıkaracaktır.
Bence yine de görmeden karar verme acelen yoksa bekle... Yalnız şöyle de bir şey var, telefondan ne bekliyorsun ki? 10gb bana yeter diyorsan al G2'yi... S4 Pro 1080p performansı oyunlarda fark eder ama tipini şeklini malzemesini beğeniyorsun, sd kart desteği de var, performansı idare eder de olsa napalım artık diyorsan al Z'yi... :D***Şuan galaxy ace mi kullanıyorsun? Ne alırsan al büyük değişiklik hissedersin :D :ehe

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Ben de pek beğenmemiştim tipini :D
Kamerası idare edecektir, vasat değildir, Oıs var ayrıca. Megapixele takılmayın, kamera için çektiği fotoğrafları vs görmeden konuşmamak lazım ama nexus işte, kameradan ziyade performans+güncellik önde oluyor.
Pil evet rakiplerine göre düşük ama 1günü çıkaracaktır.
Bence yine de görmeden karar verme acelen yoksa bekle... Yalnız şöyle de bir şey var, telefondan ne bekliyorsun ki? 10gb bana yeter diyorsan al G2'yi... S4 Pro 1080p performansı oyunlarda fark eder ama tipini şeklini malzemesini beğeniyorsun, sd kart desteği de var, performansı idare eder de olsa napalım artık diyorsan al Z'yi... :D***Şuan galaxy ace mi kullanıyorsun? Ne alırsan al büyük değişiklik hissedersin :D :ehe

Evet suanda ace kullaniyorum beni samsungdan soguttu resmen. Bide bu kullandigim telefonda yer yok yetmiyo lanet şey surekli depolama alani az diyo :D Tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorum aldimmi guzel bi telefon almak istiyorum :D

mertbbygt

Üye
Sony ismi yeter g2 ne cam kirilir ama sony plastik ben s3 kullanicisiyim sonyden daha net ve kaliteli ama s3 sony ismine bile degisirim SONY XPERIA Z O BIR HARIKA AMA BU BENIM DUSUNCEM

Invoke

Invoke

Üye
Sony ismi yeter g2 ne cam kirilir ama sony plastik ben s3 kullanicisiyim sonyden daha net ve kaliteli ama s3 sony ismine bile degisirim SONY XPERIA Z O BIR HARIKA AMA BU BENIM DUSUNCEM
Düşünceniz çok enteresan
-Sony ismi yetmez, bu isimlere takılmayın (bu da benim tavsiyem.)
-Camı kaliteli ve sağlam, öyle kırılır dağılır gibi düşünmeyin.
-S3'ünüz Sony'den daha kaliteli ve daha net olamaz... Belki bazı modellere göre öyledir ama bazılarına göre de daha kalitesizdir ve net değildir.
-Bir de lütfen, birazcık noktalama işareti kullanın.

enver_techno

enver_techno

Üye
Her zaman Sony'i seç ;) en kötüsü bile değerli..
Lg güncelleme nedir bilmiyor..

anil585

anil585

Üye
Arkadaşım bende senin gibi daha önceden ace kullanıyordum.5-6 Ay önce xperia z aldım.tabiki ace den sonra mükemmel bir telefon geliyor.benim en çok ilgimi çeken ekran farkı olmuştu.şimdi sen g2 ve z arasında kalmışsın.z ile htc one yada samsung gs4 ü karşılaştırsan hiç düşünmeden xz derim ama g2 xz ye göre çok yeni bir telefon. Çoğu yönüyle üstün.belki benim gönlüm geçti xz den ama ben şuan olsa hiç düşünmeden g2 alırım :)

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım bende senin gibi daha önceden ace kullanıyordum.5-6 Ay önce xperia z aldım.tabiki ace den sonra mükemmel bir telefon geliyor.benim en çok ilgimi çeken ekran farkı olmuştu.şimdi sen g2 ve z arasında kalmışsın.z ile htc one yada samsung gs4 ü karşılaştırsan hiç düşünmeden xz derim ama g2 xz ye göre çok yeni bir telefon. Çoğu yönüyle üstün.belki benim gönlüm geçti xz den ama ben şuan olsa hiç düşünmeden g2 alırım :)

G2'nin kasasi ve goruntusu pek icime sinmedi. Sadece o para donanima degermi bilmiyorum. Zaten suanda oldukça plastik bi telefon kullaniyorum alicagim telefonun plastik olmasini istemiyorum cok can sıkıcı bisey şu plastik :)

anil585

anil585

Üye
G2'nin kasasi ve goruntusu pek icime sinmedi. Sadece o para donanima degermi bilmiyorum. Zaten suanda oldukça plastik bi telefon kullaniyorum alicagim telefonun plastik olmasini istemiyorum cok can sıkıcı bisey şu plastik :)
Kardeşim o zaman xperia z alırsan çizilmemesine dikkat et.ön tarafta arka tarafta çok kolay çiziliyor. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Kesinlikle g2

enver_techno

enver_techno

Üye

;)

vivianas

vivianas

Üye
    Konu Sahibi
Simdi şoyle bisey var G2 alirsam 16Gblik olandan almak zorunda kalicam buda bana yetermi bilmiyorum sd kart giris yeride yok malum. Yilbasini bekliyorum artik kafama eseni alicam. :)

enver_techno

enver_techno

Üye
Konuşma, internet, sms felan kullandım ama aşırı değil, ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt