legolas29
Üye
-
Konu Sahibi
-
8cekirdek olacagi soyleniyor s4un
8 çekirdek kandırma diyenler ne anladı bilmiyorum.
4 çekirdek xperia z deki gibi performans için. Yani yakın performans veriyor. 4 tanesi ise tasarruf için ki çok iyi yapılmış
Ekranı 440ppi ve 1080p aynı zamanda bataryasına bak bakalım o ekrana o parlaklığa kaç saat yetecek?
Xperia Z ve ZL nin pabucu kolay kolay dama atılamayacak, eğer piyasaya mantıklı bi fiyat ortalamasında girerlerse şu ana kadar satmadıkları telefon sayısını iki modelde çıkartırlar ki ben bu şekilde olucağına inanıyorum. İnşallah ZL ülkemizde satışa sunulur bayıldım telefona yaa
S3 bataryası 2.300 Z'nin bataryası 2.700
Ekranı 440ppi ve 1080p aynı zamanda bataryasına bak bakalım o ekrana o parlaklığa kaç saat yetecek?
Bildiğime göre ZL Türkiyede satılmayacak. Çünkü Sony'nin sitesinde falan yalnızca Z görünüyor.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu adrestede yalnızca Z görünüyor. 15Martta geleceği söyleniyor. ZL hiç ortalıkta yok.
- - - Eklendi - - -
Z'nin bataryası 2330 olması lazım.
- - - Eklendi - - -
Bir günü çıkarır bence rahat. Stamina mode dedikleri bir şey var. Zaten çoğu akıllı telefonda ortalama 1gün gidiyor.
- - - Eklendi - - -
Bence Z'nin eksiği S4 Pro işlemcisiyle gelmesi. Martta HTC One da gelecek adamlar Qualcomm 600 ile geliyor. Nexus 4 aylar önce geldi, S4 Pro ile Z daha gelecek S4 Pro ile.
2.700 mah.
XPERIA S gibi olacak, fazla reklam ama iş yok
XPERIA S gibi olacak, fazla reklam ama iş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?