KinG CrazY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Oyun seviyor ve oynuyorsan bulaşmanı daha tavsiye etmem Windows Phone a. Daha olmadı oyun konusunda. Uygulamalarda da olmak üzere. Güzel sistem, kullanım rahat. 8.1 ile iyice adama döndü ama market hala zayıf. 700 tl civarına alacaksın pişman olacaksın sonra.
istediklerin varsa e tamam al yanigüzel telefon bulursun. Temiz ikinci el 920 veya 925 bulmaya bak derim 700 tl civarına en iyi onu bulabilirsin. Büyüklük sıkıntı yapmazsa 900e 1320 de alabilirsin batarya çok iyi. Bende 1520 var ondan biliyorum
Moto G'den niye vazgeç?Anlamadım yazdığından bir şey.
Aslına bakarsan oyun oynamak için 700tlye ben sana telefon önermem2.el almayacağım öyle asidi kaçmış gazoz gibi oluyo telefonbu arada araştırdım o moto g de sorunu olan arkadaşlar kliksa dan ucuza almışlar o yüzden zaten bir sorun olursa telefonu garantiye veririm bu fiyata 1gb ram lı wp telefon bir l820 var oda çok eskidi bir de bana 4.7 bile büyük geldi tabi kullanınca alışıyorsun ama telefon bi cebine sığmadıktan sonra cep telefonu demenin ne faydası var bu 800 tl ye kadar wp öneriniz varmı ?
5 sene kullanacağın için almışken iyisini al. Xperia SP kaliteli bir telefon. Oyunlar için Adreno 320 GPU var. Bu grafik işlemci uzun süreler daha idare eder. 4.6" ekrana büyük diyorsun ama bir süre sonra bu ekran sana normal hatta küçük gelecektir. CleanMaster ile oyunlar hafıza kartına direkt olarak atılamıyor. Sadece atman gerektiğini hatırlatıyor. Hafıza kartına uygulama, oyun yüklemek için root atman gerekiyor. Seçeneklerin arasında Lumia 820'de var. Bu telefon bence güzel değil. Xperia SP seni daha mutlu edecektir. Aklına birşey takılırsa telefonları incele. Hangisini beğenirsen onu al.
bende bunu diyorum SP5 sene kullanacağın için almışken iyisini al. Xperia SP kaliteli bir telefon. Oyunlar için Adreno 320 GPU var. Bu grafik işlemci uzun süreler daha idare eder. 4.6" ekrana büyük diyorsun ama bir süre sonra bu ekran sana normal hatta küçük gelecektir. CleanMaster ile oyunlar hafıza kartına direkt olarak atılamıyor. Sadece atman gerektiğini hatırlatıyor. Hafıza kartına uygulama, oyun yüklemek için root atman gerekiyor. Seçeneklerin arasında Lumia 820'de var. Bu telefon bence güzel değil. Xperia SP seni daha mutlu edecektir. Aklına birşey takılırsa telefonları incele. Hangisini beğenirsen onu al.
bende bunu diyorum SP
Moto g daha mantıklı.
biraz da kullanıma bağlı sen karar vermişsin moto g ye galiba tek sorunu sd kart takılamaması hafızayı yeterli görüyorsan sorun yokhem xperia sp çıkalı 1 yılı geçti birde moto g 1.5 yıl güncelleme alacak
daha gelmedi sevkiyat iççin hazırlanıyor diyokardeşim senin sp nasıl çıktı beğendinmibirde kutunun içinden garanti belgesinde hangi firma yazıyor bu arada arkadaşlar moto g de bir sorun yokmuş o cızırtı denen sorun kliksa nın sattığı moto g lerde oluyormuş şimdi moto g hepsiburada da 630 tl + 30 tl lik beyaz kapak+50 tl bonus var 550 tl ama xperia sp 900 tl aradaki 350 tl fark vermeye değermi xperia sp:led ışıklar-gpu dışında fazla bir artısı yok ? ben alana kadar xperia sp indirime girerse kesinlikle alırım bu arada bir akıllı telefon ortalama kaç derece ısınırsa kötü olur ?
daha gelmedi sevkiyat iççin hazırlanıyor diyo
Olarda bi artı sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?