xperia s ile iphone4s takası nasıl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
bugun cıhazı sattım yaw walla nakıte ıyı geldı fıyat verdım gıttı somuru: htc one x alayımda degısıklık olsun dıyorum suan kararsızım gercı android kullanayım biraz androidde severım daha hosuma gıdıyor baska cıhazda alabılırım bakalım karar verdıgımde paylasırım onerısı olan varsa yıne yazsın tabı

avcitalip

avcitalip

Üye
5 i bekleyebilirsin:oke:

avcitalip

avcitalip

Üye
5 kac tlye cikcak haberin varmi ?

5 TL :D şaka

bilemiyorum ama 3 Bin TL falan olur herhalde 32 GB'tı

ama ne zaman çıkar belli değil bence en az 1 yılı daha var şuanda en mantıklı tercih bence gs3 almak illa ios dersen 4s di sen onu kaçırdın :D

Symbianize

Symbianize

Üye

ama ne zaman çıkar belli değil bence en az 1 yılı daha var şuanda en mantıklı tercih bence gs3 almak illa ios dersen 4s di sen onu kaçırdın :D

4s 32 gb ilk iktigibde 2700 civarindaydi 32 gb ip5 en az 3500

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
One X

Epple

Epple

Üye

En az bir yili mi var? İnsaf insaf :D

Epple

Epple

Üye
yani hemen hemen öyle birşeyler olur tahminimce

- - - Eklendi - - -

2013 ocak gibi falan çıkar bence :D

2013 ocak olunca 1 yil olmuyo arkadas :) ama benim bildigim apple'sa -ki benim bildigim apple- bu sonbaharda illaki cikarir ve cikarcakta

avcitalip

avcitalip

Üye
2013 ocak olunca 1 yil olmuyo arkadas :) ama benim bildigim apple'sa -ki benim bildigim apple- bu sonbaharda illaki cikarir ve cikarcakta

inşallah yani kısaca 6 2013 te çıkar bence ama daha erken çıkmasıda iyi olur bence ip5 e projektör koysalar çok iyi olur samsung galaxy beam adında böyle bir proje yapacaktı ama ne oldu bilmiyorum :D

Crowa34

Üye
arkadaşım burdakilerin hiç biri hiç bişeyden çakmıyorlar hepsi applecı o yüzde hayatlarında sony kullanmamıslar sony tutkunları bilir sony dünyanın en iyi telefon markasıdır kim ne derse desin umrumda değil sony her zaman farklıdır kullanan bilir bende ıphone 4s vardı 1 ay önce sonra vatanda xperia s i gördüm bir kere telefonun şekli yetti zaten almama sattım 4si aldım xperia s gecen hafta ics güncellemesi geldi ve sana şöyle söyliyim s3 one x le kafa kafaya gider şakam yok telefonun herşeyi değişti kamerası 12 mp yi hissettiriyor artık walkman özellikleri nete girmesi süper bir hız zaten ve daha çok sonydeki ekran dünyanın en iyi ekranı bravia engine kamerasını bilen zaten biliyor ics geldikten sonra testlerde 4s s2 falan kalmadı ortalık ;) ve ayrıca playstation sertifikalı anladınız siz onu mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor diceklerim var daha ama uzun uzun yazarım bir ara

Crowa34

Üye
xperia s 4sten kat kat üstün bir telefon

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arkadaşım burdakilerin hiç biri hiç bişeyden çakmıyorlar hepsi applecı o yüzde hayatlarında sony kullanmamıslar sony tutkunları bilir sony dünyanın en iyi telefon markasıdır kim ne derse desin umrumda değil sony her zaman farklıdır kullanan bilir bende ıphone 4s vardı 1 ay önce sonra vatanda xperia s i gördüm bir kere telefonun şekli yetti zaten almama sattım 4si aldım xperia s gecen hafta ics güncellemesi geldi ve sana şöyle söyliyim s3 one x le kafa kafaya gider şakam yok telefonun herşeyi değişti kamerası 12 mp yi hissettiriyor artık walkman özellikleri nete girmesi süper bir hız zaten ve daha çok sonydeki ekran dünyanın en iyi ekranı bravia engine kamerasını bilen zaten biliyor ics geldikten sonra testlerde 4s s2 falan kalmadı ortalık ;) ve ayrıca playstation sertifikalı anladınız siz onu mükemmel bir oyun deneyimi sunuyor diceklerim var daha ama uzun uzun yazarım bir ara
Arkadaşım adam 4s den sonra 2 telefon değişti sen yeni yorum yapıyorsun hort'un amacı ne ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt