xperia s ile iphone4s takası nasıl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
xperia s ile iphone4s takası nasıl sizce?
bi arkadasım var taktı benim telefona türkcell den almıs 1 ay once xperia s beyaz senın telefona karsılık 250 tl uste verıyım dıyor yani xperia s türkcell + 250 tl bendeki yurt dısı garantısız iphone 4s 16 gb istiyor sızce napıyım hadı bakalım =)))

- - - Eklendi - - -

sıkıstırıyor hala :))) hatada yapmak ıstemıyorum valla gelen cevaplara gore degerlendırıcem hangısı?:aman2:

bountykiller

bountykiller

Üye
onun telfna bak. Ekranda sıkntı olabilir. android seven bir insan isen teklif iyi. ama 1 sene snra xperia s değer kaybeder ama 4s kaybetmez. Yani kolay kolay telfn değşn bi insan değilsen senin açından kötü olabilir...

Symbianize

Symbianize

Üye
sakin degisme kaybedersin kardesim bana guven

mamilim90

mamilim90

Üye
Değişme sakın .d

Türe

Türe

Üye
sakın ha :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Iphone 4s çok daha üstün.değişme.

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
yaw bısey ıtıraf edıyımmı ben ılk xperıa s alıcaktım onu almaya gıttım 4s aldım ne kerametse dedım sımdı yarın oburgun satarım zararda olmasın dedım ıphone pıyasasından dolayı xperıa s de aklımı celmıyo degıl androide geceyım dıorum yıne htc one x sırf ınceleme ıcın almak ıstıyorum o nasıl olur pekı

15097

15097

Üye
Değiştirme imza adaşım :ehe

HakaN-06

HakaN-06

Üye
sakın :D

Epple

Epple

Üye
Degistirince ne olacagini soyleyim. Bi iki hafta sonra yok boyle olmuycak androide alisamiycam diyceksin ve arkadasini ikna etmeye caliscaksin "ya tekrar degiselim ver ayfonumu" diye :D

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
Degistirince ne olacagini soyleyim. Bi iki hafta sonra yok boyle olmuycak androide alisamiycam diyceksin ve arkadasini ikna etmeye caliscaksin "ya tekrar degiselim ver ayfonumu" diye :D
daha once cok androıd kullandım desem =)

Epple

Epple

Üye
O zaman is baska desem. Dostum bosver kaliteyi secmisin dusurme tekrardan

Epple

Epple

Üye
Demi ya birak androidi mandroidi :D Birak takimimiz ayni olsun, telefonumuz ayni olsun :D

Epple

Epple

Üye
iOSte bulamayip da androidde buldugun nedir soylesene bi :)

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
iOSte bulamayip da androidde buldugun nedir soylesene bi :)
ya en bbasıtı cogu sey paralı whats ap bıle kredı kartı verdım bıde androıdde cogu sey bedava cesıt cok gıbı sankım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iPhone kalsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt