xPaSHax
Üye
telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın
skype kontorlu yawyada wlm yada yaho iyidir
...4s'te mi önkamera karıncalı? gülerim
![]()

telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın
skype kontorlu yawyada wlm yada yaho iyidir
...4s'te mi önkamera karıncalı? gülerim
![]()

) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis
biri benden önce yaparsa hakkımı helal etmem ona göre 
telefonu alırsam kapagı kım hedıye edıyor okadar alın dedınız ee kım hayırlı olsun kapagı yolluyor ondna haber verın![]()

buldummm buuuldduuum iMessage'dan konusuruz beles smsiPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis
- - - Eklendi - - -
bende 6 tane kap var birini yollarım gerçi iphone 4 kabı ama olsun![]()

buldummm buuuldduuum iMessage'dan konusuruz beles sms![]()
ege , hacı senin aklını seviyorum 
aaa doğruuu !!!ege , hacı senin aklını seviyorum
![]()
+1eyw kardesım benım dusunmen yeter =) ama sunada hayır demem haniiPhone 4s alıcam sanırım yakında (telefon bölümüme ve imzama bakmayın üşendiğim için değiştirmedim) alınca da cep telefonları genel bölümüne online chatlesme konusu açacam millet ıd alsın konuşsun oh mis
- - - Eklendi - - -
bende 6 tane kap var birini yollarım gerçi iphone 4 kabı ama olsun![]()
eyw kardesım benım dusunmen yeter =) ama sunada hayır demem haniLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız=))
kaç dolar ki o 
6 euro sanırım guzel ama dımı kapak
kaç dolar ki o
![]()
güzelde çalarlar gerçek altın sanarlarda6 euro sanırım guzel ama dımı kapak

aynen bu kapagı alayım 150 tlnın 6 yurosunaoff hacı naptın ya içim gitti kabaa
Konuyu dağıtanı zopalıyorum artık (!)![]()
karar verlmıstır ıphone 4s te karar verılmıstır hadı hayırlısı =):aynen bu kapagı alayım 150 tlnın 6 yurosunakarar verlmıstır ıphone 4s te karar verılmıstır hadı hayırlısı =)
ama çalarlarsa iphone nunu karısmam 
belki türkiyedede vardır arastır sen bence once biYa getirtebilir miyiz gerçekten çok beğendim ben![]()

o niyeymis yaw ben sadece önlem alman amaclı söylüyorumeyw kardesımagzındanda bal damlıyor yaw vllaha calınırsa sendne bılırım bılgıne =))

Ya getirtebilir miyiz gerçekten çok beğendim ben![]()
oklava haaa
belki türkiyedede vardır arastır sen bence once bi
- - - Eklendi - - -
o niyeymis yaw ben sadece önlem alman amaclı söylüyorum![]()
=)