xperia s ile iphone4s takası nasıl sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
Ya dert ettigin seye bak :D @pod2g abimiz ne is yapiyo saniyodun sen. Yap jb gec. Ne parali uygulama kalir ne bisey

Epple

Epple

Üye
Evet ne oldu ki

Epple

Epple

Üye
Ayip ettin. Ozele gel en iyisi

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
şu jb ısleımını halledeyımde ya onuda nedense yapmak ıstemıyorum sankı basıma bısey gelcekmıs gıbı bı hıs var ıcımde whatss ap belese gelmezse eness arkadas ekvatora yerlesssın =)

Epple

Epple

Üye
Merak etme yarin telefonun JBli olcak insallah :))

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
sen ıslerını hallete ben gubun halledeyım =)

avcitalip

avcitalip

Üye
bencede değiştirme 4s değer kaybedecek bir telefon değil ama android'in özgürlükleride yabana atılamaz bence :oke:

android i seviyorsan değiştir ama ios u seviyorsan değiştirme diyorum donanım olarak xperia s daha iyi ama yazılımsal olarak iosun stabil oluşuyla bu fark kapanıyor yani bu seni aldatmasın ben olsam değiştirmem:oke:

Epple

Epple

Üye
şu jb ısleımını halledeyımde ya onuda nedense yapmak ıstemıyorum sankı basıma bısey gelcekmıs gıbı bı hıs var ıcımde whatss ap belese gelmezse eness arkadas ekvatora yerlesssın =)

Ekvator isini unut cunku whatsapp bugun bedava appstoreda :D Garantiledik yani

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
1 sene sonra satarım dersen 4s kalsın. Ama Sony Xperia S 4s'ten her türlü üstün kimse kendini kandırmasın çok sağlam bir kamerası güçlü bir donanımı var ekranı büyük Sony Bravia Engine kullanıyor ekranı ancak 4s'ten daha çabuk değer kaybedecek bir model tıpkı diğer androidli telefonlar gibi. Dediğim gibi 1 sene kullanmayacaksan en az 3 sene kullanırım dersen Xperia S tabi ki daha iyi bir seçim olacaktır.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
xperia s saglamsa degis ekran filan super kamera jb kesin gelir ona ios kadar stabil olacak android.

birde deger demissiniz ikinci eller fiyati hep ayni kalir xperia s ve 4s yani bu konuda canini sikma sen 1.500 tllik teli 600 e alabilirmisin alamassin kusura bakmada kimse satmaz o fiyata

franzliszt

franzliszt

Üye
şuan elinizde ios varken androidle değiştirmeyin derim xperia s iphone4s den hertürlü üstün diyen kişide alsın xperia s ni gelsin karşıma göstersin hangi noktalarda üstün açsın 3d glbencmark skorlarına baksın öyle havadan üstün demekle olmuyor . androidde kaç market var ios da kaç market var . android para ile uygulama satamadığı için tüm kaliteli programcılar ios da ve apple geliştiricilere çok ciddi ödeme yapıyor sonuçda babalar gibi program oyun kullanıyoruz.bir apple verilip sony alınmaz bu benim fikrim

• Beğen
Tepkiler: Türe
avcitalip

avcitalip

Üye
şuan elinizde ios varken androidle değiştirmeyin derim xperia s iphone4s den hertürlü üstün diyen kişide alsın xperia s ni gelsin karşıma göstersin hangi noktalarda üstün açsın 3d glbencmark skorlarına baksın öyle havadan üstün demekle olmuyor . androidde kaç market var ios da kaç market var . android para ile uygulama satamadığı için tüm kaliteli programcılar ios da ve apple geliştiricilere çok ciddi ödeme yapıyor sonuçda babalar gibi program oyun kullanıyoruz.bir apple verilip sony alınmaz bu benim fikrim

iphone'un verdiği destek yeter zaten Hakan Abi (bkz.iPhone 3GS ye IOS 6 Geliyor):oke:

- - - Eklendi - - -

xperia s saglamsa degis ekran filan super kamera jb kesin gelir ona ios kadar stabil olacak android.

birde deger demissiniz ikinci eller fiyati hep ayni kalir xperia s ve 4s yani bu konuda canini sikma sen 1.500 tllik teli 600 e alabilirmisin alamassin kusura bakmada kimse satmaz o fiyata

ben galaxy s2 mi 750 TL ye aldım :ehe

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
İşiniz gücünüz oyun valla ben olanı söyledim beni bağlamaz sonynin avukatı da değilim arkadaş bilir oke ;)

franzliszt

franzliszt

Üye
İşiniz gücünüz oyun valla ben olanı söyledim beni bağlamaz sonynin avukatı da değilim arkadaş bilir oke ;)
işimiz gücümüz oyun değil mesela size program dersemde işiniz gücünüz programmı diyeceksiniz :) ios un ve 4s in birçok noktada programsal üstünlüğe sahip hem android hem sonye göre

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Bencmark testlerine göre 4S açıkça daha üstün xperia s'ten ben olsam değişmem :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap

işimiz gücümüz oyun değil mesela size program dersemde işiniz gücünüz programmı diyeceksiniz :) ios un ve 4s in birçok noktada programsal üstünlüğe sahip hem android hem sonye göre
Ios'un marketini zaten bilen biliyor dünyada üstüne yok. Ama Android'dekiler de gayet yeterli oyun program olarak her nekadar çöplerle de dolu olsa arasından güzellerini seçmek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt