sendekı 4s 5.1.1 miYa dert ettigin seye bak@pod2g abimiz ne is yapiyo saniyodun sen. Yap jb gec. Ne parali uygulama kalir ne bisey
Evet ne oldu ki
)) su jaılbreak ıslemını beraber halletsek dıyorum adascagızım 
iyi yaptın.vazgectım ozaman![]()

şu jb ısleımını halledeyımde ya onuda nedense yapmak ıstemıyorum sankı basıma bısey gelcekmıs gıbı bı hıs var ıcımde whatss ap belese gelmezse eness arkadas ekvatora yerlesssın =)
Garantiledik yanişuan elinizde ios varken androidle değiştirmeyin derim xperia s iphone4s den hertürlü üstün diyen kişide alsın xperia s ni gelsin karşıma göstersin hangi noktalarda üstün açsın 3d glbencmark skorlarına baksın öyle havadan üstün demekle olmuyor . androidde kaç market var ios da kaç market var . android para ile uygulama satamadığı için tüm kaliteli programcılar ios da ve apple geliştiricilere çok ciddi ödeme yapıyor sonuçda babalar gibi program oyun kullanıyoruz.bir apple verilip sony alınmaz bu benim fikrim

xperia s saglamsa degis ekran filan super kamera jb kesin gelir ona ios kadar stabil olacak android.
birde deger demissiniz ikinci eller fiyati hep ayni kalir xperia s ve 4s yani bu konuda canini sikma sen 1.500 tllik teli 600 e alabilirmisin alamassin kusura bakmada kimse satmaz o fiyata

İşiniz gücünüz oyun valla ben olanı söyledim beni bağlamaz sonynin avukatı da değilim arkadaş bilir okeşuan elinizde ios varken androidle değiştirmeyin derim xperia s iphone4s den hertürlü üstün diyen kişide alsın xperia s ni gelsin karşıma göstersin hangi noktalarda üstün açsın 3d glbencmark skorlarına baksın öyle havadan üstün demekle olmuyor . androidde kaç market var ios da kaç market var . android para ile uygulama satamadığı için tüm kaliteli programcılar ios da ve apple geliştiricilere çok ciddi ödeme yapıyor sonuçda babalar gibi program oyun kullanıyoruz.bir apple verilip sony alınmaz bu benim fikrim
İşiniz gücünüz oyun valla ben olanı söyledim beni bağlamaz sonynin avukatı da değilim arkadaş bilir oke![]()

işimiz gücümüz oyun değil mesela size program dersemde işiniz gücünüz programmı diyeceksinizİşiniz gücünüz oyun valla ben olanı söyledim beni bağlamaz sonynin avukatı da değilim arkadaş bilir oke![]()
ios un ve 4s in birçok noktada programsal üstünlüğe sahip hem android hem sonye göreIos'un marketini zaten bilen biliyor dünyada üstüne yok. Ama Android'dekiler de gayet yeterli oyun program olarak her nekadar çöplerle de dolu olsa arasından güzellerini seçmek lazım.
işimiz gücümüz oyun değil mesela size program dersemde işiniz gücünüz programmı diyeceksinizios un ve 4s in birçok noktada programsal üstünlüğe sahip hem android hem sonye göre