Xperia Pro'da Oynadığım Oyunlara Hayran Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Xperia Pro'da Oynadığım Oyunlara Hayran Kaldım
1 haftadır Xperia Pro kullanıyorum. İlk günler beni çalışmayarak delirten Asphalt 6 oyununu, çalıştırmayı başardıktan sonra hem oyun arşivi yapmak adına hem de merakımdan başka oyunlar yüklemeye başladım.

NFS Hot Pursuit, Asphalt 6, Modern Combat 3, 9 MM, Death Rally gibi 3D HD oyunları akıcı oynadım. Şuan nasıl bir nimet satın aldığımı görüyorum ve oldukça mutlu oluyorum.

Ben kasan, doğru dürüst çalışmayan oyunlar beklerdim. Nokia'dan alışkanlık yapmıştı. Özellikle de 5230'da oyun oynamıyordum sırf bu nedenlerden dolayı. Bir tabanca flaş oyunu bile kasıyorsa ne anlamı kalırdı ki.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bir de iPhone 4S'de oynamak var

ibrother

ibrother

Üye
htc 3d ye ne demeli

hotlock

hotlock

Üye
iphon un ekranı küçük bi ara bnde heveslendim ama geri s2 almaya karar verdim.

tempestshine

tempestshine

Üye
Modern Combat 3 nasıldı? güzel mi bali? o oyunu çok merak ediyorum :aha:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bugün oynamaya fırsatım oldu. Bilgisayardaki Call of Duty Modern Warfare sürümleri gibi muhteşem grafiklere sahip.

tempestshine

tempestshine

Üye
beni symbian'dan soğuttun rambo abi.:D

Silinen Üye 1030288

Kapalı Hesap
BİDAHA BÖYLE BAŞLIK AÇMA NOLUR KISKANIYORUM ZATEN symbian OYUNLARI OLARAK FAKİR DURUMDAYIZ :(

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

Suç benim değil, şirketlerin. Neden aynı oyunu Symbian için yapmazlar ki? Aynı işlemci ve ekran kartı onlarda da var.

- - - Eklendi - - -

Android bölümüne girme. Ama bir daha böyle konular açmam.

aklıma bir şey takıldı.hava durumu widgetı çok güzel demiştin.bir ekran resmi atta.symbian'dakiyle aynı mı farklı bir bakacağım.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Oyunu sadece playstationda oynarim iphone oyunlari icin ipodtouch almistim oda oyun icin tel alanin aklina hidayet gelsin

- - - Eklendi - - -

Symbianda oyun olsa symbian cok cok satar symbian yoneticisi olsam buyun sermayeyi yatiririm oyuna yok satarim millet artik oyun konsolu olarak. bakiyo r cep tele

• Beğen
Tepkiler: umt07
tempestshine

tempestshine

Üye
Oyunu sadece playstationda oynarim iphone oyunlari icin ipodtouch almistim oda oyun icin tel alanin aklina hidayet gelsin

- - - Eklendi - - -

Symbianda oyun olsa symbian cok cok satar symbian yoneticisi olsam buyun sermayeyi yatiririm oyuna yok satarim millet artik oyun konsolu olarak. bakiyo r cep tele

çok doğru söyledin be abi.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
modern combat 3 süper harbiden yav.
ama şu an cebimde nokia 2300 var :D en kısa zamanda one x almam lazım :halay1:

handci04

handci04

Üye
shadowgun ı da dene ben o oyuna bayıldım birde fifa 12yi yok öyle bi oyun

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oyun için telefon alınır mı? Ancak bu dönemdeki telefonlar artık kaliteli oyunlarda çalıştırabiliyor. CHIP dergisinde de yazdığı gibi, artık 1000 GHZ işlemci görmek için milyarlar harcamaya gerek kalmadı. 1000 TL altındaki modellerde artık 1000 GHZ işlemci taşıyor. Özellikle Nokia 603 en ucuz ve işlemcisi en hızlı telefon.

Ben bu telefonu aldığımda böyle oyunlar oynayabileceğimi düşünmemiştim. Oynayabilince hayran kaldım ve bu yüzden konu açtım.

- - - Eklendi - - -

shadowgun ı da dene ben o oyuna bayıldım birde fifa 12yi yok öyle bi oyun

Bütün oyunları deneyeceğim yavaş yavaş. Çünkü arşiv oluşturuyorum.

- - - Eklendi - - -

aklıma bir şey takıldı.hava durumu widgetı çok güzel demiştin.bir ekran resmi atta.symbian'dakiyle aynı mı farklı bir bakacağım.

Buyur:

Bu arada, telefonun güç düğmesini basılı tutunca ekran görüntüsü al seçeneğide çıkıyor. Ek bir programa gerek kalmıyor.

Resimdeki güneş ve bulutlar animasyondur.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Agri :) bende igdirda askerdim yeni geldim bilirim dogu beyazitin soguk ruzgarlarini az gelmedim

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Oyun için telefon alınır mı? Ancak bu dönemdeki telefonlar artık kaliteli oyunlarda çalıştırabiliyor. CHIP dergisinde de yazdığı gibi, artık 1000 GHZ işlemci görmek için milyarlar harcamaya gerek kalmadı. 1000 TL altındaki modellerde artık 1000 GHZ işlemci taşıyor. Özellikle Nokia 603 en ucuz ve işlemcisi en hızlı telefon.

Ben bu telefonu aldığımda böyle oyunlar oynayabileceğimi düşünmemiştim. Oynayabilince hayran kaldım ve bu yüzden konu açtım.

- - - Eklendi - - -

Bütün oyunları deneyeceğim yavaş yavaş. Çünkü arşiv oluşturuyorum.

- - - Eklendi - - -

Buyur:

Bu arada, telefonun güç düğmesini basılı tutunca ekran görüntüsü al seçeneğide çıkıyor. Ek bir programa gerek kalmıyor.

Resimdeki güneş ve bulutlar animasyondur.
Haklısın oyun için telefon alınmaz ben oyun için telefon alıcak olsam motorola atrix alırdım şu an telefonumda 2 oyun var real racing ve fruit ninja :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt