N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

5800 ile oynarken çek:d:

Ne oynarken adam gibi oyun yok :D Bir dk. aklıma birşey geldi :eller: T.C.K v2 Belle CFW'sinden çekilmiş Asphalt 4 videosunu koyabilirim.

- - - Eklendi - - -

Neo V'de de bu durum aynı mı ? Aynı performans mı ?

Evet :)

- - - Eklendi - - -

Bir de iPhone 4S'in videousunu çekip Xperia Pro ile kıyasmalayın. Aradaki fiyat farkına 2 adet Xperia Pro alınır :oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
5800 da global racing ceker atarim gayet stabil :D

PriZm

PriZm

Üye
Mesaj Silindi:ehe

enes-1907

enes-1907

Üye
valla aferin cihaza , cihazda overclock yapılmışmı ve fps iphone kadar olmasada yeteri derecede iyi , asıl merak ettiğim infinty gibi telefonun anasını ağlatan grafikleri olan oyunlarda nasıl performans verecek.
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..:züü:

- - - Eklendi - - -

İşte verdiğin fotoğrafı açıklayan en iyi cümle oldu :oke: Böylece RAM'im az derdi bitiyor. Eğer RAM sorunu olsaydı N.O.V.A 3 gibi sistem manyağı bir oyun böyle oynanabilir miydi? :yuru
furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..:züü:

yupppiii :aha: şaka şaka ağlamıyorum ...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..:züü:

- - - Eklendi - - -

furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..:züü:

yupppiii :aha: şaka şaka ağlamıyorum ...

Haklısın, NOVA 3'ün videosunu sen çekmemi söyledin. Unutmadan konuya ekleyeyim :)

PriZm

PriZm

Üye
bendende video gelecek:eller:

ama önce bir kamera bulmam gerek :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
devamı gelecek değilmi furkan...biz en iyiisini çekene kadar en iyi video bu :kop:

Yok devamı gelmeyecek, bunlarla yetinelim biz :) Bir de Asphalt 4'ün videosunu çekecem :) İnternet bulamıyorum, TV'de evde boş oldu mu video çekebiliyorum. Zor şartlar altında yani :kop2:

PriZm

PriZm

Üye
Rambo özel mesaj kutunu kontrol et mesaj attım :)

SilentOne

SilentOne

Üye
Linux'un özelliği bu.kullanılmayan ram boşa giden ram mantığıyla çalışıyor linux.size kendi bilgisayarımdaki ubuntu ram durumunu göstereyimde gözünüz korksun :D
sen bide bnim kini gor dudaqında uçuk bile çıkartır :D

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit

Gel de nefret etme Linux'tan.:angry:
En iyisi Microsoft ürünleri.
Çok yaşa Microsoft Windows!
:disko:

• Beğen
Tepkiler: Superfan
Superfan

Superfan

Üye

Yok devamı gelmeyecek, bunlarla yetinelim biz :) Bir de Asphalt 4'ün videosunu çekecem :) İnternet bulamıyorum, TV'de evde boş oldu mu video çekebiliyorum. Zor şartlar altında yani :kop2:

Evet ya.Hep zor şartlar .. :tebessüm: Bende senin çektiğin gibi bir video çekecem.HDMI kablosu yanımda da ...Girişi bulamadım.

Sen anlarsın.Yukarıdaki bizim televizyon.Arçelik 3370 S :D Biliyon mu girişin yerini? :sarıl:

NOT : Gerçekten yukaridaki televizyon.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve Cihanî Sultan
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
bu resmi gördükten sonra kimse androidin ram kullanımına laf etmez diye düşünüyorum.
gördüğünüz gibi hiçbirşey açık değil.pc de 4 gb ram var.sistem 64 bit

Gel de nefret etme Linux'tan.:angry:
En iyisi Microsoft ürünleri.
Çok yaşa Microsoft Windows!
:disko:

Bir yanlışlık olacak :) Bu ss ya Ubuntu'da kullanılan Unity Masaüstünün berbatlığını yansıtıyor ya da bu arkadaş sırf Androidi savunmak için böyle bir oyun yapmış gibi duruyor. İsteyene fotoğraf makinası ile de çekip koyabilirim. Buyrun bende ss vereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt