N.O.V.A 3 ve Asphalt 7, Xperia Pro'da Kasmıyor | İşte Videoları - TV'ye Bağlayıp Çektim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sonuç olarak Adreno 205 çok iyi :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve Silinen Üye 511859

doctorrr

doctorrr

Üye
(h) :spr

franzliszt

franzliszt

Üye
vallaha hakan kardeşim bu yorumun ile gözlerimi yaşarttın ağlayacağım şimdi..:züü:

- - - Eklendi - - -

furkancım hiç demiyorsun ha enes arkadaşımın fikriydi die yani üzdün beni ağlaya ağlaya bi hal oldum..:züü:

yupppiii :aha: şaka şaka ağlamıyorum ...
biz hakkını veririz oynatan cihazın ben apple taraflısı olsamda doğru gördüklerimi söylerim :) ama eski xperia kullancısı olarak en yeteneksiz durumları bana denk geldi sonynin x10 la :) öyleki oyunlarda çok fena kasıyordu rom falanda fayda etmemişti ama şuan durum gayet güzel gördüğüm kadarıyla :)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
Bende 3gs den Hot pursuit , nova 3 ve asphalt 6 çekerdimde iyi kameralı telefon yok diğer telefonun kamera 0.3mp :D

Türe

Türe

Üye
Abi bariz takılmalar yok fakat ufak da olsa birkaç frame atlama var gözü yoran :hmmm

ersinbakar

ersinbakar

Üye
O telefonda kasmaz bencede neden derseniz sony yapiyor abi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Abi bariz takılmalar yok fakat ufak da olsa birkaç frame atlama var gözü yoran :hmmm

Aslında televizyona anlık görüntü aktarımı yaptığından öyle geliyor. Keşke otofokuslu Xperia Pro dışında bir kameralı cihaz olsa. O zaman telefonun ekranından çekerim. Telefonun ekranı çok akıcı :oke: Bir de çeken telefonun kaydı var, o da kaliteyi düşürüyor :)

Türe

Türe

Üye

Aslında televizyona anlık görüntü aktarımı yaptığından öyle geliyor. Keşke otofokuslu Xperia Pro dışında bir kameralı cihaz olsa. O zaman telefonun ekranından çekerim. Telefonun ekranı çok akıcı :oke: Bir de çeken telefonun kaydı var, o da kaliteyi düşürüyor :)
Olabilir abim ama Pro tam bir F/P cihazı olmuş :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
PriZm

PriZm

Üye
Bir yanlışlık olacak :) Bu ss ya Ubuntu'da kullanılan Unity Masaüstünün berbatlığını yansıtıyor ya da bu arkadaş sırf Androidi savunmak için böyle bir oyun yapmış gibi duruyor. İsteyene fotoğraf makinası ile de çekip koyabilirim. Buyrun bende ss vereyim.

bendeki Ubuntu 12.04 LTS 64-Bit sürümü.sendeki sürümü bilmiyorum.

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Linux Mint 13 Maya Cinnamon 64 Bit.

tempestshine

tempestshine

Üye
Symbian'a alıştım.Ama en azından Nova 3 benzeri bir oyunumuz olsaydı.2016'ya kadar oyun diye tutturmazdım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt