Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
az önce bende aldım telefonu vatandan güzelde ucuza geldi hosuma gitti telefonda şimdilik bi sorun yok şarj ı bitti :D

free1987

free1987

Üye
az önce bende aldım telefonu vatandan güzelde ucuza geldi hosuma gitti telefonda şimdilik bi sorun yok şarj ı bitti :D

hayırlı uğurlu olsun. şarj konusu hakkında forumun önceki mesajlarına bak istersen. önceki sayfada ingilizce bir video var.

dnzm23

Üye
arkadaşlar bende bu telefondan alcam bi şikayetiniz var mı? memnunmusuz yanızılımsal donanımsal durduk yere reset gibi sorunları var mı ? acaba

ladrex84

ladrex84

Üye
Bende bir kaç program tavsiye etmek istiyorum. I tunes radyo programi, xplore dosya yöneticisi, fizy internet üzerinden müzik dinleme programi, music folder mp3 dinleme programi, fotmob dünya futbol ligleri skor takip programi, youtube music audio player youtube daki videolarin sadece sesini yayınlayan program... simdilik bu kadar

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo
darbeci_001

darbeci_001

Üye
dnzm23
;

Benim bir şikayetim yok allah a şükür...resetlemede görmedim....tek sorunum şarj dı 12 saat de bıtıyodu oda bazı programlar arkadada çalıştığı için miş. önceki sayfalarda ingilizce video var ordan bazı programları kapattım şarjımda gayet iyi gidiyor... kendi adıma tavsiye ederim... :)

gs_1991_apo ;

hayırlı olsun kardeşim doğru yolu bulmuşsun :D pişman etmeyecek bir cihazz ;)

----------Eklendi @ 06:01:01 ---------- Yazıldı @ 05:54:39 ----------

ladrex84
;

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim usta :)

----------Eklendi @ 07:04:39 ---------- Yazıldı @ 06:01:01 ----------

birşey soracağım arkadaşlar; bu facebook ta ıphone ve blackberyy durum payşaınca falan amblemleri çıkıyor... sony erıcsson dada varmı bu özellik ben göremedim ama ?

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo
ladrex84

ladrex84

Üye
Ben telef. Ilk aldığımda kapanma ve resetleme sorunu vardı. Bana SE companion yazılımi ile güncelestirmesini yapın dediler yaptım ama düzelme olmadı. Mecbur servise gönderdim garanti dahilinde onarip gönderdiler. Onarıma sistem güncellendi yyazmışlar şu an problem yok canavar gibi çalışıyor..

dnzm23

Üye
sağolun arkadaşlar bu telefonu görmeseydim ikinci el torch alacakatım

free1987

free1987

Üye
fruit ninja oyunu süper. :-)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
hayırlı uğurlu olsun. şarj konusu hakkında forumun önceki mesajlarına bak istersen. önceki sayfada ingilizce bir video var.

nasıl bir video kardeşim link ini katabilirmisin _?

----------Eklendi @ 15:40:33 ---------- Yazıldı @ 15:38:04 ----------

dnzm23
;

Benim bir şikayetim yok allah a şükür...resetlemede görmedim....tek sorunum şarj dı 12 saat de bıtıyodu oda bazı programlar arkadada çalıştığı için miş. önceki sayfalarda ingilizce video var ordan bazı programları kapattım şarjımda gayet iyi gidiyor... kendi adıma tavsiye ederim... :)

gs_1991_apo ;

hayırlı olsun kardeşim doğru yolu bulmuşsun :D pişman etmeyecek bir cihazz ;)

----------Eklendi @ 06:01:01 ---------- Yazıldı @ 05:54:39 ----------

ladrex84
;

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim usta :)

----------Eklendi @ 07:04:39 ---------- Yazıldı @ 06:01:01 ----------

birşey soracağım arkadaşlar; bu facebook ta ıphone ve blackberyy durum payşaınca falan amblemleri çıkıyor... sony erıcsson dada varmı bu özellik ben göremedim ama ?

sagol kardeşim. telefon gayet güzel hoşuma gitti yani herkese tavsiye edebilirim ilk androidle beni buluşturan telefon oldu

dedereis123

dedereis123

Üye
kesinlikle önerebilceğim bir telefondur , ama beklerim diyorsan fiyat olarak bilgim yoksa ama sony in yeni yaptıgı seriler çok iyi bence onlarada bir bak fiyat farkı var bunu al bence butun serisi guzel

darbeci_001

darbeci_001

Üye

işte neo v ile çektiğim köyümüzün parisi bizim ev :))

ynsgrbz

Üye
1 aya yakın oldu alalı. Androidin bütü nimetleri ellerinizde.. Şimdilik bir sorun yok (inşallah olmaz). Kullanımı, duruşu çok iyi.

ladrex84

ladrex84

Üye
Aklıma gelmişken geçen memlekete yolculuğa çıkmıştim. Şimdi firmalarda koltuk arkasında tv aparati var bunlara standart 3.5 mm jak girişli kulaklık kullanmışlar. yani bizim telf. Uyumlu hoş bir ayrıntı bence..

onderali

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Telefonu 15 gün önce aldım. Aldığımın ertesi günü yer düştü ve ekranı koltuğun demir ayağına çarpıp kırıldı. Ankara'daki Asya Telekom'a yolladım. Parçanın İsveç'ten geleceğini söylediler. Ben bir ayda hallolmaz diye düşünürken 1 haftada telefonumu kargoladılar. Toplamda kargo dahil 130 TL ödedim. Süreç içinde yaklaşımları da gayet iyiydi, bilginiz olsun...

Telefonu iki gündür kullanıyorum ve çok memnunum. Ancak notebook'la bluetooth bağlantısını bir türlü sağlayamadım. Oysa eski püskü nokia ile PC suit aracılığıyla kolayca bağlanabiliyordum. Bağlantı için Sony PC Companion kullanıyorum. Yardımcı olmanızı diliyorum.

NEO V'li günler...

free1987

free1987

Üye
Arkadaşlar size bir program önereyim. Biraz araştırdım bu programın iyi olduğunu buldum.
Advanced Task Killer. sistemde gereksiz çalışan programları kaldırıyor.

burada kısaca anlatılmış program.

daha iyi anlayan varsa bilgi verirse sevinirim.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
eee konusun şu telefon hakkında yauu. benım durduk yere tl gıdıyo kb kb gidiyo vala bır gecede 6 tl gıttı :D nedenı nedır acabaa

ladrex84

ladrex84

Üye
Internet paketin yoksa veri trafiğini kapat arka planda çalışan programlar internet üzerinden çalışmaya devam eder. Ekrana basılı tut widgetler seç veri trafiğini ekrana yerleştir üzerine tikla kapat. Yalnız internete girmek istersen bir daha tıklayıp açman gerekir. :-D

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
telefon güzelde sarjı cabuk gidiyor diye 3d oyun oynayamıom korkudan :D

darbeci_001

darbeci_001

Üye
teşekkür ederim
ladrex84 :)) kapattım ama tl olmadıgı ıcın sorun yok yemiyor :DDD... her öğrendiğimizi paylaşalım arkadaslar :)) task killer programını kurudum ben gayette işe yarıyor :))

Üst Alt