Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Dün Htc Desire S telefonumu, kutusu açılmamış bir Sony Ericsson Xperia Neo V ile takasladım.

Şarj dışında şimdilik bir sorun gözüme çarpmadı.

Klavyesi çok kullanışsızdı bende TouchPal klavyesini indirerek bu sorunu ortadan kaldırdım herkese öneririm ( ancak biraz küçük bir klavye zorluk çekiyorum ).

Sense arayüzü telefonu çok kastırıyordu. Öyle ki hareketli duvar kağıdı koyunca geçişler bile kasıyordu. Neo V oldukça seri bir telefon. Rami biraz düşük olsa da bunu pek hissettirmiyor.

Plastikte olsa kasa ele alınca sağlamlık hissi uyandırıyor.

Kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı, desire s in kamerası beklenenin çok üstünde bir performans vermişti anack bu oldukca vasat geldi.

Sosyal ağlar için kullanılan program oldukca kullanışsız geldi bana bu üzücü facebook ve twitter a aynı anda ileti girmek için yapılan arayüz can sıkıyor.

Kendi mesaj arayüzü hoşuma gitmediği için Go Sms Pro kullanıyorum ki bunu da tavsiye ederim.

Tavsiye ve bilgilendirmelerinizi beklerim arkadaşlar şimdiden teşekkürler :)

kleriktime

Üye
6 marttan itibaren bende bi neo v kullanıcısı olucam eski telefonum nokia 5800'ı bırakmak çok kolay oldu :D işletim sistemi beni gerçektende çok sinir ediyodu şuan netten neo v ile ilgili konulara bakıyorum ve şu 2 günün çabuk geçmesi tek dileğim ayrıca arkadaşlar telefonla ilgili sorum yok çünkü herşey ortada çok kaliteli bir telefon :)

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
Dün Htc Desire S telefonumu, kutusu açılmamış bir Sony Ericsson Xperia Neo V ile takasladım.

Şarj dışında şimdilik bir sorun gözüme çarpmadı.

Klavyesi çok kullanışsızdı bende TouchPal klavyesini indirerek bu sorunu ortadan kaldırdım herkese öneririm ( ancak biraz küçük bir klavye zorluk çekiyorum ).

Sense arayüzü telefonu çok kastırıyordu. Öyle ki hareketli duvar kağıdı koyunca geçişler bile kasıyordu. Neo V oldukça seri bir telefon. Rami biraz düşük olsa da bunu pek hissettirmiyor.

Plastikte olsa kasa ele alınca sağlamlık hissi uyandırıyor.

Kamerası beni hayal kırıklığına uğrattı, desire s in kamerası beklenenin çok üstünde bir performans vermişti anack bu oldukca vasat geldi.

Sosyal ağlar için kullanılan program oldukca kullanışsız geldi bana bu üzücü facebook ve twitter a aynı anda ileti girmek için yapılan arayüz can sıkıyor.

Kendi mesaj arayüzü hoşuma gitmediği için Go Sms Pro kullanıyorum ki bunu da tavsiye ederim.

Tavsiye ve bilgilendirmelerinizi beklerim arkadaşlar şimdiden teşekkürler :)

sarj konusunda haklısın 4-5 saat face de takıldm sarjı bitti telefon güzel kullanıslı ama dediğin gibi bazı eksiklikler var zamanla bunlarda düzelecegine inanıyorum bende android e yeni geçtim . arka planda çalısan uygulamaları kapatıyorum kendi başına geri açılıyor bunlar için bildiğiniz bir program varmı acaba ben aradım bulamadım ... mesala whatsapp viber tangoo facebook kendi kafasına göre çalısıorlar benden bagımsız :D

free1987

free1987

Üye
sarj konusunda haklısın 4-5 saat face de takıldm sarjı bitti telefon güzel kullanıslı ama dediğin gibi bazı eksiklikler var zamanla bunlarda düzelecegine inanıyorum bende android e yeni geçtim . arka planda çalısan uygulamaları kapatıyorum kendi başına geri açılıyor bunlar için bildiğiniz bir program varmı acaba ben aradım bulamadım ... mesala whatsapp viber tangoo facebook kendi kafasına göre çalısıorlar benden bagımsız :D

"advanced task killer" tarzı programlar var. gereksiz uygulamaları ara sıra kapatıyor. ayarları var ingilizce ama. anlayabildiğini yapabilirsin.

djcanteen

Üye
arkadaşlar bende 4-5 gün önce bu klübe katıldım fakat telefona hala alışamadım mesela 5800 da sd kartın içindeki dosyalatrı görebiliyor ve çalıştırabiliyorduk bu telefonda nereden yapılıyor bulamadım :D ama arkadaşımda aynı anda desire s aldı bence bu telefon menü ve hız açısından daha güçlü

darbeci_001

darbeci_001

Üye
telefon on numara kim ne derse desin. task killer programı güzel çalışıyor.Önceki yorumlarda vardı nasıl çalışıtığını anlatan bir site,oraya bakabılırsınız... hiç pişman değilim yani aldığıma :)... evet program falan varmı arkadaşlar kullananlar yazalım lütfen hep aynı programı kullanalım :)

darbeci_001

darbeci_001

Üye
yeni programlar buldum. markete ''zedge'' yazın ındıırn. bir sürü zil sesi,duvar kağıdı,alarm sesleri ni internetten indirmeye yarıyor. ''app lock'' buda istediğiniz yere kilit koymanıza yarıyor. mesela ben mesajlara ve galeriye koydum giremiyor oaralara kimse :).... ''powerful control'' buda ekranda widget koyuyoruz ya mesela wi-fi uçak modu gibi seyler orjınalınde ayrı ayrı. ama dediğim programda hepsı bırlesık tek çizgi üzerinde...şimdilik bunlar :)

cnk52

Üye
Dün beyaz Neo V gördüm vadafone de. Mükemmel ya.

ladrex84

ladrex84

Üye
Neo v de şarj olayı biraz sorun ama şunu fark ettim zaman geçtikçe sarjda bu doldur boşalt ile bataryanin performansi artiyor. Ve yeni keşfettim telefonunuzun internet bağlantısini wifi ile diğer wifi özelliği olan telefonlarla paylasabiliyorsunuz. Ve nokia cihazlarda pc suit ile pc ye bağlanıp pc den giriyordum. Neo v de ise usb kabloşunu takip ayarlar menüsünden tek tuşla bağlanıyorsunuz..

djcanteen

Üye
soruma kimse yanıt vermemiş oda güzel :D

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bende 4-5 gün önce bu klübe katıldım fakat telefona hala alışamadım mesela 5800 da sd kartın içindeki dosyalatrı görebiliyor ve çalıştırabiliyorduk bu telefonda nereden yapılıyor bulamadım :D ama arkadaşımda aynı anda desire s aldı bence bu telefon menü ve hız açısından daha güçlü

Dostum marketten ES File Explorer programını kurman lazım.Telefonun orjinalinde dosya yöneticisi yok malesef.Onun için sd kartı explorer programı olmadan göremezsin

• Beğen
Tepkiler: djcanteen

djcanteen

Üye
kim ne derse desin dokunmatiği mükemmel bi telefon iyiki almışım 750 Tl gitti ama değdi yani bide ücretsiz bi navigasyon bulursam süper olacak arkadaşlar bir diğer sorumda yeni güncellemelerde neler olacak bi haberi olan varmı bi arkadaş yazmış fakat ayrıntıya giirmemiş bu konu hakkında da bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim.

----------Eklendi @ 18:08:15 ---------- Yazıldı @ 18:02:02 ----------

ayrıca program için teşekkürler küçük bi hata var ama programda işimi görür

darbeci_001

darbeci_001

Üye
djcanteen ; öncelikle hayırlı olsun.doğru yolu bulmussun :) bakalım beklıyoruz yenı guncellemede neler ıolacak martın sonu dıyorlar ...

-advantced task killer -----------> açık uygulamaları kapatıyor gayet güzl program...
-hawx -------------> uçaklı savaş oyunudur mükemmel...
-N.O.V.A-------------->buda call of duty modern tarzi bir oyun yaratıklar falan var :D
-bıa2 --------------> call of duty tarzı bir oyun oda mukemmel...
-file manager----------> ben bu dosya yöneticisini kullanıyorum....
-spider man-----------> kahrolası bir canavar var geçemedım hala :D...
-teamviewer-----------> uzaktan kontrol programı telefondan pc mi yönetiyorum :D
-tubemate-------------->you tubeden mp3,video falan indiriyor ama bu markette yok gözüküyor ücretli bir uygulama. bende arkadasımdan apk dosyasını alarak kurdum kendıme...

bende olanlar bunlar... angry birds cok güzel oyunudur bunuda tavsıye ederım....

sizde neler var program,oyun,uygulama?? paylasalım arkadaslar....!!!

djcanteen

Üye
watsapp-angrybird-tango-vakıfbak cep şifre :D-el fener-pusula-skater boy-fruit ninja-skype-jewels stars-es file explorer-ön bellek ve uygulama temizleyici

ladrex84

ladrex84

Üye
Belirtmek istediğim 1 nokta var.3G yalnızca ön kamera ile sağlanan birşey değildir.Donanım olarak başka parçalara da ihtiyaç duyar.Eğer onları içeriyorsa ancak görüntülü konuşabilirsiniz.Aksi takdirde çin malı 2 kameralı telefonlar gibi bir üretim yapılmış olur.Bende iyi ki almamışım derim .:)
peki arkadaşım hangi özellikler gerekli bir yazarsan bunlrı bizde aydınlanalım neo v 'nin özellikleri bu ihtiyacı karşılamazmı sence...

----------Eklendi @ 22:00:46 ---------- Yazıldı @ 21:36:59 ----------

Bende bir kaç program tavsiye etmek istiyorum.
I tunes: radyo programi,
xplore: dosya yöneticisi,
fizy: internet üzerinden müzik dinleme programi,
music folder: mp3 dinleme programi,
fotmob: dünya futbol ligleri skor takip programi, bundan 2 tane var zannediyorum doğru olanı indirirsiniz...
youtube music audio player: youtube daki videolarin sadece sesini yayınlayan program...
bunlara biraz daha ekleme yapmak istiyorum
Winamp: bildiğiniz gibi mp3 programı, tabi pc kadar iyi değil...
Cover art: telf.daki mp3 lerin albüm kapaklarını internet üzerinden bulup mp3'e otomatik yapıştırıyor.(tabi bulabilirse)
3G watchdog: telefona gelip giden veri akışının boyutunu gösteriyor. yani kısaca internet kotanız varsa buradan takip edebilirsiniz ne kadar MB harcadım gibi :-D
Mobo Video: video oynatma programı (marketten indirirken mobo video player pro diye yazanı indirin ücretsiz olur kendileri)
Floating ımage: ekranın duvar kağıdı olarak galerinizdeki resimleri akış halınde gösteririr mutlaka deneyin benim çok hoşuma gitti!
FB droid haber: Fenerbahçemiz hakkıında genel olarak haberler. meraklısına :-D
Tube mate: youtube daki videoları indirmenize ve izlemenizi sağlar, arkadaşın birisi markette yok demiş ama var ben oradan indirdim..
opera mini: web tarayacısıdır, mini ve olanı vardır tercihe göre.
Free Eng-Tur: ingilizce türkçe sözlük programdan sonra ek patch yüklüyor baya bi kapsamlı sesli kelime aratabiliyorsunuz..
TVGO live TV: tv izleme programıdır bu program için wi fi bağlantısı tavsiye ederim diğer türlü zor ahhh ah şu düşük hızlı internet paketim ama sınırsız :-D
imo : facebook gibi bazı siteler için sohbet programı, bir kaç hesap ekleyebiliyorsunuz farklı olarak...
Kurtlar Vadisi: vadinin bölümlerini burada bulabilirsiniz yine wi fi olursa güzel olur yoksa biraz videonun yüklenmesini beklemelisiniz video kalitesi süper..
DX BatteryBoo : batarya tasarruf programı bu programda tavsiyemdir...
Talking pierre : meşhur konuşan kedinin papağan versiyonudur... daha yeni eklemelerim olacaktır..

Beğendiniz ise butona tıklayın lütfen hak etmiyormu sizce beğeniyi!

----------Eklendi @ 22:10:59 ---------- Yazıldı @ 22:00:46 ----------

birde şunu ekleyeyim güncellemeler hakkında bilgi almak için telefonunuz neo v' nin kendi internet tarayıcısına girin özelliklerden favori listesine geçin orada sekmesini seçip sony adresine girerek son gelişmeler hakkında resmi siteden bilgi alabilirsiniz..

----------Eklendi @ 22:27:58 ---------- Yazıldı @ 22:10:59 ----------

Arkadaşlar bir şunu sizlere sormak istiyorum belki bilen vardır. bilgisararımda kablolu internet bağlantısı var diyelim telefonumda ise internet beğlantısı yok pc deki neti wifisiz (kablosuz hat olmadan yani) sadece usb kablosu ile telefonda kullanmanın bir yolu varmı..

• Beğen
Tepkiler: darbeci_001
darbeci_001

darbeci_001

Üye
ladrex84 ; verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :) bazılarını ındırdım :)

• Beğen
Tepkiler: ladrex84
cncsenol

cncsenol

Üye
bende yakında bu telefonu almayı düşünüyorum zaten teamviewer olayı bitirmiş :oke:

free1987

free1987

Üye
el feneri, kronometre, maçkolik (maç skoru)
advanced task killer,
es file explorer: Dosya yöneticisi
Smooth Calendar: Takvimdeki önümüzdeki ilk 6 kaydı gösteren widget.
Skitch: resim düzenleme programı,

OYUNLAR: Paper tools, ceramic destroyer, milyoner, fruit ninja, pool master, arkaball,

hk64

Üye
bende xperia neo v almayı düşünüyoum samsung galaxy wonder ile arasında kaldım bilgi verirmisiniz

Üst Alt