Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

free1987

free1987

Üye
bende xperia neo v almayı düşünüyoum samsung galaxy wonder ile arasında kaldım bilgi verirmisiniz

samsung galaxy wonder'ı bilmiyorum ama neo v 750tl'ye alabileceğin en iyi telefon diyebilirim.

hk64

Üye
wifi üzerinden internetteki filmleri izlerken kasma oluyormu

cncsenol

cncsenol

Üye
telefon bayilerde ne kadar biliyor musunuz, limitim yetmiyor nakit+kredi kartı ile alacağım öneriniz nedir

adigesumaf

adigesumaf

Üye
704 tl arkadaşım en ucuz kayıt yaptırabılırım diyorsan da 550 gibi ;)

cncsenol

cncsenol

Üye
550 derken? Sıfırları 750 lira civarı biliyorum. Vatan'da ve teknosa'da 850 falan gördüm tek çekim olmasına rağmen çok pahahı. Bimeks veya evkurda bakmadım şimdilik. Telefondan yazıyorum. Yapacağız birşeyler artık :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
550 derken? Sıfırları 750 lira civarı biliyorum. Vatan'da ve teknosa'da 850 falan gördüm tek çekim olmasına rağmen çok pahahı. Bimeks veya evkurda bakmadım şimdilik. Telefondan yazıyorum. Yapacağız birşeyler artık :)

Dostum vatan 2 haftada bi haftasonları %25 indirime giriyor.Aşağı yukarı 75tl falan düşüyor neo V'nin fiyatı.World kart'ın varsa yada biyerden bulabilirsen 10 taksite alabilirsin 750-775 arası bi fiyata vatandan.

darbeci_001

darbeci_001

Üye
kesınlıkle ''advanced task killer'' i kurun arkadaslar. gereksız uygulamaları ordan kapatın ve süper sarjı gıdıyor. 1 gün 12 saat oldu ve hala %33 sarj var ve sarj tam dolmadan cekmıstım % 80 de falan cıkarmıstım sarjdan. bu arada veri trafiğini falan kapatın bunlarda sarj yıyor

ibokara

Üye
Gps ücretsiz igo yu kur yoluna devam et. laz şivesi bile var.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
kesınlıkle ''advanced task killer'' i kurun arkadaslar. gereksız uygulamaları ordan kapatın ve süper sarjı gıdıyor. 1 gün 12 saat oldu ve hala %33 sarj var ve sarj tam dolmadan cekmıstım % 80 de falan cıkarmıstım sarjdan. bu arada veri trafiğini falan kapatın bunlarda sarj yıyor

arkadaşım veri trafiği ve arka planda çalışan bi çok uygulamayı kapattıktan sonra napıyım ben bu telefonu :) %20 nin altına inince zaten güç tasarufuna geçiyor ve sadece acil durumluk uygulamalar açık kalıyor bence task killer tarzı şeylere hiç gerek yok

hasanakcasu

Üye
Neo V 'ye 16Gb sd taksam rahat çalıştırır mı? özelliklerinde 32gb diyo ama güvenemiyorum pek donma yapar filan diye.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Neo'cular size birşey danışmak istiyorum:
yaza doğru tel alacam ve neo v ile nokia 603 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Özellikle internet, müzik ve şarj konusunda :oke:

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi

Neo V 'ye 16Gb sd taksam rahat çalıştırır mı? özelliklerinde 32gb diyo ama güvenemiyorum pek donma yapar filan diye.

Class10 sd kart alırsan sorun olmaz dostum

----------Eklendi @ 00:52:25 ---------- Yazıldı @ 00:51:13 ----------

yaza doğru tel alacam ve neo v ile nokia 603 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Özellikle internet, müzik ve şarj konusunda :oke:

Dostum şöyle söylim sana, bu telefonu alana kadar çok fazla araştırma yaptım.O telefonun kılıydı bunun tüyüydü derken her telefondan vazgeçtim.Bu başlığı açarkende detaylı şekilde anlatmıştım zaten vazgeçme sebeplerimi falan :) Neo v almaya karar vermeden önce 603'ün eşiğinden döndüm.Onu almaya niyetlenmiştim baya.Ama bi symbian mağduru olarak, nokia bana biraz soğuk geliyordu.603'ten vazgeçmemin en büyük sebepleri kamerasında flash olmaması,symbian olması ve çok ince olması.İnsanız sonuçta elimizden kayar düşer kırılmaya çok müsait bi telefon.Sorduklarına da cevap vereyim.İnternet ve müzik konusunda süper ötesi.Ses konusunda zaten sony ayrıcalığını ön plana çıkarıyor.Şarj kullanıma göre değişiyor.İnternetle çok haşır neşir olursan 1 gün anca gidiyor, ama kullanıma göre 3 günü gördüğüm de oldu.Şarj'ı biraz az gidiyor ama bu tele değer.Dokunmatik telefona o kadar karşı olduğum halde beni bile kendine bağladı bu telefon.

gölgee_65

gölgee_65

Üye

Class10 sd kart alırsan sorun olmaz dostum

----------Eklendi @ 00:52:25 ---------- Yazıldı @ 00:51:13 ----------

Dostum şöyle söylim sana, bu telefonu alana kadar çok fazla araştırma yaptım.O telefonun kılıydı bunun tüyüydü derken her telefondan vazgeçtim.Bu başlığı açarkende detaylı şekilde anlatmıştım zaten vazgeçme sebeplerimi falan :) Neo v almaya karar vermeden önce 603'ün eşiğinden döndüm.Onu almaya niyetlenmiştim baya.Ama bi symbian mağduru olarak, nokia bana biraz soğuk geliyordu.603'ten vazgeçmemin en büyük sebepleri kamerasında flash olmaması,symbian olması ve çok ince olması.İnsanız sonuçta elimizden kayar düşer kırılmaya çok müsait bi telefon.Sorduklarına da cevap vereyim.İnternet ve müzik konusunda süper ötesi.Ses konusunda zaten sony ayrıcalığını ön plana çıkarıyor.Şarj kullanıma göre değişiyor.İnternetle çok haşır neşir olursan 1 gün anca gidiyor, ama kullanıma göre 3 günü gördüğüm de oldu.Şarj'ı biraz az gidiyor ama bu tele değer.Dokunmatik telefona o kadar karşı olduğum halde beni bile kendine bağladı bu telefon.

Anladım dostum bilgiler için çok :tşk:
forumda benim sorunlarım ile sorunları yaşayan tek kişi sensin herhalde :D
ben de hiç android kullanmadım ve ömrümde bir defa bile elime sony ericsson alamadım desem yalan olmaz herhalde. Bu yüzden acaba sony ilk kullanma babında ve android'e ilk geçiş adına iyi bir adım olur mu? ve benim iyiki 603 almadım sony başkamış dedirtir mi?

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
@gölgee_65

Dostum dediğin gibi ikimizinde sorunları aynıymış.Bende daha önce ne android nede sony ericsson kullanmamıştım.Daha doğrusu nokia dışında tel kullanmamıştım.Ama şimdi iyiki almışım diyorum.Ve Allahtan bi hata yapıpta nokia almamışım diyorum.İlk başlarda bikaç gün telefona yabancılık çekebilirsin androide ve sonye yabancı olduğun için.Ama sonrasında telefon vazgeçilmezin olur.İyiki almışım dersin.Telefonda beni rahatsız eden tek nokta, aşırı mesaj yazdığım için dokunmatik tellerde mesaj yazmayı sevmiyorum.Bastığım tuşu hissedeceğim.Öyle zevk alıyorum :) Ama şimdiki tellerin hemen hepsi dokunmatik olduğu için bu durumdan kaçamadım :) Ayrıca mesaj yazmakta çok kolay.Dokunmatik olmasına rağmen epey hızlı yazıyorum swype özelliği sayesinde.

free1987

free1987

Üye

bende nokiadan vazgeçmezdim sony ericson'u elime bile almamıştım. Ama iyi ki almışım.
internet kullanımı bence çok iyi ve rahat. müzik kalitesi bence güzel ama daha iyi bir kulaklık koyabilirlermiş. şarjda selim'in dediği gibi kullanıma göre 1-3 gün arasında değişiyor. android bence süper. android markette ne arasan var. ben iyi ki almışım diyorum :-)

baba48

Üye
beyler iyi akşamlar.
neo v kullanıcısıyım.müzikleri hafıza kartının içine attım ama telefonda müzikleri göremiyorum ve dolayısıyla zil sesini dedeğişemiyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?
hafıza kartında media diye klasörün içerisine attım.

gölgee_65

gölgee_65

Üye
@gölgee_65

Dostum dediğin gibi ikimizinde sorunları aynıymış.Bende daha önce ne android nede sony ericsson kullanmamıştım.Daha doğrusu nokia dışında tel kullanmamıştım.Ama şimdi iyiki almışım diyorum.Ve Allahtan bi hata yapıpta nokia almamışım diyorum.İlk başlarda bikaç gün telefona yabancılık çekebilirsin androide ve sonye yabancı olduğun için.Ama sonrasında telefon vazgeçilmezin olur.İyiki almışım dersin.Telefonda beni rahatsız eden tek nokta, aşırı mesaj yazdığım için dokunmatik tellerde mesaj yazmayı sevmiyorum.Bastığım tuşu hissedeceğim.Öyle zevk alıyorum :) Ama şimdiki tellerin hemen hepsi dokunmatik olduğu için bu durumdan kaçamadım :) Ayrıca mesaj yazmakta çok kolay.Dokunmatik olmasına rağmen epey hızlı yazıyorum swype özelliği sayesinde.

Anladım kardeşim bilgiler için çok :tşk:
ben de bugün köşe bucaktaki küçük bir telefon dükkanına girdim ona da danıştım ve bana böyle dedi:
sony gibi sağlam tel bulamazsın adamlar ömürlü tel üretiyor, ben 12 yıldır bu işi yapıyorum en çok samsung sonra nokia tamir ettim,hiç sony ericsson tamir ettiğimi hatırlamıyorum dedi ve teli çaldı cebinden çıkardığı tel kararımı vermekte son noktayı koydu. Adamın teli sony ericsson xperia arc :oke:

----------Eklendi @ 22:44:24 ---------- Yazıldı @ 22:42:37 ----------

bende nokiadan vazgeçmezdim sony ericson'u elime bile almamıştım. Ama iyi ki almışım.
internet kullanımı bence çok iyi ve rahat. müzik kalitesi bence güzel ama daha iyi bir kulaklık koyabilirlermiş. şarjda selim'in dediği gibi kullanıma göre 1-3 gün arasında değişiyor. android bence süper. android markette ne arasan var. ben iyi ki almışım diyorum :-)

Eyvallah kardeş bilgiler için :tşk:
sizin de desteğinizle kararımı verdim kesinlikle neo v :oke:

free1987

free1987

Üye
beyler iyi akşamlar.
neo v kullanıcısıyım.müzikleri hafıza kartının içine attım ama telefonda müzikleri göremiyorum ve dolayısıyla zil sesini dedeğişemiyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?

konu hakkında pek bir bilgim yok ama bende Music klasörünün içinde. istersen bi dene.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
beyler iyi akşamlar.

Dostum telefonun orginalinde dosya yöneticisi yok.O yüzden hafıza kartın içini görmek için marketten dosya yöneticisi indirmen lazım.Ben sana ES File Explorer programını öneririm.Çok kullanışlı.Bende onu kullanıyorum.Bu program sayesinde hafıza kartını görebilirsin.

----------Eklendi @ 00:20:49 ---------- Yazıldı @ 00:10:35 ----------

@gölgee_65

Şimdiden hayırlı olsun kardeşim

Üst Alt