free1987
Üye
bende xperia neo v almayı düşünüyoum samsung galaxy wonder ile arasında kaldım bilgi verirmisiniz
samsung galaxy wonder'ı bilmiyorum ama neo v 750tl'ye alabileceğin en iyi telefon diyebilirim.
bende xperia neo v almayı düşünüyoum samsung galaxy wonder ile arasında kaldım bilgi verirmisiniz
550 derken? Sıfırları 750 lira civarı biliyorum. Vatan'da ve teknosa'da 850 falan gördüm tek çekim olmasına rağmen çok pahahı. Bimeks veya evkurda bakmadım şimdilik. Telefondan yazıyorum. Yapacağız birşeyler artık![]()
wifi üzerinden internetteki filmleri izlerken kasma oluyormu
kesınlıkle ''advanced task killer'' i kurun arkadaslar. gereksız uygulamaları ordan kapatın ve süper sarjı gıdıyor. 1 gün 12 saat oldu ve hala %33 sarj var ve sarj tam dolmadan cekmıstım % 80 de falan cıkarmıstım sarjdan. bu arada veri trafiğini falan kapatın bunlarda sarj yıyor
%20 nin altına inince zaten güç tasarufuna geçiyor ve sadece acil durumluk uygulamalar açık kalıyor bence task killer tarzı şeylere hiç gerek yokNeo V 'ye 16Gb sd taksam rahat çalıştırır mı? özelliklerinde 32gb diyo ama güvenemiyorum pek donma yapar filan diye.
Neo'cular size birşey danışmak istiyorum:
yaza doğru tel alacam ve neo v ile nokia 603 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Özellikle internet, müzik ve şarj konusunda![]()
Neo v almaya karar vermeden önce 603'ün eşiğinden döndüm.Onu almaya niyetlenmiştim baya.Ama bi symbian mağduru olarak, nokia bana biraz soğuk geliyordu.603'ten vazgeçmemin en büyük sebepleri kamerasında flash olmaması,symbian olması ve çok ince olması.İnsanız sonuçta elimizden kayar düşer kırılmaya çok müsait bi telefon.Sorduklarına da cevap vereyim.İnternet ve müzik konusunda süper ötesi.Ses konusunda zaten sony ayrıcalığını ön plana çıkarıyor.Şarj kullanıma göre değişiyor.İnternetle çok haşır neşir olursan 1 gün anca gidiyor, ama kullanıma göre 3 günü gördüğüm de oldu.Şarj'ı biraz az gidiyor ama bu tele değer.Dokunmatik telefona o kadar karşı olduğum halde beni bile kendine bağladı bu telefon.
Class10 sd kart alırsan sorun olmaz dostum
----------Eklendi @ 00:52:25 ---------- Yazıldı @ 00:51:13 ----------
Dostum şöyle söylim sana, bu telefonu alana kadar çok fazla araştırma yaptım.O telefonun kılıydı bunun tüyüydü derken her telefondan vazgeçtim.Bu başlığı açarkende detaylı şekilde anlatmıştım zaten vazgeçme sebeplerimi falanNeo v almaya karar vermeden önce 603'ün eşiğinden döndüm.Onu almaya niyetlenmiştim baya.Ama bi symbian mağduru olarak, nokia bana biraz soğuk geliyordu.603'ten vazgeçmemin en büyük sebepleri kamerasında flash olmaması,symbian olması ve çok ince olması.İnsanız sonuçta elimizden kayar düşer kırılmaya çok müsait bi telefon.Sorduklarına da cevap vereyim.İnternet ve müzik konusunda süper ötesi.Ses konusunda zaten sony ayrıcalığını ön plana çıkarıyor.Şarj kullanıma göre değişiyor.İnternetle çok haşır neşir olursan 1 gün anca gidiyor, ama kullanıma göre 3 günü gördüğüm de oldu.Şarj'ı biraz az gidiyor ama bu tele değer.Dokunmatik telefona o kadar karşı olduğum halde beni bile kendine bağladı bu telefon.

Ama şimdiki tellerin hemen hepsi dokunmatik olduğu için bu durumdan kaçamadım
Ayrıca mesaj yazmakta çok kolay.Dokunmatik olmasına rağmen epey hızlı yazıyorum swype özelliği sayesinde.Neo'cular size birşey danışmak istiyorum:
yaza doğru tel alacam ve neo v ile nokia 603 arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz. Özellikle internet, müzik ve şarj konusunda![]()
@gölgee_65
Dostum dediğin gibi ikimizinde sorunları aynıymış.Bende daha önce ne android nede sony ericsson kullanmamıştım.Daha doğrusu nokia dışında tel kullanmamıştım.Ama şimdi iyiki almışım diyorum.Ve Allahtan bi hata yapıpta nokia almamışım diyorum.İlk başlarda bikaç gün telefona yabancılık çekebilirsin androide ve sonye yabancı olduğun için.Ama sonrasında telefon vazgeçilmezin olur.İyiki almışım dersin.Telefonda beni rahatsız eden tek nokta, aşırı mesaj yazdığım için dokunmatik tellerde mesaj yazmayı sevmiyorum.Bastığım tuşu hissedeceğim.Öyle zevk alıyorumAma şimdiki tellerin hemen hepsi dokunmatik olduğu için bu durumdan kaçamadım
Ayrıca mesaj yazmakta çok kolay.Dokunmatik olmasına rağmen epey hızlı yazıyorum swype özelliği sayesinde.

bende nokiadan vazgeçmezdim sony ericson'u elime bile almamıştım. Ama iyi ki almışım.
internet kullanımı bence çok iyi ve rahat. müzik kalitesi bence güzel ama daha iyi bir kulaklık koyabilirlermiş. şarjda selim'in dediği gibi kullanıma göre 1-3 gün arasında değişiyor. android bence süper. android markette ne arasan var. ben iyi ki almışım diyorum :-)

beyler iyi akşamlar.
neo v kullanıcısıyım.müzikleri hafıza kartının içine attım ama telefonda müzikleri göremiyorum ve dolayısıyla zil sesini dedeğişemiyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?
hafıza kartında media diye klasörün içerisine attım.
beyler iyi akşamlar.
neo v kullanıcısıyım.müzikleri hafıza kartının içine attım ama telefonda müzikleri göremiyorum ve dolayısıyla zil sesini dedeğişemiyorum yardımcı olacak arkadaş var mı?
hafıza kartında media diye klasörün içerisine attım.