axi35
Üye
arkadaşlar konu başlığı altında yine bazı merak edilenler olmuş. size bunları açıklamak isterim. öncelikle sesle mesaj yazma konusuna açıklık getireyim. evet bu telefon sesle mesaj yazma özelliği ile gelmiyor ama android marketten ücretsiz olarak indirebileceğiniz GO Keyboard isimli programla aynı samsung telefonlardaki gibi sesle mesaj yazma özelliği ekleniyor. mesaj yazmaya girdiğinizde mikrofon işaretine bastığınızda size kalan sadece konuşmak oluyor ve aynen ekrana yazılıyor söyledikleriniz. ve söylenenleri hatasız olarak yazıyor. bu kadar basit 
bir diğer konu ise görüntülü konuşma. evet telefonda ön kamera mevcut fakat şebeke üzerinden direk görüntülü yapılamıyor şu an için. şu an için diyorum çünkü ben sonyericsson resmi sitesinden bize ulaşın kısmından bu konuyu müşteri temsilcilerine sordum ve bana verdikleri cevap: evet, şu an için bu özellik yok fakat ice cream 4.0 güncellemesiyle görüntülü konuşmanın muhtemelen geleceğini söylediler. merakla güncellemeyi bekliyorum
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. saygılar

bir diğer konu ise görüntülü konuşma. evet telefonda ön kamera mevcut fakat şebeke üzerinden direk görüntülü yapılamıyor şu an için. şu an için diyorum çünkü ben sonyericsson resmi sitesinden bize ulaşın kısmından bu konuyu müşteri temsilcilerine sordum ve bana verdikleri cevap: evet, şu an için bu özellik yok fakat ice cream 4.0 güncellemesiyle görüntülü konuşmanın muhtemelen geleceğini söylediler. merakla güncellemeyi bekliyorum
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. saygılar