Xperia Neo V Fan Club

Sponsorlu Bağlantılar

axi35

Üye
arkadaşlar konu başlığı altında yine bazı merak edilenler olmuş. size bunları açıklamak isterim. öncelikle sesle mesaj yazma konusuna açıklık getireyim. evet bu telefon sesle mesaj yazma özelliği ile gelmiyor ama android marketten ücretsiz olarak indirebileceğiniz GO Keyboard isimli programla aynı samsung telefonlardaki gibi sesle mesaj yazma özelliği ekleniyor. mesaj yazmaya girdiğinizde mikrofon işaretine bastığınızda size kalan sadece konuşmak oluyor ve aynen ekrana yazılıyor söyledikleriniz. ve söylenenleri hatasız olarak yazıyor. bu kadar basit :)
bir diğer konu ise görüntülü konuşma. evet telefonda ön kamera mevcut fakat şebeke üzerinden direk görüntülü yapılamıyor şu an için. şu an için diyorum çünkü ben sonyericsson resmi sitesinden bize ulaşın kısmından bu konuyu müşteri temsilcilerine sordum ve bana verdikleri cevap: evet, şu an için bu özellik yok fakat ice cream 4.0 güncellemesiyle görüntülü konuşmanın muhtemelen geleceğini söylediler. merakla güncellemeyi bekliyorum :)
umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. saygılar

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
sağolasın ama hala "muhtemelen" diyolar. ihtimale kaldık

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
@axi35 hocam go keyboard muhabbeti çok işime yarayacak sağol :)

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
go keyboard'ı bende şimdi yazacaktım. kullanıyorum ve memnunum diye bilirim. Yalnız şunu unutmamak gerek dışarda ki ortamlarda fazla denemedim ayrıca otomatik klavyedeki gibi düzeltme olayı yok yazmak istediğinizde.

hala detaylı yazamadığım için özür dilerim umarım bu hafta sonu tam olarak inceleme gönderirim size :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ileride katılacam inşallah :D

animated

Üye
tlf bende yeni aldım yarın 1 hafta olcak süper go keyboard süper

axi35

Üye
Alicankavrar kardeş, otomatik düzeltme var Go keyboard programında. türkçe paketini yüklediğinde düzeltme seçeneği de ekleniyor. bilginize :)

----------Eklendi @ 22:06:16 ---------- Yazıldı @ 22:00:45 ----------

sağolasın ama hala "muhtemelen" diyolar. ihtimale kaldık

evet ihtimal ama bence kuvvetli bir ihtimal. çünkü sonyericsson yakında çıkaracağı sony xperia s modeline de ön kamera koymuş. ve bu telefonların kameralarını işe yarar hale getirecektir bence. çünkü xperia x10 ve xperia arc modellerinde ön kamera ve görüntülü konuşma olmaması sebebiyle çok eleştiri almıştı. bence bunu telafi edecektir ice cream 4.0 ile. yani en azından biz kullanıcılar bunu çok istiyoruz :) umarım teorilerimi havada bırakmaz sonyericsson :oke:

yakup_281

yakup_281

Üye
hoş telde dandik gibi duruyor elde sıksan dökülecek gibi

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
go keyboard'ı bende şimdi yazacaktım. kullanıyorum ve memnunum diye bilirim. Yalnız şunu unutmamak gerek dışarda ki ortamlarda fazla denemedim ayrıca otomatik klavyedeki gibi düzeltme olayı yok yazmak istediğinizde.

hala detaylı yazamadığım için özür dilerim umarım bu hafta sonu tam olarak inceleme gönderirim size :)

Dostum bu go keyboard'u indirdim ben ama sesli mesaj yazmak için net istiyor.Ben mi yanlış yapıyorum acaba

sabusa

Üye
Neo v telefon süper

djhiguramos

djhiguramos

Üye
Belirtmek istediğim 1 nokta var.3G yalnızca ön kamera ile sağlanan birşey değildir.Donanım olarak başka parçalara da ihtiyaç duyar.Eğer onları içeriyorsa ancak görüntülü konuşabilirsiniz.Aksi takdirde çin malı 2 kameralı telefonlar gibi bir üretim yapılmış olur.Bende iyi ki almamışım derim .:)

emrebz

emrebz

Üye
peki arkadaşlar telefonun görsellik açısından görünümü nasıl? örneğinhareket eden duvar kağıtları , menü şekillendirme... bir de angry birds 'ü açıyor mu?

yakup_281

yakup_281

Üye
peki arkadaşlar telefonun görsellik açısından görünümü nasıl? örneğinhareket eden duvar kağıtları , menü şekillendirme... bir de angry birds 'ü açıyor mu?
neo v mi angryi açıyor 40tane angryi birden açar

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
emrebz

emrebz

Üye
hareketli temalar?
:aha:

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
    Konu Sahibi
Hareketli temalar gayet başarılı.

free1987

free1987

Üye
ben de 11 Şubat itibariyle Neo V aldım. Yorumlarımı biraz kullandıktan sonra yaparım. :oke:

oguzaydin

Üye
ben de bu telefonu almayı düşünüyorum ama sony ericssonun garanti servisi hakkında biraz sıkıntılı olduğunu duydum doğru mudur?

Utku_20

Üye
Ben de almayı düşünüyorum, ama kapağından gıcırtı geliyormuş ve geliyorsa rahatsız edici boyutta mıdır?

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
bende alacağım telefonu 1haftadır inceliyorum . Symbian kullanıcısıyım ama yıllardır sıktı artık. Symbian teknolojiyi geriden takip ediyo. Normal bir siteye giriyorum hafıza dolu diyo direk atıyo :) .kafam'da soru işaret'leri var. Şimdi ön kamera var ama 3g'li görüşme. Yok bu'da benim için büyük bir eksiklik. Yazılımsal olarak birsey yapılabilse çok güzel telefon. Hoşum'a gitti ve bu telefonla. 8mp'li nin bir farkı varmi. Arkadaşlar.

klanemre35

klanemre35

Üye
aranıza bende katıldım geçende aldım bu kadar harika bir telefon görmedim...

Üst Alt