Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

alican_kirac33

alican_kirac33

Üye
arkadaşın telini bu fw yi kurdum ama ne yaptımsa ovi store yüklenmedi yüklenmedi.önce bazı uygulamaların kapatılması gerekiyor diyor evet diyorum ekran yenileniyor ama nafile açılmıyor ne yapmam lazım ?

goqhan_Gfb

Üye
Tebrikler çok güzel bi çalışma olmuş.
5530 da da çalışırmı acaba ?

cexen

Üye
kotu koylu arkadaşım herşeyden once teşekkür ediyorum. x basic sürümünü kullanıyorum. çokta memnunum. tek sorunum yani sorun sayılmaz ama galeri modu yok. yani zırt pırt heryerdeki resmi gösteriyor özellikle navigasyon programlarındaki resimler falan çıkıyor. bunu engellemek için bir mod buldum gerçi c6 içindi ama olur diye denedim ancak olmadı. eğer bu ultimate de galeri modu varsa ki yazılanlar arasında göremedim bunu yukleyeyim diyorum. eger kolaysa xbasic e yada bu sürüme galeri modu da eklersen çok memnun olurum

kutluay5

kutluay5

Üye
sadece e music deki müzikleri taraması kötü çünkü bluetoothla müzik alınca başka bi yere kaydediyo müzikleri o yüzden bi düzenleme yapsak iyi olur :)

klavyeci

klavyeci

Üye
:oke:

--------------- Ekleme ---------------

:oke:

Kardeş herşey iyi güzelde önceki yüklediğim Modlu versiyondaki sorun bundada var.JBak Taskman programı AutoStart olmuyor.Sisteme kurulu olduğu için yeni versiyonuda yüklenmiyor.Bunun bi çözümü yok mu?Acele cevap bekliyorum

MetHew

MetHew

Üye
ya ben telefona modifikasyon yapmak istemiyorum sadece bbu ev ekran temalarını yapmak istiyorum nasıl yapacam ?

teamera05

Üye
evt bende ev ekranı için bu versiyonu attım peki geri orjinal versiyonuna nasıl geçebilrim. bide bu sadece ev ekranını nasıl değiştirebilrim

flawless_kyo

Üye
dostum bu yazılım süper olmuş ellerine sağlık benim bir sorum olacak orjinal yazılımda mp3leri e:music klasörune de kullanıyorum senin bu yazılımda zil sesi ve çalar saat sesini mp3 olarak seçemiyorum zil biçimi desteklemiyor diye uyarı veriyor sorun ne acaba yardımcı olur musun

teamera05

Üye
kimse bakmıyo geliba :) telefonun orjinaline nasıl geri getirebilirim ?

klavyeci

klavyeci

Üye
Kardeş herşey iyi güzelde önceki yüklediğim Modlu versiyondaki sorun bundada var.JBak Taskman programı AutoStart olmuyor.Sisteme kurulu olduğu için yeni versiyonuda yüklenmiyor.Bunun bi çözümü yok mu?Acele cevap bekliyorum[/QUOTE]

Valla bu sene bu sorulara cevap yazarlar herhalde.Zaten normal kurulacak programları neden yazılımın içine sokarlar anlamış değilim...:bann:

henes_42

henes_42

Üye
kimse bakmıyo geliba :) telefonun orjinaline nasıl geri getirebilirim ?

kardeş forumda var hemen hazıra konmak yerine araştırma yaparsanız görürsünüz, buyrun size nasıl orjinal yazılımı yükleyebileceğinize dair bilgi sayfası

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...k-teli-guncelleme-gormienler-icin-382909.html

Kardeş herşey iyi güzelde önceki yüklediğim Modlu versiyondaki sorun bundada var.JBak Taskman programı AutoStart olmuyor.Sisteme kurulu olduğu için yeni versiyonuda yüklenmiyor.Bunun bi çözümü yok mu?Acele cevap bekliyorum

Valla bu sene bu sorulara cevap yazarlar herhalde.Zaten normal kurulacak programları neden yazılımın içine sokarlar anlamış değilim...:bann:[/QUOTE]
slm kardeşim acele cevap bekliyorsunuz demek, ancak insanların size acele cevap verme gibi lüksleri yok, lütfen hitabetimize dikkat edersek iyi olur. niçinmi kurulacak program modifiyeye entegre ediliyor. çünkü bellekten yer kazanmak için. mesela ben ovi maps sonradan kurulabildiği halde modifiyeye entegre ettim ve telefon belleğinden 10 mb üzerinde yer kazandım. hemde daha iyi çalışıyor. entegre edilen programlar hem daha stabil, hemde yer kazanmak amacı ile yapılıyor. hayırlı günler

keansue

keansue

Üye
2 adet sorum olacak birincisi telefon geldiğinde hackli mi herhangi bi patchi aktif etmek gerekiyormu ikincisi sarj tuketımı nasıl

henes_42

henes_42

Üye
2 adet sorum olacak birincisi telefon geldiğinde hackli mi herhangi bi patchi aktif etmek gerekiyormu ikincisi sarj tuketımı nasıl
telefon geldiğinde derken, yeni aldığında ise hackli değil, modifiyeyi yükleyince diyorsan evet kendinden hackli olmuş oluyor. şarj durumu ise modifiyeyi yükledikten sonra şarjın tamamen bitmesini bekle, sonra kapalı şarj et, ikinci şarjını da tamamen bitirip yaptıktan sonra şarj normale dönüyor.

keansue

keansue

Üye
telefon geldiğinde derken, yeni aldığında ise hackli değil, modifiyeyi yükleyince diyorsan evet kendinden hackli olmuş oluyor. şarj durumu ise modifiyeyi yükledikten sonra şarjın tamamen bitmesini bekle, sonra kapalı şarj et, ikinci şarjını da tamamen bitirip yaptıktan sonra şarj normale dönüyor.

yardımın için teşekkurler sende de bu xpeed ultimate mi yüklü acaba

klavyeci

klavyeci

Üye
Her kullanıcı bu lükse sahiptir.Ayrıca kullandığım tabirlerde herhangi bir sorun göremiyorum.Argo yok küfür yok.Madem öyle diyorsunuz o zaman denemediğiniz bir işletim sisteminin sorunlarını bilmeden buraya koymayın.Madem koydunuz veya gözünüzden kaçtı bu işin arkasında olun.Rep gelmeye gelince herkes istiyor mesela.Böyle şeylerdede hizmetten kaçınmamanız gerekir.iyi günler

henes_42

henes_42

Üye
yardımın için teşekkurler sende de bu xpeed ultimate mi yüklü acaba
evet bende de bu yüklü, evde 2 tane 5800 var, ikisinde de bu

Her kullanıcı bu lükse sahiptir.Ayrıca kullandığım tabirlerde herhangi bir sorun göremiyorum.Argo yok küfür yok.Madem öyle diyorsunuz o zaman denemediğiniz bir işletim sisteminin sorunlarını bilmeden buraya koymayın.Madem koydunuz veya gözünüzden kaçtı bu işin arkasında olun.Rep gelmeye gelince herkes istiyor mesela.Böyle şeylerdede hizmetten kaçınmamanız gerekir.iyi günler
özür dilerim kardeş, ben bu modifiyeyi hazırlayan değilim, sadece kullanan biriyim, ara sıra açıyorum ve sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum, ben modifiyemi yükledim, kim naparsa yapsın deyip çekip gitmekte vardı. ancak onu yapmak istemedim, size karşı söylediğim ise evet argo ve küfür yok, ancak sertleşmeme adına idi, zira böyle başlayan ve s onunda sertleşen muhabbetler yüzünden banlanan arkadaşlarımız var. kırdı isem özür dilerim

keansue

keansue

Üye
alper_42 cok sagol kardesım bir de bı kac ev ekranında numara yazma ekranı yok adı 'Telefon' diye geçiyor ancak yok

oyuncudragon

oyuncudragon

Üye
Teşekkürler :oke:

happyayaz

Üye
Çok tşekkürler eksikler olsa da iyi bi çalışma yapan yayınlayan her türlü emeği gecen herkese tşkler...

klavyeci

klavyeci

Üye
evet bende de bu yüklü, evde 2 tane 5800 var, ikisinde de bu

özür dilerim kardeş, ben bu modifiyeyi hazırlayan değilim, sadece kullanan biriyim, ara sıra açıyorum ve sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum, ben modifiyemi yükledim, kim naparsa yapsın deyip çekip gitmekte vardı. ancak onu yapmak istemedim, size karşı söylediğim ise evet argo ve küfür yok, ancak sertleşmeme adına idi, zira böyle başlayan ve s onunda sertleşen muhabbetler yüzünden banlanan arkadaşlarımız var. kırdı isem özür dilerim

Peki sen niye cevap yazma zorunluğunda hissediyorsun ki kendini?Ben bunu yayınlayan kişiye söyledim.Neyse benimde kabahatım olduysa sana karşı bende özür dilerim.Kolay gelsin

Üst Alt