kimse bakmıyo gelibatelefonun orjinaline nasıl geri getirebilirim ?
Kardeş herşey iyi güzelde önceki yüklediğim Modlu versiyondaki sorun bundada var.JBak Taskman programı AutoStart olmuyor.Sisteme kurulu olduğu için yeni versiyonuda yüklenmiyor.Bunun bi çözümü yok mu?Acele cevap bekliyorum
[/QUOTE]telefon geldiğinde derken, yeni aldığında ise hackli değil, modifiyeyi yükleyince diyorsan evet kendinden hackli olmuş oluyor. şarj durumu ise modifiyeyi yükledikten sonra şarjın tamamen bitmesini bekle, sonra kapalı şarj et, ikinci şarjını da tamamen bitirip yaptıktan sonra şarj normale dönüyor.2 adet sorum olacak birincisi telefon geldiğinde hackli mi herhangi bi patchi aktif etmek gerekiyormu ikincisi sarj tuketımı nasıl
telefon geldiğinde derken, yeni aldığında ise hackli değil, modifiyeyi yükleyince diyorsan evet kendinden hackli olmuş oluyor. şarj durumu ise modifiyeyi yükledikten sonra şarjın tamamen bitmesini bekle, sonra kapalı şarj et, ikinci şarjını da tamamen bitirip yaptıktan sonra şarj normale dönüyor.
evet bende de bu yüklü, evde 2 tane 5800 var, ikisinde de buyardımın için teşekkurler sende de bu xpeed ultimate mi yüklü acaba
özür dilerim kardeş, ben bu modifiyeyi hazırlayan değilim, sadece kullanan biriyim, ara sıra açıyorum ve sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum, ben modifiyemi yükledim, kim naparsa yapsın deyip çekip gitmekte vardı. ancak onu yapmak istemedim, size karşı söylediğim ise evet argo ve küfür yok, ancak sertleşmeme adına idi, zira böyle başlayan ve s onunda sertleşen muhabbetler yüzünden banlanan arkadaşlarımız var. kırdı isem özür dilerimHer kullanıcı bu lükse sahiptir.Ayrıca kullandığım tabirlerde herhangi bir sorun göremiyorum.Argo yok küfür yok.Madem öyle diyorsunuz o zaman denemediğiniz bir işletim sisteminin sorunlarını bilmeden buraya koymayın.Madem koydunuz veya gözünüzden kaçtı bu işin arkasında olun.Rep gelmeye gelince herkes istiyor mesela.Böyle şeylerdede hizmetten kaçınmamanız gerekir.iyi günler
evet bende de bu yüklü, evde 2 tane 5800 var, ikisinde de bu
--------------- Ekleme ---------------
özür dilerim kardeş, ben bu modifiyeyi hazırlayan değilim, sadece kullanan biriyim, ara sıra açıyorum ve sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum, ben modifiyemi yükledim, kim naparsa yapsın deyip çekip gitmekte vardı. ancak onu yapmak istemedim, size karşı söylediğim ise evet argo ve küfür yok, ancak sertleşmeme adına idi, zira böyle başlayan ve s onunda sertleşen muhabbetler yüzünden banlanan arkadaşlarımız var. kırdı isem özür dilerim