Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

keansue

keansue

Üye
Kurdum 2 gün boyunca denedim hata bulamadım yani benim için hata yok sarj kullanımım değişmedi telefon hızlandı diğer fw'lere göre arayüzü biraz sade olsada benim için şarj önemli teşekkürler arkadaslar ..!

aykut407

aykut407

Üye
Eskişehirde okumaya başladığım konu bursa'da bitti siz düşünün kaç saattir telefon elimde=) öncelikle kötüköylü arkadaşım sana teşekkür ediyorum böyle birşey hazırlayıp herkez ile uğraştığın yani sorununu çözmeye çalıştığın için benim de sorularım olacak 1)mesajlar iphone de ki gibi baloncuk oluyor mu çünkü am sırf onun için yükleyeceğim bunu 2)telefonu orjinal'e çevirmek istediğimde ve çevirdiğimde garanti bunu anlar mi ve orjinal'e çevirmek için telefona format atmam yeterli mi 3)ilk sayfada ki cw arkadaşların sorununu belirttiği şekilde düzeltilerek yüklenmiş program mi? 4) telefona herhangi bir zararı var mi bunu yüklememin 5) ben herhangi bir program yüklemek istediğimde orjinali gibi sorunsuz yükleye bilir miyim yoksa başka işlemler yapmalımiyim 6) telefona format atarken telefon hafızası arti hafıza kartına mi format atacağım yani ikisini de boşaltacakmiyim? Şimdiden teşekkürler ve bu maxicep google gibi kardeşim ne ararsan var=) aklıma gelen başka soru olursa eklerim şimdiden tsk ederim

onur33can

Üye
5800 ıcın en ıyı fw bnce bu ancak anlamadıgım bır sey var bu ayarlar/Kişisel e girdigimiz zaman widget adlı bır alan var ve orada bırcok program turu seyler var onlar nedır ve nasıl kullanabılırız sana zahmet anlatabılırmısın acaba ?

klavyeci

klavyeci

Üye
Bir önceki sayfada örnek vermiştim

AlpReis

AlpReis

Üye
teşekkürler ben almayayım

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
karasev1

karasev1

Üye
kötüköylü kardesim %100 haklısın bu ne yüzsüzlük arkadaşlar istemeyen yüklemesin kimse kimseyi zorlamıyor albunu illaki yükliceksindiye vallahi ayıp adamın emeğine saygısızlık ediyosunuz

bu arada kötüköylü kardesim yaptığın her cfwyi yüklüyorum favorimsin ( number one :) )

teşekkürler...

furkan142

furkan142

Üye
Hafıza kartımda kullandıgım bi program var ama bu fw yi yükledigim zaman o programı göremioyurm ? ne yapmam lazım ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartımda kullandıgım bi program var ama bu fw yi yükledigim zaman o programı göremioyurm ? ne yapmam lazım ?
fw yüklediğinizde eski programlar doğal olarak iptal olur...
bunun için o programı yeniden kurmanız gerekir...

furkan142

furkan142

Üye
fw yüklediğinizde eski programlar doğal olarak iptal olur...
bunun için o programı yeniden kurmanız gerekir...
bu lisanslı bi navigasyon programı bi daha yükleyemem. yapıcak bişi yok o zmn heralde ? :hmmm

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışma mesajları silindi.tartışmayı burada bitirmenizi istiyorum.kimse kimseyi şunu yükleyin bunu yükleyin diye zorlamıyor.ayrıca bir konuda bir arkadaş eksiklikleri bildiriyorsa biraz daha eleştiriye açık olup eksiklikleri düzeltmekte gerekiyor.tartışmayı uzatmanız halinde ceza alabilirsiniz.iyi forumlar.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler nadir...

efsane_ugur

Üye
kardeş ilk önce ellerine sağlık da benim bi sorunum var yani ilk olarak sözlükde tr veritabanı eklendi demişsin ama hala ing.ce ve ayrıca ilk olarak 9 ev ekranlıyı yükledim samsung da ev ekranı beyaz olarak cıkıyor sonra da hadi dedim öbürünü yapayım sekiz ev ekranlı olanı yaptım ama onda da samsung ev ekranı hala gözüküyoor ve beyaz olarak bu nasıl olacak yardım ederseniz sevirim ayrıca sekiz ev ekranlı dosya da tek bi dosya var dogru bu tek mi olacak o onda bi balkarsan sevirim

soner5435

soner5435

Üye
kardeş ilk önce ellerine sağlık da benim bi sorunum var yani ilk olarak sözlükde tr veritabanı eklendi demişsin ama hala ing.ce ve ayrıca ilk olarak 9 ev ekranlıyı yükledim samsung da ev ekranı beyaz olarak cıkıyor sonra da hadi dedim öbürünü yapayım sekiz ev ekranlı olanı yaptım ama onda da samsung ev ekranı hala gözüküyoor ve beyaz olarak bu nasıl olacak yardım ederseniz sevirim ayrıca sekiz ev ekranlı dosya da tek bi dosya var dogru bu tek mi olacak o onda bi balkarsan sevirim

:oke: Aynı sorun bendede var bakalım ne cvp verilecek bnde sormuştum ama cevap alamamıştım. tekrar bu FW ye dönmek istiyorum C6 yı yükledim ama bi gün hiç bir sey yapmagıdım halde şarjı bitiyor çok kötü:ağlarım:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

:oke: Aynı sorun bendede var bakalım ne cvp verilecek bnde sormuştum ama cevap alamamıştım. tekrar bu FW ye dönmek istiyorum C6 yı yükledim ama bi gün hiç bir sey yapmagıdım halde şarjı bitiyor çok kötü:ağlarım:
yükleme dosyalarını kontrol edin.sıkıntı oradan olabilir.
Samsung ev ekranının beyaz gelmesinin nedenide yazılımdan sonraki adımların düzgün uygulanmaması.
8 ev ekranlı sürümde Samsung ev ekranı yoktur.Busizin fw dosyalarını karıştırmanızdan kaynaklanıyordur...

efsane_ugur

Üye
peki 8 ev ekranlı sürümde tek dosya mı var sadece eksiklik yok demi ayrıca sözlük deki hat neden var peki ingçce yani tr yok

efsane_ugur

Üye
allah allah benim idnirdigim de tek dosya cıkııyooo =(

--------------- Ekleme ---------------

tmm tmm şimdi oldu yeniden indirdim dosyay ve oldu daha önceden de iki ekre indirdim ama tekd i neyse sağol ayrıca sözlük meselesine hala bi cevabın yok =)

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
allah allah benim idnirdigim de tek dosya cıkııyooo =(

--------------- Ekleme ---------------

tmm tmm şimdi oldu yeniden indirdim dosyay ve oldu daha önceden de iki ekre indirdim ama tekd i neyse sağol ayrıca sözlük meselesine hala bi cevabın yok =)
başkasının yapmış olduğu fw dosyalarındaki yanlışlıklara benim vereceğim cevap olamaz.
şu an bu fw kullanmıyorum.malum c6 ya dönük düzenlemeler yapıyorum.fakat özellikle rofs dosyasını
açıp baktım
türkçe veri tabanı içeriyor.
bu da ekran alıntısı!

Üst Alt