Ya çok ısrar ediyorum ama lütfen yükle!teşekkürler ben almayayım
fw yüklediğinizde eski programlar doğal olarak iptal olur...Hafıza kartımda kullandıgım bi program var ama bu fw yi yükledigim zaman o programı göremioyurm ? ne yapmam lazım ?
bu lisanslı bi navigasyon programı bi daha yükleyemem. yapıcak bişi yok o zmn heralde ?fw yüklediğinizde eski programlar doğal olarak iptal olur...
bunun için o programı yeniden kurmanız gerekir...

Ndrive ya da hangi programsa o programın sis dosyasını yeniden kur. Çalışacaktır!bu lisanslı bi navigasyon programı bi daha yükleyemem. yapıcak bişi yok o zmn heralde ?![]()
kardeş ilk önce ellerine sağlık da benim bi sorunum var yani ilk olarak sözlükde tr veritabanı eklendi demişsin ama hala ing.ce ve ayrıca ilk olarak 9 ev ekranlıyı yükledim samsung da ev ekranı beyaz olarak cıkıyor sonra da hadi dedim öbürünü yapayım sekiz ev ekranlı olanı yaptım ama onda da samsung ev ekranı hala gözüküyoor ve beyaz olarak bu nasıl olacak yardım ederseniz sevirim ayrıca sekiz ev ekranlı dosya da tek bi dosya var dogru bu tek mi olacak o onda bi balkarsan sevirim
Aynı sorun bendede var bakalım ne cvp verilecek bnde sormuştum ama cevap alamamıştım. tekrar bu FW ye dönmek istiyorum C6 yı yükledim ama bi gün hiç bir sey yapmagıdım halde şarjı bitiyor çok kötü
kardeş ilk önce ellerine sağlık da benim bi sorunum var yani ilk olarak sözlükde tr veritabanı eklendi demişsin ama hala ing.ce ve ayrıca ilk olarak 9 ev ekranlıyı yükledim samsung da ev ekranı beyaz olarak cıkıyor sonra da hadi dedim öbürünü yapayım sekiz ev ekranlı olanı yaptım ama onda da samsung ev ekranı hala gözüküyoor ve beyaz olarak bu nasıl olacak yardım ederseniz sevirim ayrıca sekiz ev ekranlı dosya da tek bi dosya var dogru bu tek mi olacak o onda bi balkarsan sevirim
yükleme dosyalarını kontrol edin.sıkıntı oradan olabilir.Aynı sorun bendede var bakalım ne cvp verilecek bnde sormuştum ama cevap alamamıştım. tekrar bu FW ye dönmek istiyorum C6 yı yükledim ama bi gün hiç bir sey yapmagıdım halde şarjı bitiyor çok kötü
![]()
dostum 2 dosya varpeki 8 ev ekranlı sürümde tek dosya mı var sadece eksiklik yok demi ayrıca sözlük deki hat neden var peki ingçce yani tr yok
başkasının yapmış olduğu fw dosyalarındaki yanlışlıklara benim vereceğim cevap olamaz.allah allah benim idnirdigim de tek dosya cıkııyooo =(
--------------- Ekleme ---------------
tmm tmm şimdi oldu yeniden indirdim dosyay ve oldu daha önceden de iki ekre indirdim ama tekd i neyse sağol ayrıca sözlük meselesine hala bi cevabın yok =)