uploada başladım...Dört Gözle Bekliyoruz!..,![]()
ah be abi işte öyle değil.benim bağlantı yavaş ne yapayım.Hocam dosyayı hızlı yüklemek istersen rapidshare.com üyelik kodu vereyim premium pm atamıyorum msnden yazarsan sevinirim daha hızlı yüklenir bende 10 megabit var fiber keşke ben yüklesem en fazla 5 dk![]()
kötü kardeş özelinizde olur derken konuya eklemeyecekmisin? yada niye eklemiyorsun? özele nasıl veriyorsun sadece cwf olarakmı? anlatım falan yokmu xpeed konusu gibi? eğer özele veriyorsan sadece banada ver o zamanama anlatım olmazsa karıştırır acemiler falan.
![]()
)

acemiler demiştin yadostum mutlaka özelinde olacaktır.(anlatımıda dahil)
sen yükle eğer yükleyemezsen msn veririm ben hallederim
iyi güzelde niye konuya genele eklemiyorsun merak ettim gerçekten??![]()

neyse ilginç birisin sen ben mailimi vereyimde ekle tanışalım biz en iyisi
[email protected]acemiler demiştin ya
kısa bir anlatım belki ekleyebilirim?
kararsızım.
değerli ersin kardeşim upload hızım maximum 25 kb/sn rapid premium bile olsa değişmezki
zaten benimde premium hesabım var sağolasın....
dikkat edersen verdiğim linkler zaten silinmiyor.
free linkler zaten siliniyor rapidden 10 indirmenin ardından
inceliğin için yine teşekkür ederim![]()

yüzde 79 son 15 dkkHocam istersen sana direk Cute Ftp veya Filezilla tarzı programla upluad hızın dahada yüksek olabilir sana ip adresini veririm user pass felan aklında olsun aceleye gerek yok diyelim beklemedeyiz
--------------- Ekleme ---------------
% kaç hocam buna final diyelim artık![]()
dostum özeline gönderdim+konu açtımBekliyoruz hocam sabırsızlıkla yazılımı hemen atayım kurcalamak için yatak beni bekler
--------------- Ekleme ---------------
% kaç hocam bitti mi![]()
o değil bende yanmıyor yeşil ışık?sadece bildirim ışığı yanmaktaBu yeşil ışığının yanması çok kötü oldu şarj süresini azaltacaktır kesinlikle bunu programla veya başka birşeyle kapatma şansımız yokmudur![]()