slm hoca ellerine sağlık güzel olmuş. yanlız bir kaç sorum olacak ilk önce ekrandaki o saati kaldıramazmıyız yada değiştiremezmiyiz ikincisi widget kısmından yada masa üstüne yeni widgetler ekliyebiliyormuyuz nasıl birde gatget swf dosyasını değiştirirsek ev ekranı ona göre mi değişiyor
hiç bir sorun olmadan kullanılır, jaf kurulumunu normal yapıyorsun, ancak OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 programına sağ klik yapıp özelliklerde uyumluluk modunda xp sp 3 seçmelisinWin7 de kullanamıyormuyuz bu programları ?
devamını okumak isterseniz:Kod:[B]UPDATE#7:[/B] I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project [U]There is a way[/U]: Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT) Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug >Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files >So the names must be different I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard If you have some time, please PM me
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali
ya hacı bu 5800 lar maxicep'e girmiyor tüm sürümlerinde denedim hiçbirinde girmiyor naptılarsa artık nokia maxicep'e girişimi mi engelledi naptı artık bilemiyorum yani![]()
rom patcher yamaları çeşitli ksımlarda işe yarar bi tane örnekle açıklayayım
switch button to shutdown yamasını açarsan kapama düğmesine bastığında telefonu yeniden başlatırsın

benim bir sorum olacaktı. jaf programındaki bütün adımları eksiksiz seçiyorum fakat ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 bölümü açılmıyor. bu şekilde fw yüklüyorum ve sorunsuz çalışıyor. bu seçeneği nasıl etkinleştireceğim yardımcı olabilirmisiniz.
Teşekkürler.

Dostum eline sağlık güzel olmuş herşey tamam yanlız birşey var hafıza kartındaki mp3 lerimi görmüyo music klasorunde olmasına rağmen bunun sebebi nedir? Hard format attım yıne aynı
arka planı değiştirmek için önce ev ekranını samsungdan başka bir seç ev ekranını.Temayı /arkaplanı değiştir.Tekrar ev ekranını samsung olarak belirle olayın çözüldüğünü göreceksin....Blue Spectrum ev ekranının arka plan image bulamadım acaba gadged.swf ile mi entegreli yoksa başka bir klasördemi aradım aradım bulamadım değiştiricem arka planı![]()
Kötüköylü dün yükledim anlatımında çabalarında gerçekten çok güzel ve kaliteli gerçekten teşekkür ederim. Fakat bi kaç sorum olucak....
1. Bu Ayarlar / Kişisel dediğimizde widget die bi durum var burdaki tikleri ekleyip kaldırsamda bişeyler değişmiyor. Hangi Ev ekranı için geçerli bu widget mevzusu çünkü hepsini denedim faat bi sonuca varamadım. Ev ekranımı şu anda Parmak kullanımı şeklinde kullanıyorum.
2. Performans olarak sorum şöyle. Telefonu 2 hafta önce almıştım ve o zaman güncelleştirmesini wifi üstünden yazılım güncelle kısmından yapmıştım. Ve sanki telefon haddinden fazla pil yiyordu. Yani çizgiden 1 tane düşünce pilin bitmesi 1 saat sürüyordu ve sanki bu sefer bu durum ortadan kayboldu. Yazılımla alakalı mı yoksa içim rahat ederek bu pili değiştirme yoluna gitmiyim mi ? Şu anda sanki pilin her basamağında belli bi süre bekliyor öncesi gibi 6 tane kalınca bi anda 1 saatte bitme durumu yok.
dostum daha öncedende bir arkadaşla aynı durumu yaşadık...DiyeceğimDostum eline sağlık güzel olmuş herşey tamam yanlız birşey var hafıza kartındaki mp3 lerimi görmüyo music klasorunde olmasına rağmen bunun sebebi nedir? Hard format attım yıne aynı
"firmware güm"?fw silindi sağlıklı çalışmıyor 2 kere formatlandı yazılım yüklendi mp3 player parçaları bulmuyor.
cenrep
version 1
[owner]
0x101FFCD2
[defaultmeta]
0
[platsec]
cap_rd=alwayspass
[Main]
0x1 string "C:\\DATA\\|E:\\|F:\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 string "\\SYS\\|\\PRIVATE\\|\\SYSTEM\\|\\CITIES\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string ".odf|.dcf|.asf|.m4a|.mp4" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "C:\\data\\download\\|E:\\data\\download\\|F:\\data\\download\\|C:\\data\\sounds\\digital\\|E:\\sounds\\digital\\|E:\\download\\|F:\\sounds\\digital\\|F:\\download\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x7 int 2 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
estağfurullah ne demek hemen izah edeyimSayın Kotukoylu kardeş tercihlerde (genel, sessiz, toplantı vs.) genel seçeneğinin adını xpeed yapmışsın, bunu geri nasıl genel yapabiliriz diye sorsak yapmış olduğun modifiyeye ve emeğine karşı bi saygısızlık etmiş olmayız değilmi?

Teşekkürler Emeğine Sağlık 5800 telefonum olsaydı kullanmaya değer bir modifiye olmuş ama n97 kullanıcısıyım![]()
kotu koylu yeniden senin fw yukledım hosuma gıttı program acısından fılan baya kapsamlı olmus sevdımçok saol bize boyle paylaşımları yaptıgın için.
ben teşekkür ederim dostlar
dostum sana söz verdiğim Galeri ayarlarını varsayılana döndüren patch:kotukoylu kardeşim çok teşekkürler yine yardımcı oldum bana![]()