Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

labkamil

Üye
kötü köylü Blue Spectrum ev ekranı kullandığımız zaman mesaj yada cevapsız çağrı geldiği zaman göremiyoruz sadece sağ üstte işaretler çıkıyor düzeltme yolu varmı

webersin

webersin

Üye
Blue Spectrum ev ekranının arka plan image bulamadım acaba gadged.swf ile mi entegreli yoksa başka bir klasördemi aradım aradım bulamadım değiştiricem arka planı:)

hakan2131

Üye
bana bu ev ekranlarını tek dosyalarını verebilirmisiniz

wolque

Üye
Kötüköylü dün yükledim anlatımında çabalarında gerçekten çok güzel ve kaliteli gerçekten teşekkür ederim. Fakat bi kaç sorum olucak....

1. Bu Ayarlar / Kişisel dediğimizde widget die bi durum var burdaki tikleri ekleyip kaldırsamda bişeyler değişmiyor. Hangi Ev ekranı için geçerli bu widget mevzusu çünkü hepsini denedim faat bi sonuca varamadım. Ev ekranımı şu anda Parmak kullanımı şeklinde kullanıyorum.

2. Performans olarak sorum şöyle. Telefonu 2 hafta önce almıştım ve o zaman güncelleştirmesini wifi üstünden yazılım güncelle kısmından yapmıştım. Ve sanki telefon haddinden fazla pil yiyordu. Yani çizgiden 1 tane düşünce pilin bitmesi 1 saat sürüyordu ve sanki bu sefer bu durum ortadan kayboldu. Yazılımla alakalı mı yoksa içim rahat ederek bu pili değiştirme yoluna gitmiyim mi ? Şu anda sanki pilin her basamağında belli bi süre bekliyor öncesi gibi 6 tane kalınca bi anda 1 saatte bitme durumu yok.

omeru47

omeru47

Üye
ya hacı bu 5800 lar maxicep'e girmiyor tüm sürümlerinde denedim hiçbirinde girmiyor naptılarsa artık nokia maxicep'e girişimi mi engelledi naptı artık bilemiyorum yani :D

henes_42

henes_42

Üye
slm hoca ellerine sağlık güzel olmuş. yanlız bir kaç sorum olacak ilk önce ekrandaki o saati kaldıramazmıyız yada değiştiremezmiyiz ikincisi widget kısmından yada masa üstüne yeni widgetler ekliyebiliyormuyuz nasıl birde gatget swf dosyasını değiştirirsek ev ekranı ona göre mi değişiyor

saati kaldırmak mı? olmazmı kardeş var tabiki, bluespectrum ekranında ortadaki analog saati kaldırmak isteyenler için :

e:\BlueSpectrumHS\config.xml yi açıp showclock'un değerini 0 yapın, sonra Temayı temel yap değişikliği yap sonra geri temaya dönünce saat yok olacaktır.

bu dosyanın orjinal halini yazayım

<?xml version="10" encoding="utf-8"
standalone="no"?><configurations>
<showclock>1</showclock>
<showbottombar>1</showbottombar>
</configurations>

saati kaldırmak isteyen <showclock>1</showclock> değerindeki 1 sayısını 0 yapacaksınız o kadar. sonra temanızı temel yapın, ve geri bu temaya dönünce saat yok olmuş olacaktır

--------------- Ekleme ---------------

Win7 de kullanamıyormuyuz bu programları ?
hiç bir sorun olmadan kullanılır, jaf kurulumunu normal yapıyorsun, ancak OGM_JAF_PKEY_Emulator_v5 programına sağ klik yapıp özelliklerde uyumluluk modunda xp sp 3 seçmelisin

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kod:
[B]UPDATE#7:[/B]
I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project
[U]There is a way[/U]:
Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT)
Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have
If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug
>Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files
>So the names must be different
I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard
If you have some time, please PM me
devamını okumak isterseniz:

upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali

ya hacı bu 5800 lar maxicep'e girmiyor tüm sürümlerinde denedim hiçbirinde girmiyor naptılarsa artık nokia maxicep'e girişimi mi engelledi naptı artık bilemiyorum yani :D

Daha önceki mesajlarda var ve ayrıca ilk sayfada ilk mesajda önemli diye bir kısım var ...

Progressivity

Progressivity

Üye
rom patcher yamaları çeşitli ksımlarda işe yarar bi tane örnekle açıklayayım
switch button to shutdown yamasını açarsan kapama düğmesine bastığında telefonu yeniden başlatırsın

teşekkür ettim dostum benim bi ricam olacak senden

ev ekranı olarak
- Temel

- Rehber Çubuğu

- Parmak Kullanımı

- 6 İconlu Page

- Navigation Bar

sadece bunlar olsa, temalarda sadece orjinaller olsa ve gömülü programlar olarakta

- Rom Patcher+ (Hack Programı)
- Ramblow 1.0 TÜRKÇE (RAM TEMİZLEME PROGRAMI)

- Phonetorch (Flash Işığını El Fenerigibi Kullanmanızı Sağlar)
- Winrar TR (Anlatmaya Gerek Varmı?)
- Pocket Sensor (Işık Sensörünü Kullanan Tuş Kilit Programı)
- Jbak Taskman(Profesyonel Bir Görev Yöneticisi)
- Timerlite (Basit Bir Kronometre)
- Sözlüğe Türkçeveritabanı Eklendi.

bunlar olsa, oyunlara gerek yok ztn; benim için mükemmel olcak hani bilsem nasıl yapacagımı ben kendim ayarlıyım dicem de bilmediğim için senden yardım istiyorum eğer bunları yapmak çok fazla zamanını almıcaksa bana bunları ayarlaya bilir misin cfw olarak ztn sistem modifikasyonların müthiş bayıldım ama diğer kriterleri kendime göre uyarladım bu konuda zaman ayırıpta bi ara yardımcı olabilirsen çok sevinirim, şimdiden Allah razı olsun emeklerin uğraşların için :)

asyam01

Üye
Dostum eline sağlık güzel olmuş herşey tamam yanlız birşey var hafıza kartındaki mp3 lerimi görmüyo music klasorunde olmasına rağmen bunun sebebi nedir? Hard format attım yıne aynı

ReaLTurK

ReaLTurK

Üye
benim bir sorum olacaktı. jaf programındaki bütün adımları eksiksiz seçiyorum fakat ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 bölümü açılmıyor. bu şekilde fw yüklüyorum ve sorunsuz çalışıyor. bu seçeneği nasıl etkinleştireceğim yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
benim bir sorum olacaktı. jaf programındaki bütün adımları eksiksiz seçiyorum fakat ekran görüntüsünde görüldüğü gibi Euro2 Turkey RED^0559083^51.0.006^001 bölümü açılmıyor. bu şekilde fw yüklüyorum ve sorunsuz çalışıyor. bu seçeneği nasıl etkinleştireceğim yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkürler.

dostum crt 308 deki tiki kaldır. daha sonra User ini ye tıkla bekle bi pencere gelecek.o pencereden RM-356 yı seçtikten sonra
EURO 2 TURKEY RED ı şeçebileceğin o ekran açılır ok? :)

asyam01

Üye
Dostum eline sağlık güzel olmuş herşey tamam yanlız birşey var hafıza kartındaki mp3 lerimi görmüyo music klasorunde olmasına rağmen bunun sebebi nedir? Hard format attım yıne aynı

fw silindi sağlıklı çalışmıyor 2 kere formatlandı yazılım yüklendi mp3 player parçaları bulmuyor.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Blue Spectrum ev ekranının arka plan image bulamadım acaba gadged.swf ile mi entegreli yoksa başka bir klasördemi aradım aradım bulamadım değiştiricem arka planı:)
arka planı değiştirmek için önce ev ekranını samsungdan başka bir seç ev ekranını.Temayı /arkaplanı değiştir.Tekrar ev ekranını samsung olarak belirle olayın çözüldüğünü göreceksin....
Kötüköylü dün yükledim anlatımında çabalarında gerçekten çok güzel ve kaliteli gerçekten teşekkür ederim. Fakat bi kaç sorum olucak....

1. Bu Ayarlar / Kişisel dediğimizde widget die bi durum var burdaki tikleri ekleyip kaldırsamda bişeyler değişmiyor. Hangi Ev ekranı için geçerli bu widget mevzusu çünkü hepsini denedim faat bi sonuca varamadım. Ev ekranımı şu anda Parmak kullanımı şeklinde kullanıyorum.

2. Performans olarak sorum şöyle. Telefonu 2 hafta önce almıştım ve o zaman güncelleştirmesini wifi üstünden yazılım güncelle kısmından yapmıştım. Ve sanki telefon haddinden fazla pil yiyordu. Yani çizgiden 1 tane düşünce pilin bitmesi 1 saat sürüyordu ve sanki bu sefer bu durum ortadan kayboldu. Yazılımla alakalı mı yoksa içim rahat ederek bu pili değiştirme yoluna gitmiyim mi ? Şu anda sanki pilin her basamağında belli bi süre bekliyor öncesi gibi 6 tane kalınca bi anda 1 saatte bitme durumu yok.

-widget ayarları sadece orijinal samsung widget seçildiğinde işe yarmaktadır.biz burada Blue SPectrum Widget kullandık.
-Dostum birkere hayırlı olsun telefon sıfırmış madem, bataryanın randımanına oturması için bekle birde tam şarj et/batarya boşalmadan şarja takma! bence.

dostum daha öncedende bir arkadaşla aynı durumu yaşadık...Diyeceğim
1.Müzikleri E:\Music\ Klasörüne (ilk harf büyük) attığınızdan emin olun
2.Gerçekten telefona hard format attığınızdan emin olun.

henes_42

henes_42

Üye
Sayın Kotukoylu kardeş tercihlerde (genel, sessiz, toplantı vs.) genel seçeneğinin adını xpeed yapmışsın, bunu geri nasıl genel yapabiliriz diye sorsak yapmış olduğun modifiyeye ve emeğine karşı bi saygısızlık etmiş olmayız değilmi?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
fw silindi sağlıklı çalışmıyor 2 kere formatlandı yazılım yüklendi mp3 player parçaları bulmuyor.
"firmware güm"?

Daha da başaramadıysan! sana orijinal haline çevirme yolu:
Kod:
cenrep
version 1
[owner]
0x101FFCD2
[defaultmeta]
 0
[platsec]
 cap_rd=alwayspass
[Main]
0x1 string "C:\\DATA\\|E:\\|F:\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x2 string "\\SYS\\|\\PRIVATE\\|\\SYSTEM\\|\\CITIES\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x3 string ".odf|.dcf|.asf|.m4a|.mp4" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x4 string "C:\\data\\download\\|E:\\data\\download\\|F:\\data\\download\\|C:\\data\\sounds\\digital\\|E:\\sounds\\digital\\|E:\\download\\|F:\\sounds\\digital\\|F:\\download\\" 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x5 int 0 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=WriteDeviceData
0x6 int 1 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
0x7 int 2 0 cap_rd=alwayspass cap_wr=alwaysfail
yukarıdaki kodu notepadle 101FFCD2.txt olarak kaydet ve telefondan C:\Private\10202be9\ klasörüne kopyala ve teli yenidn başlat.bu sefer telefonda nerede mp3 varsa tarayacaktır.

--------------- Ekleme ---------------

Sayın Kotukoylu kardeş tercihlerde (genel, sessiz, toplantı vs.) genel seçeneğinin adını xpeed yapmışsın, bunu geri nasıl genel yapabiliriz diye sorsak yapmış olduğun modifiyeye ve emeğine karşı bi saygısızlık etmiş olmayız değilmi?
estağfurullah ne demek hemen izah edeyim :D

rar içindeki dosyayı c:\private\10202be9 klasörüne yapıştır.teli yeniden başlat.orijinal haline dönmüş olur....

warhacker

warhacker

Üye
Hocam msn açarmısın XSpeed kurucam ama

Nokia_firmware_RM-356_EMEA_51.0.006_v14.0

bu dosyayı kuramıyorum yüklenmiyor bir türlü :S daha önce

remove var - repair var remove yapıp tekrar açtığımda yine aynı 2 seçenek var ne yapıcağımı şaşırdım şuanda ne zaman msn açabilirsiniz? daha önce
tsunami v3.0 için indirmiştim çalışmıştı ama şimdi tekrar kurmaya çalışıyorum olmuyor install seçeneği falan yok yani. Tekrar teamwiever dan bi yardım etseniz bana msn iniz ekli bende

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler Emeğine Sağlık 5800 telefonum olsaydı kullanmaya değer bir modifiye olmuş ama n97 kullanıcısıyım :)

warhacker

warhacker

Üye
kotukoylu kardeşim çok teşekkürler yine yardımcı oldum bana :)

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
kotu koylu yeniden senin fw yukledım hosuma gıttı program acısından fılan baya kapsamlı olmus sevdım :) çok saol bize boyle paylaşımları yaptıgın için.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Emeğine Sağlık 5800 telefonum olsaydı kullanmaya değer bir modifiye olmuş ama n97 kullanıcısıyım :)

kotu koylu yeniden senin fw yukledım hosuma gıttı program acısından fılan baya kapsamlı olmus sevdım :) çok saol bize boyle paylaşımları yaptıgın için.
:bigstar:ben teşekkür ederim dostlar:bigstar:
kotukoylu kardeşim çok teşekkürler yine yardımcı oldum bana :)
dostum sana söz verdiğim Galeri ayarlarını varsayılana döndüren patch:

c:\private\10202be9\ klasörüne atıp yeniden başlatman yeterli

Üst Alt