aegeantr
Üye
Sayın Kotukoylu kardeş, ses durumu tercihlerindeki (genel, sessiz, toplantı vs.) genel adını xpeed yapmışsın ve bunu eskisi gibi genel olarak değiştirebilirmiyim diye sormuştum, yukardaki dosyayı rar.dan çıkartıp txt dosyasını verdiğin adrese kopyaladım ve yeniden başlattım ama hala xpeed??? genel olarak düzelmedi. ancak bu arada şunu belirteyimki, bi kaç tane fw geçtim, şu ana kadar bunun gibi stabil harika çalışanı görmedim, gerçekten emeğini takdir ettim, sağol, ALLAH RAZI OLSUN
selam ben de aynı işlemi yaptım telefonu yeniden başlattım veeeeeee genel tercşh ismi ekrnda göründü sorun yok muhtemeln yaptığın işlemde bir hata var
Bu arada font supermiş. Teşekkürler. Cfw yapmakla kalmıyor, soruları yanıtlıyor, sorunları çözüyor, uyelerin isteklerini degerlendiriyorsun. Şu anda telefonumdan yazıyorum. v60 çıkarsa bir cfw beklicem senden 
fakat tek sıkıntım var yazı fontlerı güzel fakat çok küçük geldi bana. ayarlardan büyültmek istedim aşırı büyük oldu. bunu orjinal fw deki yazı fontuna yakın hale nasıl getirebilirim. tekrar teşekkürler.