Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

aegeantr

Üye
Sayın Kotukoylu kardeş, ses durumu tercihlerindeki (genel, sessiz, toplantı vs.) genel adını xpeed yapmışsın ve bunu eskisi gibi genel olarak değiştirebilirmiyim diye sormuştum, yukardaki dosyayı rar.dan çıkartıp txt dosyasını verdiğin adrese kopyaladım ve yeniden başlattım ama hala xpeed??? genel olarak düzelmedi. ancak bu arada şunu belirteyimki, bi kaç tane fw geçtim, şu ana kadar bunun gibi stabil harika çalışanı görmedim, gerçekten emeğini takdir ettim, sağol, ALLAH RAZI OLSUN

selam ben de aynı işlemi yaptım telefonu yeniden başlattım veeeeeee genel tercşh ismi ekrnda göründü sorun yok muhtemeln yaptığın işlemde bir hata var

henes_42

henes_42

Üye
selam ben de aynı işlemi yaptım telefonu yeniden başlattım veeeeeee genel tercşh ismi ekrnda göründü sorun yok muhtemeln yaptığın işlemde bir hata var
teşekkürler kardeş düzelttim bende,

-----------------------------------------------------------------
1- DivXPlayer v1.0 S60v3 Tr Unsigned
http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...divxplayer-v1-0-s60v3-tr-unsigned-389228.html

2- işlem listesinden tek kayıt silmek :
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...arama-listesinden-tek-kayit-silme-381240.html

3- PowerMP3 1.20 s60v3 + Tema ve Skin Eklentili (Modifiyeli Sürüm)Türkçe
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...eklentili-modifiyeli-surum-turkce-370724.html

e00q

Üye
tmmdr bnm sorunlar btti ellerine sağlıkk

tconline

Üye
hocam ayarlar--> kişisel'in içinde widget diye biyer var bu samsung ekranının widget ları sanırım bunları nasıl kullanıyoruz bilgi verebilirmisin ? Bir sorum daha var orange temasındaki sağ alttaki simgeyi değiştirme şansımız var mı?

labkamil

Üye
hocam ayarlar--> kişisel'in içinde widget diye biyer var bu samsung ekranının widget ları sanırım bunları nasıl kullanıyoruz bilgi verebilirmisin ? Bir sorum daha var orange temasındaki sağ alttaki simgeyi değiştirme şansımız var mı?

önce ev ekranı temasını samsung widgetten baska bi tema yap sonra
burdaki gadget.swf dosyasını e: klasorune yapıştır ama önceki gadgeti yedekle Blue Spectrum u tekrar kullanmak istersen.

sonra ev ekranı temasını samsung widget yap.

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
kotukoylu supersin ya. Kesinlikle bu tsunami'den katbekat daha guzel. Ama activate bass effects.rmp 2themes.rmp gibi patchler yok. Özellikle bass effects cok isime yarıyordu. Sende varsa paylaşırsan çok sevinirim :) Bu arada font supermiş. Teşekkürler. Cfw yapmakla kalmıyor, soruları yanıtlıyor, sorunları çözüyor, uyelerin isteklerini degerlendiriyorsun. Şu anda telefonumdan yazıyorum. v60 çıkarsa bir cfw beklicem senden :)

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
emegine saglık cok güzel seri calısıyor tesekkürler. benim bi istegim olacak kimse dogru düzgün cevap vermiyor. yapmıs oldugun fw ye office word eklemek. tus kilidi titresimini kapatmak istiyorum. ayrıca rehber ve müzik calarda kesintisiz kaydırma modu yane dokunma hızı ne olursa olsun o hızda asagı yada yukarı duraklamadan kayıyor. rica ediyorum yardımlarınız icin simdiden tesekkürler

aegeantr

Üye

forumda var da ( bak yine olumsuz bi şey :) ) bu modların tam bi açıklamsı olsa neyi nereye nasıl neyi değiştirmemiz gerekiyor şeklinde. eminim o zaman herkes kendi istediği gibi fw yapar .

akabrahm

akabrahm

Üye
Ellerine Emeğine Bilgine Sağlık.Teşekkürler..

sanal alem

sanal alem

Üye
20/08/2010 tarihli güncellemeyi yükledim. başarılı :oke:
gerçekten hazırlayan arkadaş çok teşekkür ediyorum. muhteşem olmuş. telefonumu daha bir sever oldum :D fakat tek sıkıntım var yazı fontlerı güzel fakat çok küçük geldi bana. ayarlardan büyültmek istedim aşırı büyük oldu. bunu orjinal fw deki yazı fontuna yakın hale nasıl getirebilirim. tekrar teşekkürler.

henes_42

henes_42

Üye
20/08/2010 tarihli güncellemeyi yükledim. başarılı :oke:
gerçekten hazırlayan arkadaş çok teşekkür ediyorum. muhteşem olmuş. telefonumu daha bir sever oldum :D fakat tek sıkıntım var yazı fontlerı güzel fakat çok küçük geldi bana. ayarlardan büyültmek istedim aşırı büyük oldu. bunu orjinal fw deki yazı fontuna yakın hale nasıl getirebilirim. tekrar teşekkürler.

orjinal fonta dönebilirsin, hafıza kartında resource klasörü var, yoksa kendin açabilirsin, kendin açacaksan aynen böyle aç, tamamı küçük harfler ile resource

bu modifiyeyi indir, içinde fonts klasörü var, bu fonts klasörünü açmış olduğun resource klasörüne kopyala ve telefonu yeniden başlat, orjinal fonta dönmüş olacak telefonun

-------

kotukoylu kardeş senden ricam ilk sayfada 20.08.2010 tarihli güncelleme altındaki tanıtımda orjinal font açıklamasında Resources klasörü yazmışsın, birincisi sonunda s harfi yok, ikincisi küçük harfle resource olarak istiyor, baş harfini büyük yaptım kabul etmedi, küçük olarak resource yaptım öyle kabul etti, buna göre düzeltirsen yanlış bilgi vermemiş oluruz. Teşekkür ediyorum

sanal alem

sanal alem

Üye
o açıklama ilk sayfa da vardı okumuştum. fakat sıkıntı font'u begenmemem değil. karakterlerin küçük olması. ben onları orjinal deki boyuta nasıl getirebilirm. hani yazı tipi boyutunu değiştirmek istiyorum .

Boogle

Üye
Yaptığınız Xpeed Modifiyeli yazılım gerçekten çok hoş bunun için teşekkür ederim ama bazı sorularım var. Ev Ekranım olarak Widget i kullanıyorum Ayarlar/Widget 'e girdiğimde bana bir çok eklenti sunuyor yanlarında Tick işareti olsada olmasada yararlanamıyorum yada nasıl açılıcağını/kullanılıcağını bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeş senden ricam ilk sayfada 20.08.2010 tarihli güncelleme altındaki tanıtımda orjinal font açıklamasında Resources klasörü yazmışsın, birincisi sonunda s harfi yok, ikincisi küçük harfle resource olarak istiyor, baş harfini büyük yaptım kabul etmedi, küçük olarak resource yaptım öyle kabul etti, buna göre düzeltirsen yanlış bilgi vermemiş oluruz. Teşekkür ediyorum

ilk sayfadaki dediğiniz husus düzeltilmiştir.

o açıklama ilk sayfa da vardı okumuştum. fakat sıkıntı font'u begenmemem değil. karakterlerin küçük olması. ben onları orjinal deki boyuta nasıl getirebilirm. hani yazı tipi boyutunu değiştirmek istiyorum .

maaelesef şimdilik tek yolu:
menü-ayarlar-telefon-ekran!
eğer istersen fontlab studio 5 le de yapabilirsin :)
(font düzenleme programı)

Yaptığınız Xpeed Modifiyeli yazılım gerçekten çok hoş bunun için teşekkür ederim ama bazı sorularım var. Ev Ekranım olarak Widget i kullanıyorum Ayarlar/Widget 'e girdiğimde bana bir çok eklenti sunuyor yanlarında Tick işareti olsada olmasada yararlanamıyorum yada nasıl açılıcağını/kullanılıcağını bulamadım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
orijinal samsung widget için geçerlidir...
biz bluespectrum hs kullandığımız için o ayarlar geçerli değil.
ama istersen orijinal gadget dosyasını hafıza kartına yükleyip ayarların çalıştığını görürsün...

Progressivity

Progressivity

Üye
bence cfw olayındaki açıklamalar diğer konularda yetersiz çünkü profesyonel olmayan kullanıcılar için açılmış rofs2 ve uda dosyalarını istediğimiz gibi nasıl düzenleyeceğiz o sıkıntı biraz daha detaylandırmak lazım belkide videolu bi anlatım bu arada XBasic e baktım kotukoylu kardeşim oda çok iyi bi fw ama benim istemiş olduğum daha önce yazdığım gibi ultimate üzerinde bitakım ufak değişikler ayrıca bi arkadaşımızında dediği gibi bu sony fontu çok güzel gerçekten ama ufak biraz dediğin şekilde fontlab ile büyütmeye çalışcam umarım yapabilirim ve keşke bende biraz daha anlayabilsem şu cfw yapma olayından seni de daha fazla sorularımla meşgul etmek istemem

nejdet can

nejdet can

Üye
"kotukoylu" Kardeşim Her zamanki gibi yine mühteşem bir çalışma yapmışsın tebrik eder teşekkürlerimi sunarım.

Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS
Sorunsuz olarak 3 tane 5800'a kurdum elinize sağlık

Bir iki sorum olacak 18 Syfanın tamamını okumama rağmen bi yerde çözümünü okumuştum kaçırdım sanırım..

1- Rehber Sürekli açık kalıyor çözümünü tekrar cevaplayabilirmisiniz...
2- Örnek; Parmak kullanımı ev ekranında kısayol'larda istediğimiz uygulamanın simgesini tanımlayabiliyoruz bunu Samsung Widget Ev ekranındaki kısayol simgelerine tanıtabilirmiyiz...

Şimdiden teşekkürler ve başarılar...

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
"kotukoylu" Kardeşim Her zamanki gibi yine mühteşem bir çalışma yapmışsın tebrik eder teşekkürlerimi sunarım.

Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS
Sorunsuz olarak 3 tane 5800'a kurdum elinize sağlık

Bir iki sorum olacak 18 Syfanın tamamını okumama rağmen bi yerde çözümünü okumuştum kaçırdım sanırım..

1- Rehber Sürekli açık kalıyor çözümünü tekrar cevaplayabilirmisiniz...
2- Örnek; Parmak kullanımı ev ekranında kısayol'larda istediğimiz uygulamanın simgesini tanımlayabiliyoruz bunu Samsung Widget Ev ekranındaki kısayol simgelerine tanıtabilirmiyiz...

Şimdiden teşekkürler ve başarılar...

dostum birinci sorun samsung widgetla alakalı.
bunun için önce temel ev ekranı sonra orange ya da oratsu sonrada samsunga dönersen sorunun aşılmış olacaktır.
diğer konu ise bluespectruma nasıl program ekliyeceğiz?yanlış analaadıysam:
bunun yolu appuidviewer programından istediğin uygulamanın UID değerinin bulduktan sonra

hafıza kartındaki bluespectrum klasöründe bulunan shortcuts.xml dosyasını düzenlemek.
biraz kurcalarsan dediğim programla dosyayı istediğinin gerçekleştiğini göreceksin....

ByPsychooo

ByPsychooo

Üye
17. Sayfadaki yorumumu görmedin galiba :(
kotukoylu supersin ya. Kesinlikle bu tsunami'den katbekat daha guzel. Ama activate bass effects.rmp 2themes.rmp gibi patchler yok. Özellikle bass effects cok isime yarıyordu. Sende varsa paylaşırsan çok sevinirim :) Bu arada font supermiş. Teşekkürler. Cfw yapmakla kalmıyor, soruları yanıtlıyor, sorunları çözüyor, uyelerin isteklerini degerlendiriyorsun. Şu anda telefonumdan yazıyorum. v60 çıkarsa bir cfw beklicem senden :)

Üst Alt