Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yahuu kötü dayım herkes birşey istedi benden bana özel birşey istesem olurmu bo son yaptığın eklediğin güncellemede Samsung (Blue spectrum) ev ekranlısı banada samsung blue spectrumlu olan lazım yok mümkünse samsung (Blue spectrumu ekleyip son modifiyenin linkini verebilirmisin lütfen valla çok dua edecem sana)
isteğinizi gerçekleştiremiyeceğim için üzgünüm.çünki samsung widget eklemek uzun sürüyor....
ayrıca iki sürüm arasında sadece widget ve biriki program+font farkı var...

aegeantr

Üye
Yahuu kötü dayım herkes birşey istedi senden, bende bana özel birşey istesem olurmu bu akşam eklediğin güncellemede Samsung (Blue spectrum) ev ekranını kaldırmışssın...... Banada samsung blue spectrumlu olan lazım mümkünse bu akşam verdiğin modifiyeye Samsung Blue spectrumu ekleyip son modifiyenin linkini verebilirmisin lütfen valla çok dua edecem sana...
son fw nin ilkindn farkı sadec blupectrum hs olmaması. diğerinden farkı bu .

estami

Üye
isteğinizi gerçekleştiremiyeceğim için üzgünüm.çünki samsung widget eklemek uzun sürüyor....
ayrıca iki sürüm arasında sadece widget ve biriki program+font farkı var...

Yap bir güzellik hadibe kötü dayım ilk defa birşey istedim herkese bu güzelliği yaptın bunuda bize yap hemşehrin değiliz ama inan senin gibi değerli bir insanı takdir eden ve ALLAH razı olsun diyen bir yapımız var hadi yapıver bir güzellik kötü dayım lütfen..?

labkamil

Üye
BlueSpectrum da altaki showbottombar açık olduğu zaman birde ayrıca ev ekranının (samsung widget)tuşlarıda açık kalıyor ikisi birden gözüküyor temanınkini kapatma ihtimalimiz varmı.
benim alt tuşlar üsteki resimdeki gibi alt tuşları alttaki resimdeki gibi nasıl yaparız, samsung widgetin tuslarını kapatabilirmiyiz

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yap bir güzellik hadibe kötü dayım ilk defa birşey istedim herkese bu güzelliği yaptın bunuda bize yap hemşehrin değiliz ama inan senin gibi değerli bir insanı takdir eden ve ALLAH razı olsun diyen bir yapımız var hadi yapıver bir güzellik kötü dayım lütfen..?

dostum inan bu hafta sonu sınav var çalışmam lazım....kusura kalma.....birde sonuçtakişiye özel değil.gerçekten samsung widget web browser da hataya neden oluyordu.içim rahat etmedi.onun hazırlamıştım.arkadaşlarda sorunca tevafuk oldu.yükledim.sen özele gelsene dostum.senle bi görüşelim acil ama yatmam lazım iftara az kaldı....
BlueSpectrum da altaki showbottombar açık olduğu zaman birde ayrıca ev ekranının (samsung widget)tuşlarıda açık kalıyor ikisi birden gözüküyor temanınkini kapatma ihtimalimiz varmı.
benim ekran üsteki gibi alttaki gibi nasıl yaparız

e\bluespectrumhs klasöründe config.xml dosyasını not defteriyle açın.orada show bottom bar yazan yerdeki 1 değerini 0 olarak kaydedin....yeniden başlatın sorun çözülecektir...ok?

labkamil

Üye
BlueSpectrum un değilde diğerin kapanmasını istiyorum. başka swf li ev ekranı kullandığımız zaman samsung widgetin alttaki menüsü kötü duruyor. hadi gene bluespectrumda sorun olmuyorda diğerlerinde problem oluyor.

yada bluespectrum samsung widget haricinde hangi ev ekranlarında çalışır

e00q

Üye
ana ekranda gelen çağrılar we mesajlar gözükmüo dedim ayarlara bak diosun nerde onun ayarları öle bi ayar mı war ?

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
ana ekranda gelen çağrılar we mesajlar gözükmüo dedim ayarlara bak diosun nerde onun ayarları öle bi ayar mı war ?
lütfen yazılımı düzgün yüklediğinizden emin olun özellikle de doğru product code ı seçtiinizden....böyle bir hata ile karşılaşmadım?

resim kalitei için kusura kalmayın ama çalıştığını göstermek istedim
çin telefonun kamerasıyla çekilmiştir.idare edin
....

e00q

Üye
lütfen yazılımı düzgün yüklediğinizden emin olun özellikle de doğru product code ı seçtiinizden....böyle bir hata ile karşılaşmadım?

resim kalitei için kusura kalmayın ama çalıştığını göstermek istedim
çin telefonun kamerasıyla çekilmiştir.idare edin
....

doru kodu seçtim! n alaka product koduyla

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
doru kodu seçtim! n alaka product koduyla
cfw ile alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum....
yüklediğiniz programları kontrol edin.
+
birde rompatcher da eğer disable logs seçiliyse bu hata ilede karşılaşılabilir.
ama yinede emin değilim.

product code önemli jaftan seçerken:
euro 2 red TURKEY i seçmeniz gerekmekte....

e00q

Üye
cfw ile alakalı bi durum olduğunu düşünmüyorum....
yüklediğiniz programları kontrol edin.
+
birde rompatcher da eğer disable logs seçiliyse bu hata ilede karşılaşılabilir.
ama yinede emin değilim.

product code önemli jaftan seçerken:
euro 2 red TURKEY i seçmeniz gerekmekte....

onu seçtm ztn ya :((

rebel_time

rebel_time

Üye
sorunlu bir firmware gps veya wifi . usb bağlantısı sonunda resetliyor severek flashladım ama 3. günün sonunda dayanamadım artık

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
sorunlu bir firmware gps veya wifi . usb bağlantısı sonunda resetliyor severek flashladım ama 3. günün sonunda dayanamadım artık
Garmin/ndrive/sylogic/nokia maps hepsini sorunsuz kullanmaktayım ne wi-fi de ne de usb de böyle bir hata almadım...Kendim kullanmasam inanacağım neredeyse?

tconline

Üye
öncelikle gerçekten ellerine sağlık. bütün adımları uyguladım ama telefonumda şöyle bi durum oluştu. menülerin yarısı ingilizce yarısı türkçe. hepsini nasıl türkçe yapabilirim? dil seçeneğinde türkçe yok bu arada.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle gerçekten ellerine sağlık. bütün adımları uyguladım ama telefonumda şöyle bi durum oluştu. menülerin yarısı ingilizce yarısı türkçe. hepsini nasıl türkçe yapabilirim? dil seçeneğinde türkçe yok bu arada.
Product Code u Euro 2 Red Turkey Olarak Seçmen gerekiyordu.Büyük ihtimal yanlışı burada yapmışındır.
Euro 2 RED değil,EURO 2 TURKEY RED OLACAK

tconline

Üye
hocam tekrar tekrar teşekkür ediyorum. hafıza kartını formatlayıp denedim. hiç bir sorun kalmadı. cevabın için çok teşekkür ediyorum. ellerine sağlık.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
o kadar farklı yazılımlar denedim ki bu gerçekten sorunsuz hızlı ellerine sağlık arkadaşım

labkamil

Üye
dostum inan bu hafta sonu sınav var çalışmam lazım....kusura kalma.....birde sonuçtakişiye özel değil.gerçekten samsung widget web browser da hataya neden oluyordu.içim rahat etmedi.onun hazırlamıştım.arkadaşlarda sorunca tevafuk oldu.yükledim.sen özele gelsene dostum.senle bi görüşelim acil ama yatmam lazım iftara az kaldı....

e\bluespectrumhs klasöründe config.xml dosyasını not defteriyle açın.orada show bottom bar yazan yerdeki 1 değerini 0 olarak kaydedin....yeniden başlatın sorun çözülecektir...ok?

BlueSpectrum un değilde diğerin kapanmasını istiyorum. başka swf li ev ekranı kullandığımız zaman samsung widgetin alttaki menüsü kötü duruyor. hadi gene bluespectrumda sorun olmuyorda diğerlerinde problem oluyor.

yada bluespectrum samsung widget haricinde hangi ev ekranlarında çalışır

hakan2131

Üye
slm hoca ellerine sağlık güzel olmuş. yanlız bir kaç sorum olacak ilk önce ekrandaki o saati kaldıramazmıyız yada değiştiremezmiyiz ikincisi widget kısmından yada masa üstüne yeni widgetler ekliyebiliyormuyuz nasıl birde gatget swf dosyasını değiştirirsek ev ekranı ona göre mi değişiyor

orijinjr

Üye
Win7 de kullanamıyormuyuz bu programları ?

Üst Alt