Kardeş Cpu Mod Kullanmadım.İlk sayfadada belirttim.Daha sonraki sayfalardada var.Kötü bu FW CPU mod'lumu öyleyse çok şarj yer şarj benim için çok önemli eğer cpu'suz ise akşam hemen yüklüycem..(şarj durumu nasıl)
Ellerine sağlık..
ev ekranları arsında geçişlerde bu tip ufak sıkıntılar olabiliyor....Hızını test etmek amaçlı kurdum gayet hızlı. Elinize sağlık. Yalnız şu omnia tarzı homescreenlere alerjim var o olmasaydı daha güzel olurdu sanki.
Bide bluespectrum home screenden tsunamiye geçtiğimde üst taraf(Top bar) boş(bembeyaz) görünüyor.
)*hard reset kuralı her zaman geçerlidir.Şimdi baya bi forumları inceledim ve telefona burdaki işlemleri yapmaya karar verdim.
Fakat şu sorularım olucak.
Telefonu hacklemiş oluoruz herhangi bir şekilde orjinal haline döndürmemiz mümkün mü ?
Garantisi sanırım yok oluyor böyle bi durumda ?
Telefon açılmadığı zamanlarda yeşil tuş kımızı tuş foto çekme tuşu ve açma tuşuna bastığımızda reset atıyodu. bu işlem burda da geçerli olacak mı ?
Forumda yeniyim ve 5800 ı 2 hafta önce aldım. Teşekkürler.
error booting phone diyip kalıyor flashlama sırasında :?
arka akaya bulması için zorladığımda halloldur sorun yükledim kullanıyorum eline sağlık.lütfen ilk sayfadaki talimatlara göre yapılan işlemleri kontrol edin
[B]UPDATE#7:[/B]
I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project
[U]There is a way[/U]:
Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT)
Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have
If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug
>Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files
>So the names must be different
I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard
If you have some time, please PM me
Yaa sadece bendemi bu sorun yoksa genel bi sorunmu anlamadım gitti. bundan önce Fatih arkadaşımın FW ini yüklemiştim. sırf orjinal tarayıcıda javayı kapatmayınca bazı sitelere girmiyordu. Mesela Facebook un masaüstü versiyonuna girince sayfa tam yükleniyor donuyor kalıyordu. dedim Xpeed i deneyeyim bundada aynısı oldu. acaba dedim bluespecturm HS denmi kaynaklanıyor diye. fakat Xbasic i yükledim aynı şey ondada oluyor anlamadım gitti.
Telefon flash manyağı oldu. varmı yardımcı olabilecek bi arkadaş.
devamını okumak isterseniz:Kod:[B]UPDATE#7:[/B] I see that none of the modders is interested. I need some help people. Please contribute in the project [U]There is a way[/U]: Omnia HS causes the Browser bug because of the Flash Player files of Omnia in it (in the pack by PNHT) Those files are actually necessary as it has necessary info to run Flash as a homescreen which our Flash do not have If we seperate our files and OmniaHS files.. it would be possible to fix Omnia Bug >Make OmniaHS read those flash files and make our OS read its original files >So the names must be different I am changing the dependencies of OmniaHS files, but the process is slow as I am not getting any help from anyone in this regard If you have some time, please PM me
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
upakuldan alıntıdır.
kısaca söylemek gerekirse:
omnia ev ekranını eklemek için samsungun flash player dosyaları kullanılmaktadır.
omnia nın flash desteği sadece ev ekranı içindir.web sitelerine destek wermemektedir.
5800 ün flash desteği ise web sitelerinedir.
toparlamak gerekirse:
ya omnia ev ekranlı cfw kullanacaksın.web sitelerinde realplayer da sıkıntı yaşayacaksın
ya da omnia ev ekransız cfw kullanacaksın web sitelerinde(nokianın kendi browserı)
sıkıntı yaşamayacaksın...
"GÜLÜ SEVEN DİKENİNE KATLANIR" misali
ihya olursun Allahın izniyle 
hazır desemArkadaşım o zaman sana zahmet olacak senin cfw yi çok beğendim 70 mb a kadar ram boşalıyor. fakat işte tek sorunum bu ben SPB MobileShell kullanıyorum HomeScreen lerin hiç birisi olmasın umrumda değil. fakat browserim düzgün olsun. birde kamera sesini açarda o CFW yi uplarsan sana öyle bir dua ederimki şu mübarek ramazan günüihya olursun Allahın izniyle
![]()
1 saate kadar uplayabilirim.ufak tefekdüzenlemeler yapıyorum 
hazır desembeş dakkaya uplayabilirim desem
beni de rahatsız ediyor gerçekten web browser sıkıntısı

walla şöyle güzelinden kadayıf üstü dondurma gibim bişey olur "dersen".![]()

dostum bu arada xpeed kullanıyorsan kamera sesini 2 ye al bi denesene
ses varmı yokmu![]()
ev ekranları arsında geçişlerde bu tip ufak sıkıntılar olabiliyor....
eğer istiyorsanız omniaev ekranı olmayan sürüm upload eebilirim?(diğerbütün programlar özellikler aynı)
Cpu Mod yok iken gayet hızlı bide cpu mod olsa nasıl olcak bakalım