Xpeed Ultimate v1.1 [5800-V51] 9HS/8HS

Sponsorlu Bağlantılar

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Kotukoylu kardesim .zaten senin fw yüklü değil malesef . eğer uğraştıracaksa olmasada olur .
şu an deneme aşamasındayım 8 ev ekranı var
programlar temalar gene aynı sadece google maps entegre ettim
fontuda sony sketch olarak değiştirdim

aegeantr

Üye
kotukoylu kardeşim biliyoerum bana gıcık oldun ama malesef yine ben. alarm çalarken ekrandaki slide tuşları çalışmıyor mecburen kırmız tuşa basıp erteleme yapıyor ve sonra alramlara girip alrmı kaldırıyorum . bu sorunu da halledebilirsen süper olur bir de şu live hs veya bluespectrum hs olmasa süper olur. hadi kolay gelsin

eerdogan85

eerdogan85

Üye
şu an deneme aşamasındayım 8 ev ekranı var
programlar temalar gene aynı sadece google maps entegre ettim
fontuda sony sketch olarak değiştirdim

bir tavsiye. google maps devamlı versiyonu güncellenen bir uygulama olduğu için entegre olunca yeni versiyonunu yüklerken problem oluyor. bence gerek yok fakat yinede sen bilirsin.

walla benim istediğim iki şey var.
1. si Bütün ev ekranlarının kaldırılması
2. si kamera sesinin açık olması.

yoksa bundan gerisi zaten oldukça başarılı senin cfw de.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi

yeni versiyon hazırlandı.dosya içerisinde orijinal font dosyaları var.isteyen o font klasörünü hafıza kartındaki resources klasörünekopyaladıktan sonra yeniden başlatırlarsa orijinal fonta dönmüş olurlar.
omnia ev ekranı çıkartılmıştır.flash tabanlı sitelerdeki sorunda doğal olarak ortadan kalkmıştır.
cpu mod kullanmadım.kullanmak isteyenlere link verebilirim.
dostlar maalesef genele hitap etmek zorundayım.
o yüzden diğer ev ekranları çıkartılmamıştır.
not:
Tam sayfa( Page) ve Gezinti cubugu(navigation bar)
ev ekranlarının sadeceisminin hex editor dedüzenlenmiş halidir.yenideğildir.sizleri yanıltmasın....

gelelim download linkine:

dipnot:artık yeni sürüm çıkartmıyacağım taki v60 çıkana kadar.eğer o da çıkarsa :D

estami

Üye
hazır desem :D 1 saate kadar uplayabilirim.ufak tefekdüzenlemeler yapıyorum :D
beni de rahatsız ediyor gerçekten web browser sıkıntısı

:megafon:Kötü dayı o zaman bu FW yi yüklemiyorum yeni eklediğini yükleyeyim ne zaman upload ediyorsun uzun sürermi?..:naughty:

Edit:vermişssin zaten kötü dayı..:) Ellerine sağlık...

Kötü dayı diğerinden tek farkı Omnia ekranın çıkmış olmasımı...?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Ya zaten benim sorunum web tarayıcıdaki java ve flash ta sorun olması idi. eğer bu sadece omnia nın kaldırılması ile giderildi ise diğerleri dursun farketmez. yeterki dediğim hata gitmiş olsun. indiriyorum. inşallah olumlu sonuç alırım.
ilgin ve bilgin için teşekkürler.

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeşim biliyoerum bana gıcık oldun ama malesef yine ben. alarm çalarken ekrandaki slide tuşları çalışmıyor mecburen kırmız tuşa basıp erteleme yapıyor ve sonra alramlara girip alrmı kaldırıyorum . bu sorunu da halledebilirsen süper olur bir de şu live hs veya bluespectrum hs olmasa süper olur. hadi kolay gelsin

estağfurullah daha önceden kalbini kırdıysam gerçekten özür dilerim herkesin Önünde senden
dostum senin dediğin olay benimde kafamı karıştrıyor.
en iyi dokunma kontrollerini kapatmak ki ben öyle yapıyorum.

:megafon:Kötü dayı o zaman bu FW yi yüklemiyorum yeni eklediğini yükleyeyim ne zaman upload ediyorsun uzun sürermi?..:naughty:

Edit:vermişssin zaten kötü dayı..:) Ellerine sağlık...

Kötü dayı diğerinden tek farkı Omnia ekranın çıkmış olmasımı...?

ilave 2 program var
google maps ve bttery life tr
Ya zaten benim sorunum web tarayıcıdaki java ve flash ta sorun olması idi. eğer bu sadece omnia nın kaldırılması ile giderildi ise diğerleri dursun farketmez. yeterki dediğim hata gitmiş olsun. indiriyorum. inşallah olumlu sonuç alırım.
ilgin ve bilgin için teşekkürler.
görüşlerini buraya yazarsan arkadaşlarda bilgilenmiş olur.

işin açıkcası ben denedim m.facebook üzerinden video seyredebiliyorum.

java/flash tabanlı sorunlarınızın ortadan kalkacağını düşünmekteyim....

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Yok yine yok. Aynı sorun devam ediyor. Facebook un masaüstü versiyonuna girince eğer web browserde Java etkinse öylece donup kalıyor sayfa. Java yı kapatınca normal giriyor bu sefer de Facebook taki çoğu şey kullanılmıyor.

estami

Üye
Kötü dayı Muhteşemsin süpper bir FW bugün böyle ise V60 2da neler yaparsın kestiremiyorum sen sanırım 27.yüzyıldan geldin mükemmel bir bilgi birikim gurur duydum seninle valla çok duygulandım....:ağlarım::ağlarım::good::scooter:

aegeantr

Üye
estağfurullah daha önceden kalbini kırdıysam gerçekten özür dilerim herkesin Önünde senden

neyse konu tatlıya bağlanmış oldu aramızda. olur böyle şeyler . yeni verdiğin versiyonu bi yükleyelim bakalım eğer olumsuz bi şey varsa yine burda yazarım .:evet: :) :oke:

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
Yok yine yok. Aynı sorun devam ediyor. Facebook un masaüstü versiyonuna girince eğer web browserde Java etkinse öylece donup kalıyor sayfa. Java yı kapatınca normal giriyor bu sefer de Facebook taki çoğu şey kullanılmıyor.
üzerinden zaten izleyemezsin ki?
istersen normal sürümde dene hacksiz sürümde dene yine aynı durumla karşılaşırsın.sonuçta içindeki
flash lite 3.0 olması lazım?
benim bildiğim?

sen dediğim gibi dene:
m.facebook.com adresinden seyretmeyi dene
videoyo tıklaınca zaten direk realplayer açılır.

HQ videolar hariç sorunsuzca oynatır.HQ videoladada sadece sesi oynatıyorr.görüntüyü göstermez.bu da sonuçta realplayer ın kullandığı codec le ilgili ki buna kimsenin yapabileceği bişey yok!
Kötü dayı Muhteşemsin süpper bir FW bugün böyle ise V60 2da neler yaparsın kestiremiyorum sen sanırım 27.yüzyıldan geldin mükemmel bir bilgi birikim gurur duydum seninle valla çok duygulandım....:ağlarım::ağlarım::good::scooter:
iltifatına teşekkür ederim dostum.allah sizden razı olsun.

--------------- Ekleme ---------------

neyse konu tatlıya bağlanmış oldu aramızda. olur böyle şeyler . yeni verdiğin versiyonu bi yükleyelim bakalım eğer olumsuz bi şey varsa yine burda yazarım .:evet: :) :oke:

yaz da allah aşkına bi de olumlu duygularını/görüşlerini yaz arada :D

henes_42

henes_42

Üye
telefonumda başka bir modifiye var, ancak bu modifiyeyi evdeki 2. 5800 a geçiyorum, kendi telefonumda da denemek istiyorum sonucu bi test edeyim. kotukoylu arkadaş rumuzunda her ne kadar kotu geçiyor olsada harika birisisin, insanların isteğine cevap verip ilgilenmen gerçekten güzel, Tebrikler Maşaallah barekallah

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
telefonumda başka bir modifiye var, ancak bu modifiyeyi evdeki 2. 5800 a geçiyorum, kendi telefonumda da denemek istiyorum sonucu bi test edeyim. kotukoylu arkadaş rumuzunda her ne kadar kotu geçiyor olsada harika birisisin, insanların isteğine cevap verip ilgilenmen gerçekten güzel, Tebrikler Maşaallah barekallah
teşekkür ederim kardeşim.
nickim Aksarayda bir köyün ismi Aksaraylıyım.
tabi o köyden değilim ama gerçekten bu ismi seviyorum :D
umarım kadeşim sende nickindeki gibi gonyalısındır :D
topraaam :D

henes_42

henes_42

Üye
teşekkür ederim kardeşim.
nickim Aksarayda bir köyün ismi Aksaraylıyım.
tabi o köyden değilim ama gerçekten bu ismi seviyorum :D
umarım kadeşim sende nickindeki gibi gonyalısındır :D
topraaam :D
evet ben konyalıyım, yeni modifiyeyi yükledim, açılış sistem belleği 82.3 mb. güzel şimdilik, gece boyu test ederim, inşaallah problemle karşılaşmam, sabahta kendi telefonuma :d: öğretmensiniz demek, bu da güzel, bende memurum. bu sabır, bu ilgi alaka öğretmenlikten desene. uzat elini de bi kucaklaşak hemşeri sayılırmışız. canı gönülden tebrik ediyor, saygılar sunuyorum

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
evet ben konyalıyım, yeni modifiyeyi yükledim, açılış sistem belleği 82.3 mb. güzel şimdilik, gece boyu test ederim, inşaallah problemle karşılaşmam, sabahta kendi telefonuma :d: öğretmensiniz demek, bu da güzel, bende memurum. bu sabır, bu ilgi alaka öğretmenlikten desene. uzat elini de bi kucaklaşak hemşeri sayılırmışız. canı gönülden tebrik ediyor, saygılar sunuyorum
teşekkür ederim kardeşim:oke:

aegeantr

Üye
yaz da allah aşkına bi de olumlu duygularını/görüşlerini yaz arada :D
tamam hoca bu sefer olmuş hakikaten söylüyorum olmuş. açılış ekranı öncekinden daha iyi hatta. karizmatik olmuş. servis mesajı alımında sorun yok :))) :oke: yazı fontu güzel daha öncede görmüştüm bu fontu ama sorunluydu (senin fw için değil :) ) sonuç olarak olmuş

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
tamam hoca bu sefer olmuş hakikaten söylüyorum olmuş. açılış ekranı öncekinden daha iyi hatta. karizmatik olmuş. servis mesajı alımında sorun yok :))) :oke: yazı fontu güzel daha öncede görmüştüm bu fontu ama sorunluydu (senin fw için değil :) ) sonuç olarak olmuş

gerçekten memnun oldum beğendiğine :aha:

estami

Üye
Yahuu kötü dayım herkes birşey istedi senden, bende bana özel birşey istesem olurmu bu akşam eklediğin güncellemede Samsung (Blue spectrum) ev ekranını kaldırmışssın...... Banada samsung blue spectrumlu olan lazım mümkünse bu akşam verdiğin modifiyeye Samsung Blue spectrumu ekleyip son modifiyenin linkini verebilirmisin lütfen valla çok dua edecem sana...

Üst Alt