X-Plore 1.22 fll_Türkçe_2039 yılına kadar lisanslı

Sponsorlu Bağlantılar

penguen22

penguen22

Üye
ya sen ne muhteşem bi adamsın öle yaaaa rep mep herşey gurban olsun sana :D ya kardeş bide bişey sorcam bu beni 2039 a kadar sorunsuz götürür demi ;)

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
bende şuan bu programı kullanıyorum yapan adam 2039a kadar lisanlamış artık doğrumu yalanmı bilemiyorum götürdüğü yere kadar gideriz:ehe

recco5

Üye
çok saolasın emeğine sağlık n73 te çok güzel çalışıo..

joyless

joyless

Üye
arkadaşlar bu program sorunsuz şekilde çalışıyomu çalışmıyomu.? herkes harklı bişey sölemiş bende n80 var.bir kişi tam olarak çalışıp çalışmadıgını söyleyebilirmi? bizde artık boşuna ugraşmayalım.

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu program sorunsuz şekilde çalışıyomu çalışmıyomu.? herkes harklı bişey sölemiş bende n80 var.bir kişi tam olarak çalışıp çalışmadıgını söyleyebilirmi? bizde artık boşuna ugraşmayalım.
ben sorunsuz kullanıyorum dostum eğer telefonun s60 v3 ise sorunsuz çalışacaktır

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sorunsuz birşekilde N78 de kullanıyorum.

neo78

neo78

Üye
teşekkürler dostum çok işime yaradı

james54

james54

Üye
harbi arkadasımm cok ıhtıyacımız vardı bu ara zaten gercekten tskkrler,bi de sen bosuna takma kafayı mıllet kurmayı bılmıo senın gıbı emektera yuklenıo benden artıyı aldın tekrar eyw:D

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
arkadaslar kayıp kodu nedir bilen varsa yazsın pls.

mrtxhan

Üye
teşekkürler eline sağlık

husoow

Üye
Cok tesukurler ellerinne saglik fazlasini devami dilerim

EK039

EK039

Üye
Cok saol amma update error veriyor , neden ?

iscob

Üye
eline sağlık

bydost60

Üye
emeğinize sağlık

ixxet_20

Üye
kardes paylaşımın ıcın cok sağol
ama ben yukledım yenı versıyon kurmamı ıstıyor gırmıyor bıle programa...

marcus7775

marcus7775

Üye
teşekkürler emeğie sağlık.

muzaffer1989

Üye
    Konu Sahibi
telefonunuzda daha önceden xplore yüklü ise ondan hata veriyor arkadaşlar daha önce 50 kere sordular 50 kere aynı şeyi yazdım biraz araştırın diğer sayfaları zor değil

nurikaratas

nurikaratas

Üye
teşekkürler.....:oke:

Üst Alt