Mücteba
Üye
elimde olan birşey değil şuan upload edecek durumda değilim ve eksikleri tamamliyorumhocam upload etseniz artık
elimde olan birşey değil şuan upload edecek durumda değilim ve eksikleri tamamliyorumhocam upload etseniz artık
bende farklı biyerde arıyordum zaten tşşkr çok bilgilendirici idi...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Romu yükledim ve direk dedimki bu gerçekten cm 10 mu çok akıcı hiç bir lag yok orta tuşa basıyosun direk çıkıyor gerçekten wonderoid çok iyi iş başarmış diyorum biraz eksiklikler var ama önemli değil flashlanabilir olmasıda güzel olmuş denenmesi gereken bir rom
edit:Kilit ekranı çok hoş![]()
ilk flashlanabilir romum diger surumlerde hatalar varsa giderilcekaynı adamların işi![]()
![]()

uzun süreden sonra rom kurucam hadi Bismillah![]()
hadi hayirlisi6.0.5.0 ile kurcam sen paylaşmıştınhadi hayirlisi
)Geliştirici seçeneklerine gir animasyonları kapat ve arkana yaslanUygulamalar bölümüne geciste Dock biraz geç kapaniyor. Bide bana biraz agir gibi geldi ama bakalım birkaç gun
v2de asiri fps ile donuyorumGeliştirici seçeneklerine gir animasyonları kapat ve arkana yaslan
@-Emre hocam sizinki bu kadar akıcı değil belki launcherdandır

inşallah ama v1i hiç sevmedim ayarlarda geri tuşuna basıyorum siyah ekran geliyor sonrasında ayarlar geliyorv2de asiri fps ile donuyorum![]()
@Wolf389 a pm at sanada o sorun hakkinda yardimci olurinşallah ama v1i hiç sevmedim ayarlarda geri tuşuna basıyorum siyah ekran geliyor sonrasında ayarlar geliyor
başka rom yükledim@Wolf389 a pm at sanada o sorun hakkinda yardimci olur