OttomaN TigeR
Üye
sahibinden.com uygulaması cok yakında magazada yayında olucakmiş.
aldık haberi abi, inşallah yakın zamanda yayınlanır. Bu uygulama benim işime çok yarayacak. 
sahibinden.com uygulaması cok yakında magazada yayında olucakmiş.
aldık haberi abi, inşallah yakın zamanda yayınlanır. Bu uygulama benim işime çok yarayacak. 
Arkadaşlar yerel uygulamalarla ilgili bir çalışmam var zamanı geldiğinde sizlerin de desteğiyle bişeyler yapıcaz. Zaten bu konuyu açmamın sebebi kendimize hedef firmaları seçip ona göre çalışmaya yon vermek.

yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğunu millet kavrayamıyor sanırım..aslında böyle insanlar piyasayı hiç takip etmiyor.. WP8 i eski bir sistem sanıyorlar!! işte böyle saçma sapan yorumlar bizim teknolojiyi nekadar takip ettiğimizi gösteriyor..Wp cihazlarda aman sensiz ne yapacağız diyordu akıl mantık var adamlar söyledi gelişiyor hemen olmaz dedi bunu bilerek al sonra kötü eleştir eksikler var evet ama guzel yenilikler de var
Lumia 920
yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğunu millet kavrayamıyor sanırım..aslında böyle insanlar piyasayı hiç takip etmiyor.. WP8 i eski bir sistem sanıyorlar!! işte böyle saçma sapan yorumlar bizim teknolojiyi nekadar takip ettiğimizi gösteriyor..
Lumia 920 posterleri astım odamaalcam allahın izniyle..
maketide fena durmuyor tavsiye ederim bir yerden bulursan sadece donmuş izlenimi var o kadar yoksa kimse anlamıyor ekran canlılığı bile aynı nerdeyseMerak ettiğim şey appstore , googleplayde o kadar uyguluma varda ne oluyor bir insan kaçını yukluyor o telefonlara asıl sorun o sanki 750 bin uygulumayıda kullanıyorlar zaten adam gibi uygulumalar belli wp8de buna dikkat ederek geliştiriyor ve artık firmalara değilde bizlere bıraktı o uygulamaları yapmayı bence bu bizler için gayet guzel birşey bizi bizler anlarız ona uygun birşeyler üretiriz . Android kullanan biri olarak World of warcraftla ilgili birşeyler indiriyim dedim binlerce şey çıktı onla ilgili ancak 2 tanesi adam akıllıydı en azından wp8 de bu yok .
- - - Eklendi - - -
Biraz konu dışında bir yorum gibi durabilir ancak arkadaşa katıldığımı belirtmek için örnekli açıkladım yoksa hepsinin kendine göre çok iyi yanları var tabi ki.
- - - Eklendi - - -
ben maketiyle dolaşıyorum İnşallah canlısınıda alıcammaketide fena durmuyor tavsiye ederim bir yerden bulursan sadece donmuş izlenimi var o kadar yoksa kimse anlamıyor ekran canlılığı bile aynı nerdeyse
maket ile dolaşmak.. sen aslında one x ede bakıyordun ne oldu.?? sonunda gerçekten gerçek bir karara vardınmı??Allah iyiliğini versinmaket ile dolaşmak.. sen aslında one x ede bakıyordun ne oldu.?? sonunda gerçekten gerçek bir karara vardınmı??
one x+ hoşuma gidiyor ancak android pek sarmıyor ama one x+ müziği ile çok çekiyor birde şekli ile 
müzik dediğin beats audio yu mu diyorsun? ahh bak bende htc desire x var beats audio özelliği var yani içinde.. ve inanki ahım şahım bişey değil..< tabi bu benim görüşüm> aynı kalitede sesi bana göre L920 de veriyor.. bana ne geldi biliyor musun?? audio beats özelliğini telde kapadınmı evet berbat ses oluyor ama nedense beats açtığın zaman o kapalısına göre güzel ses çıkıyor.. demek istediğim sanki beats audio şişirme biraz.. sonra neymiş beats audio harikaymış.. ses özelliğini dandik yapıp sbeats audio koyuyor .. sonra fiyatı katlıyorabi ben herşeye bakıyuroum hepsinin maketi varone x+ hoşuma gidiyor ancak android pek sarmıyor ama one x+ müziği ile çok çekiyor birde şekli ile
![]()

müzik dediğin beats audio yu mu diyorsun? ahh bak bende htc desire x var beats audio özelliği var yani içinde.. ve inanki ahım şahım bişey değil..< tabi bu benim görüşüm> aynı kalitede sesi bana göre L920 de veriyor.. bana ne geldi biliyor musun?? audio beats özelliğini telde kapadınmı evet berbat ses oluyor ama nedense beats açtığın zaman o kapalısına göre güzel ses çıkıyor.. demek istediğim sanki beats audio şişirme biraz.. sonra neymiş beats audio harikaymış.. ses özelliğini dandik yapıp sbeats audio koyuyor .. sonra fiyatı katlıyor
maliyetli ama konser verilir yaOpera Mobile geliyormuş arkadaşlar![]()