wpstore'u tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
wpstore'u tartışalım
Nokia ve htc'nin donanım olarak üst düzey cihazlar çıkartmasından sonra Windows Phone platformundaki telefonların eleştirilebilecek bir tek marketi kaldı. Rakam olarak eylül sonu itibariyle 120,000 barajını aşan wpstore aradan geçen sure içinde 150,000 rakamına yaklaşmıştır.

Benim kullanım alışkanlıklarımda en önemli uygulamalar lokal uygulamalardır.Mesela ligtv,sahibinden gibi uygulamaların gelmesi. Benim aklıma ilk gelenler bunlar. Sizler de markete gelmesini istediginiz bu olmalı dediğiniz uygulamaları yazabilirsiniz.

mamix74

mamix74

Üye
ben direk sahibinden com'a mail attim bu konuyla ilgili ama henuz donen olmadi
Sahininden,hepsiburada,ligtv,gittigidiyor bunlar şart bence...

phantomddl

Üye
VLC Media Player
Daha fazla kodek ve altyazı desteği için. Para toplanıyor şu anda, ama ne zaman WP8'e gelir belli değil, ilk hedef Windows RT diye biliyorum.

Teamviewer
Bilgisayara bağlanmam gerekiyor, rutin olarak her gün çalıştırdığım uygulamalar var, sırf bu yüzden iPad'imi satmadım henüz.

Opera ve Chrome
Mobil opera ve bir tane de Webkit tabanlı browser olması daha iyi olur, internet explorer gayet iyi tabiki ama çeşitlilik güzeldir.

Beni mutlu etmeye yeter :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yerel uygulamalarla ilgili bir çalışmam var zamanı geldiğinde sizlerin de desteğiyle bişeyler yapıcaz. Zaten bu konuyu açmamın sebebi kendimize hedef firmaları seçip ona göre çalışmaya yon vermek.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
Önce maxicep uygulaması bekliyorum.browser den girmek yerine uygulama olsa daha iyi olur bence.sonra maxicep uygulaması olmaz diyelim o zamanda sadece maxicep e özel çalışmayan şu klavye sorunu sanırım forumla ilgili bununda çözülmesini rica ediyorum.
lumia 920 den yazıyorum zorunamı gitti :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Önce maxicep uygulaması bekliyorum.browser den girmek yerine uygulama olsa daha iyi olur bence.sonra maxicep uygulaması olmaz diyelim o zamanda sadece maxicep e özel çalışmayan şu klavye sorunu sanırım forumla ilgili bununda çözülmesini rica ediyorum.
lumia 920 den yazıyorum zorunamı gitti :)

maxicep uygulamasını Ozan'la goruşucem tabi bu uygulamayı yazdırmanın da bir maliyeti olucaktır.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Opera, Chrome ve VLC Player konusunda arkadaşa katılıyorum.

Bunun dışında benim beklentim mağazadaki Türkçe uygulamaların çoğalması.
Popüler programlara Türkçe dil desteği gelse güzel olmaz mı?
Tabi Türkçe uygulamaların çoğalması için Türk programcılara da epeyce iş düşüyor.

mamix74

mamix74

Üye
maxicepmi süper olur ya :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
chrome, vlc, ekstra bi video oynatıcı olabilir, teamviwer,çeşitili güvenlik uygulamaları örneğin uygulamalara falan kilit koymak için varsada link atarsanız sevinirim :),torrent, internet download manager gibi bi uygulamada güzel olur..

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
chrome, vlc, ekstra bi video oynatıcı olabilir, teamviwer,çeşitili güvenlik uygulamaları örneğin uygulamalara falan kilit koymak için varsada link atarsanız sevinirim :),torrent, internet download manager gibi bi uygulamada güzel olur..

BitTorrent, IDM, Chrome gelmesin şahsen IE10'dan genel itibarı ile şaşmazlar hadi IE olmadı Opera kullanırız. WebKit'li bir Chromium elbette şart bu da Windows Rt'den portlanabilir diye düşünüyorum.

Türe

Türe

Üye
Tabiki önce özel uygulamalardan önce gerekli sık sık kullanılan ve lazım olanlar gelmeli . uygulama sayısı 130.000 olsa da hala ana uygulamaların yarısından çoğu mevcut değil umarım tez zamanda gelir çünkü şimdiki müşteri uygulamaya bakıyor genel olarak

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
BitTorrent, IDM, Chrome gelmesin şahsen IE10'dan genel itibarı ile şaşmazlar hadi IE olmadı Opera kullanırız. WebKit'li bir Chromium elbette şart bu da Windows Rt'den portlanabilir diye düşünüyorum.
ıdm ve chrome şart bence

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
ıdm ve chrome şart bence

IDM tabi şart ama chrome pek tutulmaz gibi.
bilgisayarda chrome kullanmıyorum başka bir chromium dağıtmı olan SRWare Iron kullanıyorum hem chrome'dan güçlü hem daha güvenli hem de chrome ile görünümü tıpatıp aynı.
Ben chrome değil SRWare Iron lstiyorum yaa :)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
IDM tabi şart ama chrome pek tutulmaz gibi.
bilgisayarda chrome kullanmıyorum başka bir chromium dağıtmı olan SRWare Iron kullanıyorum hem chrome'dan güçlü hem daha güvenli hem de chrome ile görünümü tıpatıp aynı.
Ben chrome değil SRWare Iron lstiyorum yaa :)
ya da explorer gelişsin açılır pencere engelleyicisi olmaması büyük eksiklik geldi bana :) chrome da flash destekli olarak gelse html5 tam oturana kadar süper olur :):D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya da explorer gelişsin açılır pencere engelleyicisi olmaması büyük eksiklik geldi bana :) chrome da flash destekli olarak gelse html5 tam oturana kadar süper olur :):D

Flash desteği artık hiç bir platforma gelemez.
Adobe mobil piyasasından çekildi. :bilmm
Artık HTML5'in tamamen yaygınlaşmasını bekleyeceğiz.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

Html5 1 yıla kalmadan oturacak çünkü bu işe google bile el attı. Açık ve özgür web istiyoruz.

- - - Eklendi - - -

Flash desteği artık hiç bir platforma gelemez.
Adobe mobil piyasasından çekildi. :bilmm
Artık HTML5'in tamamen yaygınlaşmasını bekleyeceğiz.

Adobe Linux ve Solaris'ten de çekildi bu arada. En son 10.04 sürümü var.

Türe

Türe

Üye
android için hala destek mevcut 4.1.2 için

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
android için hala destek mevcut 4.1.2 için

12 Eylül 2012'den itibaren artık güncelleme yok. Ama Flash 10 olduğu için en az 1 yıl daha idare eder.

- - - Eklendi - - -

Destek demek güncelleme demektir o resmi olarak bitti. Hiçbir mobil platforma güncelleme yapılmayacak

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Internet Explorer için neden bir AdBlock yok? herşeyden önce bu çıkmalı.

Türe

Türe

Üye
12 Eylül 2012'den itibaren artık güncelleme yok. Ama Flash 10 olduğu için en az 1 yıl daha idare eder.

- - - Eklendi - - -

Destek demek güncelleme demektir o resmi olarak bitti. Hiçbir mobil platforma güncelleme yapılmayacak

Kullanmadığın ne kadar da belli canım ya. :zzz: |-) Çok istiyorsan apk'yı atayım ;)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar maxicep uygulaması konusunda yönetimin bazı projeleri var fakat şu anda bir bilgi veremem. Yapılacak değişikliklerle yakın zamanda çok daha güzel ve zevkli bir site kullanımı sunacagımızın garantisini verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...