wpstore'u tartışalım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korsan638

korsan638

Üye
Skout diye bir uygulama var bilenler bilir... Android ve İos da var ama Wp'da neden yok ?
Acaba yapilabilir mi oyle bir calisma varmiydi ?

alparslan46

Üye
arkadaşlar top eleven diye bir oyun var.android ve ios ta var.ben mail attım wp8 için istedim ama cevap gelmedi.şuna bir el atın da itekleyelim yav

theruhix

Üye
Oyun olarak asphalt 6 7 gta temple run ya hatta androidte,olup ta s`3te olmayan tüm oyunlar gelsin arkadaş :D, uygulama olarak chorome opera team wiever vlc bilyoner

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
nokianin bi telefonu nokia magazada olsaydi daha iyi olurdu n9 daki gibi ama n9da meego nun magazasi yok

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Lumia 920 posterleri astım odama :D alcam allahın izniyle..

uMTOku

Üye
Arkadaşlar iphoneda bubble bost var İngilizcesi iyi olanlar istek atabilir mi
Sent from my Lumia 920 using Board Express

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar yerel uygulamalarla ilgili bir çalışmam var zamanı geldiğinde sizlerin de desteğiyle bişeyler yapıcaz. Zaten bu konuyu açmamın sebebi kendimize hedef firmaları seçip ona göre çalışmaya yon vermek.

ÜSTAD bence süper olur, çalışmalarla adam gibi uygulamalar markette yerini alabilir ... :good:

saynesim

saynesim

Üye
acele yok hepsi gelecek

ali.cooper

Üye
Su ana kadar gordugum uygulamalarin hepsi cok kalitesiz.Bir daha wp cihaz kullanmayi dusunmuyorum..

uMTOku

Üye
Wp cihazlarda aman sensiz ne yapacağız diyordu akıl mantık var adamlar söyledi gelişiyor hemen olmaz dedi bunu bilerek al sonra kötü eleştir eksikler var evet ama guzel yenilikler de var
Lumia 920

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Wp cihazlarda aman sensiz ne yapacağız diyordu akıl mantık var adamlar söyledi gelişiyor hemen olmaz dedi bunu bilerek al sonra kötü eleştir eksikler var evet ama guzel yenilikler de var
Lumia 920
yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğunu millet kavrayamıyor sanırım..aslında böyle insanlar piyasayı hiç takip etmiyor.. WP8 i eski bir sistem sanıyorlar!! işte böyle saçma sapan yorumlar bizim teknolojiyi nekadar takip ettiğimizi gösteriyor..

dedereis123

dedereis123

Üye
yeni ve gelişmekte olan bir sistem olduğunu millet kavrayamıyor sanırım..aslında böyle insanlar piyasayı hiç takip etmiyor.. WP8 i eski bir sistem sanıyorlar!! işte böyle saçma sapan yorumlar bizim teknolojiyi nekadar takip ettiğimizi gösteriyor..

Merak ettiğim şey appstore , googleplayde o kadar uyguluma varda ne oluyor bir insan kaçını yukluyor o telefonlara asıl sorun o sanki 750 bin uygulumayıda kullanıyorlar zaten adam gibi uygulumalar belli wp8de buna dikkat ederek geliştiriyor ve artık firmalara değilde bizlere bıraktı o uygulamaları yapmayı bence bu bizler için gayet guzel birşey bizi bizler anlarız ona uygun birşeyler üretiriz . Android kullanan biri olarak World of warcraftla ilgili birşeyler indiriyim dedim binlerce şey çıktı onla ilgili ancak 2 tanesi adam akıllıydı en azından wp8 de bu yok .

- - - Eklendi - - -

Biraz konu dışında bir yorum gibi durabilir ancak arkadaşa katıldığımı belirtmek için örnekli açıkladım yoksa hepsinin kendine göre çok iyi yanları var tabi ki.

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 posterleri astım odama :D alcam allahın izniyle..

ben maketiyle dolaşıyorum İnşallah canlısınıda alıcam :D maketide fena durmuyor tavsiye ederim bir yerden bulursan sadece donmuş izlenimi var o kadar yoksa kimse anlamıyor ekran canlılığı bile aynı nerdeyse

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Merak ettiğim şey appstore , googleplayde o kadar uyguluma varda ne oluyor bir insan kaçını yukluyor o telefonlara asıl sorun o sanki 750 bin uygulumayıda kullanıyorlar zaten adam gibi uygulumalar belli wp8de buna dikkat ederek geliştiriyor ve artık firmalara değilde bizlere bıraktı o uygulamaları yapmayı bence bu bizler için gayet guzel birşey bizi bizler anlarız ona uygun birşeyler üretiriz . Android kullanan biri olarak World of warcraftla ilgili birşeyler indiriyim dedim binlerce şey çıktı onla ilgili ancak 2 tanesi adam akıllıydı en azından wp8 de bu yok .

- - - Eklendi - - -

Biraz konu dışında bir yorum gibi durabilir ancak arkadaşa katıldığımı belirtmek için örnekli açıkladım yoksa hepsinin kendine göre çok iyi yanları var tabi ki.

- - - Eklendi - - -

ben maketiyle dolaşıyorum İnşallah canlısınıda alıcam :D maketide fena durmuyor tavsiye ederim bir yerden bulursan sadece donmuş izlenimi var o kadar yoksa kimse anlamıyor ekran canlılığı bile aynı nerdeyse

Allah iyiliğini versin :D maket ile dolaşmak.. sen aslında one x ede bakıyordun ne oldu.?? sonunda gerçekten gerçek bir karara vardınmı??

dedereis123

dedereis123

Üye
Allah iyiliğini versin :D maket ile dolaşmak.. sen aslında one x ede bakıyordun ne oldu.?? sonunda gerçekten gerçek bir karara vardınmı??

abi ben herşeye bakıyuroum hepsinin maketi var :D one x+ hoşuma gidiyor ancak android pek sarmıyor ama one x+ müziği ile çok çekiyor birde şekli ile :D

n000k

n000k

Üye
abi ben herşeye bakıyuroum hepsinin maketi var :D one x+ hoşuma gidiyor ancak android pek sarmıyor ama one x+ müziği ile çok çekiyor birde şekli ile :D
müzik dediğin beats audio yu mu diyorsun? ahh bak bende htc desire x var beats audio özelliği var yani içinde.. ve inanki ahım şahım bişey değil..< tabi bu benim görüşüm> aynı kalitede sesi bana göre L920 de veriyor.. bana ne geldi biliyor musun?? audio beats özelliğini telde kapadınmı evet berbat ses oluyor ama nedense beats açtığın zaman o kapalısına göre güzel ses çıkıyor.. demek istediğim sanki beats audio şişirme biraz.. sonra neymiş beats audio harikaymış.. ses özelliğini dandik yapıp sbeats audio koyuyor .. sonra fiyatı katlıyor :D

dedereis123

dedereis123

Üye
müzik dediğin beats audio yu mu diyorsun? ahh bak bende htc desire x var beats audio özelliği var yani içinde.. ve inanki ahım şahım bişey değil..< tabi bu benim görüşüm> aynı kalitede sesi bana göre L920 de veriyor.. bana ne geldi biliyor musun?? audio beats özelliğini telde kapadınmı evet berbat ses oluyor ama nedense beats açtığın zaman o kapalısına göre güzel ses çıkıyor.. demek istediğim sanki beats audio şişirme biraz.. sonra neymiş beats audio harikaymış.. ses özelliğini dandik yapıp sbeats audio koyuyor .. sonra fiyatı katlıyor :D

aslında l920 biraz sağlam amfi desteği olsa Sony XBA-4 alıcaksın varya pff yani :D maliyetli ama konser verilir ya

uMTOku

Üye
Beats by dre Studio HD ve sennheiser var abi yok şu iphone bağladığımdaki sesi lumia vermiyor ya bir şey yapılamaz mı açıp kartı değişse değişirim bu telefonu seviyorum çünkü
Lumia 920

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Opera Mobile geliyormuş arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...