wpstore yenilendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
wpstore yenilendi

Microsoft bugun wpstore'u yeniledi. Wp8 işletim sisteminin tanitiminin ardindan peşpeşe piyasaya surulen cihazlardan sonra bu cihazlar icin oyun ve uygulamalar da wpstore'a yuklenmeye başladi. Bu paralelde microsoft da daha kullanişli olmasi icin wpstore'u yeniledi ve bazi secenekler ekledi. Kolleksiyonlar ve kolleksiyonlarda arama secenekleri ihtiyaciniz olan uygulamaya ulaşmanizi kolaylaştiracak.
Wpstore'u Türkçe olarak 'dan inceleyebilirsiniz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Tesekkurler ..

yasirtaha

yasirtaha

Üye
teşekkürler sana ama eleştiriler nokiaya ya sabır taşı olduk ya telefonuda sattım bunların yüzünden

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
teşekkürler abi.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu arada wp8 cihazlarda satin almalarda odeme secenekleri de geliştirilmiş. Uygulama ici satinalma ve paypal hesabindan odeme secenekleri de getirilmiş.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşkkürler güzel olmuş,imleçle üzerinde bekleyince azda olsa detay bilgisi veriyor

nanotex

nanotex

Üye
Bende hala resimler yok :)

phantomddl

Üye
Ya sorun bende mi bilmiyorum ama ben resimleri göremiyorum...

Olası teorim, Google DNS Kullanıyorum, belki izin vermiyordur.. Birazdan test etçem.

Edit: Google DNS'i kaldırınca görünüyor resimler

gdervisoglu

gdervisoglu

Üye
Arkadaşlar ben şimdi cihaz üzerinden mevcut microsoft hesabımla giriş yaptığımda, muhtemelen Türkiye Mağazası ile karşılaşacağım. Hesap ayarlarım da ülkem Türkiye..
Şimdi ben Birleşik Devletler Mağazasına ulaşmak için mağaza içinden değişiklik yapabilecek miyim (web üzerinden kolayca değişiklik yapılıyor), yoksa microsoft hesap ayarlarımdan ülke ayarlarımı mı değiştirmem gerekiyor?

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Haber için :tşk:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben şimdi cihaz üzerinden mevcut microsoft hesabımla giriş yaptığımda, muhtemelen Türkiye Mağazası ile karşılaşacağım. Hesap ayarlarım da ülkem Türkiye..
Şimdi ben Birleşik Devletler Mağazasına ulaşmak için mağaza içinden değişiklik yapabilecek miyim (web üzerinden kolayca değişiklik yapılıyor), yoksa microsoft hesap ayarlarımdan ülke ayarlarımı mı değiştirmem gerekiyor?

live id'nizin ulke pozisyonu neresiyse marketiniz o ulke olur. Cihaz kurulumu yapmadan once degiştirmeniz gerekir. Tabi şoyle de bir durum var. Satin alinan uygulamalar satin aldiginiz region gecerliyken calişir ve market degiştirdiginizde uygulamalariniz calişmaz ve gecersiz olur.

nanotex

nanotex

Üye
Aynen DNS düzeltince geliyor resimler. Tabii 8.8.8.8 - 8.8.4.4 ile ilişkim olduğu için.. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt